Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
kolop написа:заливането почва , ама не забравяйте,че това важи само за Домусите, другите са пълнеж за него !!!!!!!
ZinedineZidane написа:goro_man написа:Имам приятел който искаше да стане съдия в гражданският съд , оказа се че тарифата е 250 000 лв иначе не те допускат, представете си как се избиват после тея пари. Оттогава нито едно решение на български съдия ни ми е странно и само се моля да не си имам работа с тях
По-голяма тъпотия не бях чел скоро. Да питам ти виждал ли си 250 000 лева накуп? И колко съдии познаваш?
Далеч не ги защитавам, камо ли системата като цяло, но все пак бива да не се ръсят чак такива простотии. Има и много свестни и начетени хора сред съдиите, а и работата не им е много лесна, ама хич.
По темата няма какво много да се каже. Както отбелязахте и по-горе, не е патриотично!
scb написа:Щом не е хулиганство, сега на Герена да вадят маркучи от Сектор Б и да ги почват!
sandi74 написа:Абсолютно правилно,меродавно,точно и обективно решение е взел съдът.Факт.Ще се обоснова-нечистоплътника и миризливеца Костов с отвратително мазната си четина на главата и клошарските си дрешки се нуждаеше от свежо-студен душ за да се премахнат отвратително зловещите аромати и миризми които се носеха на талази от него над "Лудогорец Арена" към трибуна "Моци"![]()
Какво по-добро нещо трябва да се направи за да може смрадта и вонята която се носи от по-горе посочения скункс да бъде разпръсната и пресечена навреме за да няма смъртни случаи на стадиона
А общинския съветник само може да бъде похвален и награден за бързата си и адекватна реакция,а също така и леко смъмрен пред строя че не използва пароструйка срещу опасно вредните хигиенни навици над горе посочения смърдящ индивид
![]()
ФАКТ
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
kanara1978 написа:Всички от публиката да си носи чаша с урина от къщи по възможност престояла 4-5 дни и да полеем играчите на Лудогорец.Не е Нарушение
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост