Арсенал - Ливърпул, 14.08.2016, 18:00ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал - Ливърпул, 14.08.2016, 18:00ч.
Ние верно ги убихме миналата година 3тият кръг , ама и гол им отмениха неправилно ако не се лъжа . Трудно начало, но не очаквам загуба. Реално 1-1 мисля , но се надявам на победа .
Чак да сте ни убили
И да, отмениха ни чист гол за засада, но това няма значение реално. Мача беше равностоен, както и втория който играхме, както и впрочем повечето мачове между двата отбора - традиционно с много положения и доста голове в двете врати. Двата отбора играят открит футбол а и Ливърпул на Клоп пресира високо, което лично на мен ми допада много, а ние изпатваме проблеми в изнасянето на топката при висока преса. Очаквам интересен мач и се надявам да видим доста голове и красив футбол. Дано няма нови контузени в двата лагера след срещата, че доста ни се насъбра. 

YA GUNNERS YA
Какво викаш за БР? Май с него ви тряснахме 5:1? Или си забравил. Аз не, защото бях на този мач на "Анфийлд"
- dNelbandian
- Контакти:
Мое мнение е, че тези ще ги разкрием още в първия кръг. Франсето на трансферния пазар нищо не сътвори. Направо ще ги убием, ако питате мен.
Първо, защото защитата им е няма и Мане, Коутиньо и Ориги ще ги направят криви отзад тези малчугани, които ще играят.
В центъра на терена също ще се беззъби в отсъствието на ключови футболисти което говори, че и там ще ги връткаме както си искаме. В нападение Жиру няма да го има, и колкото и да го хулят все от някъде вкарваше голове този.
Алексисчо дори и да играе, ами той няма да е в оптимална форма, завчера кракът му беше син като слива.
На казаното по-горе, смятам, че сме фаворити в този мач, но все пак това е ВЛ и всичко може да стане, но все пак аз казвам:
0:2 за нас.
това ще им е защитата на 14ти.
Bellerin /Holding/ Chambers/ Monreal
Ами не ми звучи на опитни или сработени играчи. По-скоро ми звучи на играчи, които в последния момент са разбрали, че ще играят за първи път заедно.
Първо, защото защитата им е няма и Мане, Коутиньо и Ориги ще ги направят криви отзад тези малчугани, които ще играят.
В центъра на терена също ще се беззъби в отсъствието на ключови футболисти което говори, че и там ще ги връткаме както си искаме. В нападение Жиру няма да го има, и колкото и да го хулят все от някъде вкарваше голове този.
Алексисчо дори и да играе, ами той няма да е в оптимална форма, завчера кракът му беше син като слива.
На казаното по-горе, смятам, че сме фаворити в този мач, но все пак това е ВЛ и всичко може да стане, но все пак аз казвам:
Ами не ми звучи на опитни или сработени играчи. По-скоро ми звучи на играчи, които в последния момент са разбрали, че ще играят за първи път заедно.
crap написа:Чак да сте ни убилиИ да, отмениха ни чист гол за засада, но това няма значение реално. Мача беше равностоен, както и втория който играхме, както и впрочем повечето мачове между двата отбора - традиционно с много положения и доста голове в двете врати. Двата отбора играят открит футбол а и Ливърпул на Клоп пресира високо, което лично на мен ми допада много, а ние изпатваме проблеми в изнасянето на топката при висока преса. Очаквам интересен мач и се надявам да видим доста голове и красив футбол. Дано няма нови контузени в двата лагера след срещата, че доста ни се насъбра.
За всичко съм съгласен , освен първите 5 думи . Само гредите на Коутиньо и некадърността на белгийския олигофрен ни лишиха от победа тогава
С оглед на това, че имаме доста остъстващи - контузени и назад с подготовката заради участие в Евро 2016 очаквам доста, доста тежък мач. Пул стоят доста добре на терена и Клоп започва да напипва правилния ритъм. Надявам се да бием, ако ще да е с половин гол. Все пак, реалистично ми се струва, че резултат 1-1 би бил резонен по предварително прогноза. 

- Alonso_Massa
- Контакти:
Честно казано не очаквам победа. Все си мисля, че ще е Х нещо от рода на 2:2.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
dNelbandian написа:Мое мнение е, че тези ще ги разкрием още в първия кръг. Франсето на трансферния пазар нищо не сътвори. Направо ще ги убием, ако питате мен.
Колега, прощавай, ама щях да си изплюя кафето от смях, когато ти четох мнението.

Че Арсен Венгер за поредна година се дъни на пазара за футболисти е абсолютен факт. Но реално, ние нямаме нужда от кой знае колко нови попълнения. Така, че не е голям проблем и имаме доста добър шанс, срещу Ливърпул, който привлече колко? 7-8 нови човека? Както впрочем прави всяко лято в последните 5-6 години, а това говори за криза. Както и да е.
В защита не вярвам да излезем с Бейерин - Холдинг - Чембърс - Начо, а по скоро Начо ще влезе в центъра и Гибо ще играе на неговата позиция в ляво. Освен това от 2 дена Жиру и Косчелни тренират, но не вярвам, че би върнал някой от двамата в състава, макар и да ни трябват спешно.
В средата на терена сме железни - няма никакви остъстващи, всички са на линия, нещо, което аз не помня кога за последно е било така - Озил, Уилшер*, Казорла, Рамзи, Джака, Елнени и Кок са на 100% и готови. Ако подобна линия наричаш "беззъба" очевидно съвсем скоро си си паднал на главата или просто нямаш елементарни футболни познания. Да не говорим, че всички са в отлична форма и направиха прекрасна подготовка.

В нападение сме къси, наистина, но вярвам, че с Айоби, Санчес, Кемпбъл и Уолкот може да измъкнем нещо, все пак се изправяме срещу отбор от средата на таблица.

*edit - от конференцията н Венгер стана ясно, че Уишер най-вероятно ще пропусне мача, заради леко усложнение на травмата от миналата седмица.
YA GUNNERS YA
- Xtr3m3_MaCHiNe
- Контакти:
Sin_zviar написа:Какво викаш за БР? Май с него ви тряснахме 5:1? Или си забравил. Аз не, защото бях на този мач на "Анфийлд"
И почти веднага ви го върнахме 4:1. И едно е да водиш 3:0 до 10тата минм, друго да смажеш съперника по всеки показател. Но да- това май му е най-голямото му постижение в клуба ви.

Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!
This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun
IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.
This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun
IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.
Най-големият проблем на Арсенал, и то от доста време седи на скамейката, я прегънат на две, я завит до ушите с шубата МУ;)Венгер лично мен ме притеснява повече от факта, че практически ние нямаме централни защитници.Единствената вина е само негова.Лошото е, че дори и пеленачетата знаят как ще изглежда и играе Арсенал.Най-големият проблем е високата и здрава преса на Ливърпул, а всички знаем как разиграва и изнася топката Арсенал в защита дори и с по-класни защитници.Ако Ливърпул успее да вкара ранен гол, може и да отидем на разгром, което всъщност може и в дългосрочен план да е добре за Арсенал.Все още има доста фенове на Арсенал, които търсят навсякъде другаде проблемите, а те са всъщност на нашата скамейка.