Адио Рио 2016- български спортен туризъм

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Рио 2016- обща тема

Мнениеот HoUs4oOL » 11 авг 2016 04:12

veni__85 написа:Бравоооооооо Панчоо щом биеш някакъв 8-кратен шампион имаш шанс за медал.

Голяма бомба хвърли, руснака е първи в ранклистата...
Иначе много сериозно впечатление ми правят Унгария, към момента са европейската страна с най-много Златни медали, Русия е с 1 по-малко, не знам как ще се представят унгарците нататък, но определено там се работи правилно.
Иначе Ина Дериглазова взе Злато във фехтовката преди малко, при мъжете го спечели именно Унгария.
Изображение

Голяма бомба в плуването, Казахстан с Олимпийско Злато, първи медал в плуването за страната изобщо.
Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

nghcvth

Re: Адио Рио 2016- български спортен туризъм

Мнениеот nghcvth » 11 авг 2016 11:31

Колосите в спорта Косово, Виетнам и Китайско Тайпе имат спечелени медали, но за нашите герои това остава мисия невъзможна. Исландия пък имаха финалистка в една от дисциплините на плуването.

Sole написа:Темата по добре да бъде прекръстена в "Адио Рио 2016", тъй като новините за нашите са единствено свързани с безславното им отпадане и хващане на самолета за обратно. :oops:

Речено- сторено. 8-)
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 11 авг 2016 12:01

Изчакайте леката атлетика... Лалова...... досега обаче наистина туристи
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 11 авг 2016 12:15

Warped написа:Изчакайте леката атлетика... Лалова...... досега обаче наистина туристи

Не е сериозно да очакваме нещо от Ивет Лалова. Ако стигне до финал това ще е равносилно на медал. По-добре да разчитаме на Габриела Петрова за медалче.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 авг 2016 12:38

Габи и ансанбъла ..... а мислехме, че с 2 медала от Лондон сме ударили дъното :(
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 11 авг 2016 13:17

И от Габриела очаквам да.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

cynth
Контакти:

Мнениеот cynth » 11 авг 2016 14:10

Гледам олимпиадата от първия ден и следих всички наши пропуснати (с много) шансове за медал. След всичко това реших да започна да съм за това да не вземем нито един медал! Така поне ще запомним тази олимпиада с нещо, а и може би някой ще се сети, че е време за радикални промени в спорта ни? Все пак продължавам да се радвам на победите ни, но е много по-лесно когато не очакваш нищо!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 авг 2016 15:49

Наистина до момента може да се каже , че представянето ни е трагично, но и едва ли е чак такава голяма изненада. За съжаление спортовете в които бяхме една от световните сили , да не кажа най-голямата и то без конкуренция са: Борба, вдигане на тежести и бокс. Не знам по какви причини тези спортове бяха съсипани от определени хора. КОЙ носи отговорност за скандалите в щангите през последните години, КОЙ съсипа името на България като безспорна световна сила , това ще е поредното нещо в тази държава, което е съсипано и никой не е виновен.
Като изключим Мария Гроздева и Таньо Киряков в стрелбата и Румяна Нейкова в гребането,нямаме успехи. В останалите спортове които минаха до сега , не помня да сме били някаква сила:: фехтовка, джудо и колоездене не са нашите спортове. В плуването имаме само Таня Богомилова.
Така, че в заключение ще напиша, че до преди една седмица едва ли някой от вас е очаквал нещо различно от случващото се в момента.
Лично ,аз очаквам медал от гимнастичките, и имам някакви малки надежди за някой медал от борбата, бокса, в атлетиката -Габриела Петрова , също така и сестрите Стоеви в бадминтона, който спечелиха златен медал в Баку миналата година.

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 11 авг 2016 16:31

Изображение
Не му стигна Оскара. :shock:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 11 авг 2016 16:43

veni__85 написа:Лично ,аз очаквам медал от гимнастичките, и имам някакви малки надежди за някой медал от борбата, бокса, в атлетиката -Габриела Петрова , също така и сестрите Стоеви в бадминтона, който спечелиха златен медал в Баку миналата година.

Единствено гимнастичките и борбата имат шансове медал, а и там нещата хич не са сигурни. Една бухалка в страни и веднага изхвърчат от медалите ансамбъла, те съдиите само това чакат. За борбата конкуренцията също се качи много и вече излизат много добри борци от всякакви европейски страни в допълнение на целия СССР и Източна Азия. Там и жребия играе съществена роля.

Останалите спортове просто няма никакъв шанс ние да вземем медал. Ако има някой спорт, който да е по-корумпиран от гимнастиката, това е бокса. Там дори и най-отявлените обръщалки на футбола могат да завидят на нагласенките. Неслучайно британския Телеграф излезе със статия преди Игрите, че медалистите в бокса са вече избрани още преди да е почнал турнира. А спрямо това което гледах на квалификационните турнири, съм склонен да им вярвам. Станимира Петрова изтегли много лош жребий да се падне в частта на британката Никола Адамс. Оново черничко момиче, което е лицето на женския бокс, първата жена олимпийски шампион и така нататък. Та, аз не виждам, как ще я оставят без медал, за сметка на никому неизвестна българка. Няма как да стане.

За медал в атлетиката също е смешно да се говори, че може да имаме. Габриела изобщо не е във формата, която беше миналата година, а дори и да е в нея за медал от Олимпиада пак няма да е достатъчно. Не знам дали тоя скандал със спрените права е нарушил подготовката и или нещо друго, но тя дори не мина квалификацията на европейското, беше една от последните, та какво да говорим за Олимпиада.

За сестри Стоеви, да те наистина са може би най-добрите във Европа, но това е спорт, в който Европа е второстепенен континент. Ей сега като им се изсипят една камара азиатки, ще има да гледат перото накъде отива. Те са в група с китайки и корейки. Още днес в първият им мач ще се види дали изобщо ще могат да излязат от групата в мача с корейките. А дори и да излязат след това трябва да бият още 2 азиатски тандема на елиминациите за медал..

Върни се в “Рио 2016”