Кой трябва да стане футболист на годината?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Кой трябва да стане футболист на годината?

Мнениеот cska_90 » 10 яну 2010 19:07

koi4i написа:О Боже,цска_90 аз лично,както и много други хора се радвахме на играта на Бербатов в Тотнъм.Има разлика между тогава и сега нали?Тогавашния Бербатов можеше да спечели и Златната топка,но не и сегашния ...

Пич -да просто е в дупка-не е това което беше в Тотнъм-така е -но и сега има доста контузий,проблеми!!Но това причина ли е да се радвам,да злобеем и да плюем!!!Вместо да го подкрепим и да се надяваме да си върне старата форма???
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 яну 2010 19:11

Lyubooo написа:Стенли определено направи добра година, но това не е достатъчно за да задмине Бербатов!
в предимство за Стенли нетрябва да изтъквате толкова капитанската лента, а факта че бе избран за играч на сезона за Вила!!! Капитанската лента е резултат от това и естествено и от факта че с мениджъра си се знаят още от Селтик!!!

що се отнася до количество "сини" и "червени" журналисти, то преди няколко години именно едните от тях дадоха болшинство и присъдиха нградата несправедливо на един играч от родното ни първенство, принизявайки успехите на легионерите ни и това само заради клубни пристрастия и гъзоближество към един Мустак, който беше от силните на деня в държавата тогава!

Ами точно затова, както каза днес в интервю по Канал 1 за предаването "Спортна треска" един от най-големите български футболисти за всички времена - Петър Жеков, футболистът на годината трябва да се избира не от журналистите, които винаги ще имат своите клубни пристрастия и симпатии, а от самите футболисти и техните треньори. Между другото, самият Петър Жеков никога не е бил футболист на годината, дори в годината, когато спечели "златната обувка", което за мен най-малкото е странно. :evil: :evil: :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 яну 2010 19:14

Captain Stottlemeyer написа:
cska_90 написа:Това е твое мнение!!!Бербо за мене си играе добре,да не говорим че една година вече играе с КОНТУЗИЯ-нещо което никой не отчита!!!
Ама какво да се прави-има една добра поговорка-за ада,българите и казана-които разбрал -разбрал!!Приятна вечер и си спете доволни,че отново се показахте и доказахте колко жалки сте някой и как само чуждите НЕуспехи могат да ви зарадват,повече отколкото вашите успехи!!!Но какво да се прави-това е съдбата на дребната душа!!

cska_90, не мога да разбера, защо всички цесекари оревавате орталъка сякаш ви бъркат в г**а, когато някой се осмели да разкритикува Бербатов ?! :lol: В една друга тема един неподготвен младеж дори нарече "90% от спортната журналистика в България синя", защото беше цитирана критично мнение за него от английски източник. :lol: Какво общо имат тук адът българите и казанът?! Стенли, който е моят фаворит, да не е китаец?! Да не говорим, че след Монтана и преди Селтик и той игра 2 години в ЦСКА. Или само твоето мнение е правилно, а ние простосмъртните сме жалки и дребни души?! :evil: Ами забрави ли, или не ти изнася да си спомниш, как точно вие, "червените" фенове охулихте Бербо заради няколко пропуска срещу "Левски" и той с облегчение се махна от Борисовата градина?! :mrgreen:

Виж сега-не си ме разбрал!!!Всеки си има право на мнение-нормално е мене да ме кефи Бербо, тебе- Стенли!!!Аз не говоря за такива като тебе-няма лошо да не харесваш Бербо-всеки си има вкус.Въпроса е друг-трябва ли да се радваме на чуждото нещастие и да плюем по хора с честен труд постигнали много повече от нас взети заедно тука!!Защото той е на върха на своята професия.Колко от тука присъстващите могат да кажат за себе си това.Ще се радвам ако има,но се съмнявам!!Никой не ви кара да го харесвате-просто си казвате мнението и толкова,но епитети като дървен, кукла,лиглъо и тем подобни-айде моля ти се-ама не е коректно!!!Мисля ,че обясних каквото имах!!!Айде със здраве и дано си ме разбрал!!!
Изображение

koi4i

Мнениеот koi4i » 10 яну 2010 19:16

cska_90 написа:
koi4i написа:О Боже,цска_90 аз лично,както и много други хора се радвахме на играта на Бербатов в Тотнъм.Има разлика между тогава и сега нали?Тогавашния Бербатов можеше да спечели и Златната топка,но не и сегашния ...

Пич -да просто е в дупка-не е това което беше в Тотнъм-така е -но и сега има доста контузий,проблеми!!Но това причина ли е да се радвам,да злобеем и да плюем!!!Вместо да го подкрепим и да се надяваме да си върне старата форма???

Да бе окей нека си върне старата форма.Като си я върне ще стане пак играч на годината.Но просто тази година Стилян е много по-постоянен,прави много добри игри,носи Вила на гърба си,играч на годината за Вила и т.н. Просто Бербатов не показа необходимата игра,за да е футболист на годината.Ако е жив и здрав и показва играта от Тотнъм нека стане пак,но тази година има по-заслужили.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 яну 2010 19:19

koi4i написа:
cska_90 написа:

Да бе окей нека си върне старата форма.Като си я върне ще стане пак играч на годината.Но просто тази година Стилян е много по-постоянен,прави много добри игри,носи Вила на гърба си,играч на годината за Вила и т.н. Просто Бербатов не показа необходимата игра,за да е футболист на годината.Ако е жив и здрав и показва играта от Тотнъм нека стане пак,но тази година има по-заслужили.

ОК -всеки си има мнение!!Евала за твоето-нямах предвид тебе.Никой не може насила да те накара да го харесваш.Мояйте думи бяха към тези ,които само обиждат и плюят по Бербо и искренно се надяват да се провали!!!За тях говорех-това не е нормално!!
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 яну 2010 19:51

cska_90 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
cska_90 написа:Това е твое мнение!!!Бербо за мене си играе добре,да не говорим че една година вече играе с КОНТУЗИЯ-нещо което никой не отчита!!!
Ама какво да се прави-има една добра поговорка-за ада,българите и казана-които разбрал -разбрал!!Приятна вечер и си спете доволни,че отново се показахте и доказахте колко жалки сте някой и как само чуждите НЕуспехи могат да ви зарадват,повече отколкото вашите успехи!!!Но какво да се прави-това е съдбата на дребната душа!!

cska_90, не мога да разбера, защо всички цесекари оревавате орталъка сякаш ви бъркат в г**а, когато някой се осмели да разкритикува Бербатов ?! :lol: В една друга тема един неподготвен младеж дори нарече "90% от спортната журналистика в България синя", защото беше цитирана критично мнение за него от английски източник. :lol: Какво общо имат тук адът българите и казанът?! Стенли, който е моят фаворит, да не е китаец?! Да не говорим, че след Монтана и преди Селтик и той игра 2 години в ЦСКА. Или само твоето мнение е правилно, а ние простосмъртните сме жалки и дребни души?! :evil: Ами забрави ли, или не ти изнася да си спомниш, как точно вие, "червените" фенове охулихте Бербо заради няколко пропуска срещу "Левски" и той с облегчение се махна от Борисовата градина?! :mrgreen:

Виж сега-не си ме разбрал!!!Всеки си има право на мнение-нормално е мене да ме кефи Бербо, тебе- Стенли!!!Аз не говоря за такива като тебе-няма лошо да не харесваш Бербо-всеки си има вкус.Въпроса е друг-трябва ли да се радваме на чуждото нещастие и да плюем по хора с честен труд постигнали много повече от нас взети заедно тука!!Защото той е на върха на своята професия.Колко от тука присъстващите могат да кажат за себе си това.Ще се радвам ако има,но се съмнявам!!Никой не ви кара да го харесвате-просто си казвате мнението и толкова,но епитети като дървен, кукла,лиглъо и тем подобни-айде моля ти се-ама не е коректно!!!Мисля ,че обясних каквото имах!!!Айде със здраве и дано си ме разбрал!!!

Тук съм напълно съгласен с теб :) Бербо е един от най-добрите и интелигентни (което не може да се каже за някои други футболисти на годината :mrgreen: ) български футболисти за всички времена. Разбира се, че епитетите по негов адрес не са коректни и само доказват, че простотията не ходи по гората :evil: Но 2009 год. определено не беше добра за Бербатов. Дано да го оперират по-бързо, за да се оправи (четох, че 3 месеца нямало да бъде в игра), защото той е страшно нужен на националния отбор. Както виждаш, понякога цесекар и левскар можем да бъдем на едно мнение :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 яну 2010 20:00

Е значи се разбрахме-за което много се радвам!!!!Това е и моето мнение-всеки си има любимци - но просто да си спестяваме злобата и омарзата към другите-най-малко защото са българи!!!!

В този ред на мисли желая УСПЕХ и на Домо-който въпреки че е левскар-харесвам много и ме яд ,че не получава шанс да покаже качествата,които определено притежава!!
Изображение

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 10 яну 2010 20:36

Най-харесвам Бербатов, но 2009 е годината на Стелян

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 яну 2010 23:26

Тройката трябва да бъде следната:

1. Стенли
2. Станислав Манолев
3. Димитър Бербатов.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Bowmore
Контакти:

Мнениеот Bowmore » 11 яну 2010 20:16

Петров,Стилиян Петров ;)
Bowmore 40-Year-Old

През първите 20 години уискито отлежава в бъчва от шери, която обаче се пропуква и се налага да бъде преместено в бърбънова, където отлежава още 20 години.

Цена на бутилката: $7,000

Върни се в “Футбол - България”