River Plate написа:Пълна подкрепа от мен! Заедно ще минем целия път!
Браво бивша офанзива! Къде беше на първата тренировка? Оставихте сам фатмака с раничката да се поти.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
River Plate написа:Пълна подкрепа от мен! Заедно ще минем целия път!
ham3r написа:River Plate написа:Пълна подкрепа от мен! Заедно ще минем целия път!
Браво бивша офанзива! Къде беше на първата тренировка? Оставихте сам фатмака с раничката да се поти.
[center]Бравос!! Билетите по колко ще бъдат?Beladona написа:В петък ЦСКА ще изиграе първата си контрола на стдиона в Обеля !
soilwork написа:[center]Бравос!! Билетите по колко ще бъдат?Beladona написа:В петък ЦСКА ще изиграе първата си контрола на стдиона в Обеля ![/center]
[center]Щото нали псувахте Гришата че контролите на ЦСКА без пари.....та питам за билетчетата на 1948Beladona написа:soilwork написа:[center]Бравос!! Билетите по колко ще бъдат?Beladona написа:В петък ЦСКА ще изиграе първата си контрола на стдиона в Обеля ![/center]
Нямам идея , може би ще е без билети ....кебапчета и безплтни рейсове няма да има !!!!
soilwork написа:[center]Щото нали псувахте Гришата че контролите на ЦСКА без пари.....та питам за билетчетата на 1948Beladona написа:soilwork написа:[center]Бравос!! Билетите по колко ще бъдат?Beladona написа:В петък ЦСКА ще изиграе първата си контрола на стдиона в Обеля ![/center]
Нямам идея , може би ще е без билети ....кебапчета и безплтни рейсове няма да има !!!!Сандвичи ще си носим ние
[/center]
Beladona написа:Дните на Зафиров в ЦСКА са преброени !!!
Информация на Беладона !!!
ЦСКА може би ще ползва и стадион Владая за тренировки също , тъй като терена на Обеля не може да бъде натоварван ежедневно с трениращи футболисти !

Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта