ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 21:15 / събо

Мнениеот sin4ec » 09 авг 2016 23:55

PSvilenov написа:
sin4ec написа:
PSvilenov написа:Ти виждаш едно , аз виждам друго . Вие виждате ялов слаб Левски, аз виждам подреден и умен отбор превключващ добре в атака . Вие виждате Люпко като треньор провал , а аз правя разлика между защитната игра на Стойчо с късметлийските му 1;0 и сърбина дето най-накрая имаме човек който може да научи отбора как да играят в защита с дисциплина , а отпред - как да играят с едно докосване .

Ма ти сериозно ли? :shock:

Хах , викаш друго си е кат миналата година отбор с 12-13 футболиста общо сутрин обед и вечер , доведеният син на Стоев Крайчо титуляр доживот и с боц напред изчиствания 90 минути нали ? :lol: Къде му е беше играта на Стоев като не играе във втората половина и ги няма Абди и Аниете ? :lol:

Ма да, друго си е српската подлога на жужето, дето до обед е на три ракии. Играчите се ебават с него и не го бръснат за слива. Вън от Левски ганчувата подлога!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 10 авг 2016 00:31

Х. 1:1. Хем вълка сит, хем агнето цяло. Левски се гордее, че не е загубил от европейския гранд Лудогорец, разградчани доволни, защото няма контузии, не са паднали и ги вълнува Пилзен, и голове има... Бомба!
Изображение

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 10 авг 2016 09:59

PSvilenov написа:
sin4ec написа:
PSvilenov написа:Ти виждаш едно , аз виждам друго . Вие виждате ялов слаб Левски, аз виждам подреден и умен отбор превключващ добре в атака . Вие виждате Люпко като треньор провал , а аз правя разлика между защитната игра на Стойчо с късметлийските му 1;0 и сърбина дето най-накрая имаме човек който може да научи отбора как да играят в защита с дисциплина , а отпред - как да играят с едно докосване .

Ма ти сериозно ли? :shock:

Хах , викаш друго си е кат миналата година отбор с 12-13 футболиста общо сутрин обед и вечер , доведеният син на Стоев Крайчо титуляр доживот и с боц напред изчиствания 90 минути нали ? :lol: Къде му е беше играта на Стоев като не играе във втората половина и ги няма Абди и Аниете ? :lol:

Доста по-добре е да играеш срещу Монтана на Герена и да ги чакаш зад центъра белким сбъркат, не е много адекватно да плюеш Стоев, че е налагал играч от школата при положение, че в момента не играе нито един!!!! При Стоев топката се изнасяше на крак включително и вратаря търсеше пас, отиграваха се заучени положения при дедо нищо, а за игра в защита....?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 авг 2016 10:34

Ст. Ангелов какво се бави със смяната на Петрович? Не вижда ли че сезона върви на провал още в началото? Вместо да говори празни приказки, за което не му плащат, да връща С. Стоев. В този хаус който цари в отбора и клуба, той е най - подходящ. Ще стегне отбора и напрежението до някъде ще спадне.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 авг 2016 10:45

realno написа:Ст. Ангелов какво се бави със смяната на Петрович? Не вижда ли че сезона върви на провал още в началото? Вместо да говори празни приказки, за което не му плащат, да връща С. Стоев. В този хаус който цари в отбора и клуба, той е най - подходящ. Ще стегне отбора и напрежението до някъде ще спадне.

Браво! В Левски цари модерна музика ... а аз съм останал с впечатлението, че всички наши футболяги са фолкаджии ;)
Направо поканете бат' СТАНКО, .... той нали DJ на свободна практика го раздава ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 авг 2016 10:58

Red_Neck написа:
realno написа:Ст. Ангелов какво се бави със смяната на Петрович? Не вижда ли че сезона върви на провал още в началото? Вместо да говори празни приказки, за което не му плащат, да връща С. Стоев. В този хаус който цари в отбора и клуба, той е най - подходящ. Ще стегне отбора и напрежението до някъде ще спадне.

Браво! В Левски цари модерна музика ... а аз съм останал с впечатлението, че всички наши футболяги са фолкаджии ;)
Направо поканете бат' СТАНКО, .... той нали DJ на свободна практика го раздава ;)

Имаме проблеми защото имаме клуб, а вие даже и това нямате, а се радвате не нашите проблеми. Не ти завиждам, съжалявам те.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 10 авг 2016 11:26

Много странно да се хвали Парцуцко за уменията на защитата. При Ст Стоев тъкмо спряхме да треперим при всеки корнер и статично положение, а сега ужаса при тези ситуации се завърна с пълна сила. Ако имат ум тиквите в управата да връщат Стоев на мига. Имам чувството че гербаджиите умишлено ни държат в кома за да разпаднат публиката ни, При чорбетата направо ги разцепиха на две. Разделяй и владей в комбина с местните олигарси и платените агитки

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 10 авг 2016 11:42

filcolins написа:Много странно да се хвали Парцуцко за уменията на защитата. При Ст Стоев тъкмо спряхме да треперим при всеки корнер и статично положение, а сега ужаса при тези ситуации се завърна с пълна сила. Ако имат ум тиквите в управата да връщат Стоев на мига. Имам чувството че гербаджиите умишлено ни държат в кома за да разпаднат публиката ни, При чорбетата направо ги разцепиха на две. Разделяй и владей в комбина с местните олигарси и платените агитки

А достойнството на Стоев къде оставяш. Ако го има, би трябвало да откаже подобно предложение. Що се отнася до ГЕРБ, то най добре не само за футбола, но и за България като цяло ще бъде, ако тази партия изчезне. Иначе за сведение на "антикомунистите" привърженици на Левски тук, последните големи успехи на отбора бяха когато премиер беше Сергей Станишев. Той може да е всякакъв, но имаше достатъчно акъл в главата за да не се меси в делата на футбола.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

kalata98
Контакти:

Мнениеот kalata98 » 10 авг 2016 12:35

Тази среща винаги е изпъстрена със спорни моменти. Наистина Лудогорец е насочил всички мисли към Виктория Пилзен, затова Левски ми се явява минимален фаворит. Смятам, че в срещата ще има доста голове. Залагам на 2:1

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 10 авг 2016 12:46

ЕМИЛ написа:
filcolins написа:Много интересно беше срещу Цървена Звезда домакинството. Второто полувреме се влачеха като мърди. След седмица в Белград 120 мин. тичат като антилопи. Дали Кирчо няма фармацефтични заводи?

Антибиотик Разград .... :?

Глупости невежа? Антибиотик Разград не е на Кирчо.Ама ей така да си плещите глупости много ви бива. Биовет Разград е на Кирчо. Там се произвеждат субстанции за ветеринарната медицина. Работи се с мицел, ацетон и доста тежки химикали....така, че преди да ръсиш простотии вземи се ограмоти малко.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Левски”