ЦСКА 1948 - актуални новини, стратегии и визия за бъдещето

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: ЦСКА 1948 Актуални новини , стратегии и визия за бъдещет

Мнениеот Beladona » 09 авг 2016 19:10

Eagle99 написа:айдее ще играем на Националния - по големия, по модерния и по качествения стадион в борисовата
да пукнат от яд останалите
да питам само верно ли Домусчиев ще спонсорира отбора - между другото братовчет ми ще играе там :P
той най разбира как се правят нещата
за нула време направи суперотбор и ако дойде в софия няма кой да го стигне
дано вземем емблемата и някои други да видят
ШАМПИОНИ

Моето мнение е , че отборът трябва да остане собственост на феновете и ОС ако си избере Домуса за президент с мандат от 5 години ....така съм съгласен , това с благодетел пак нещо вече ми се струва ретроградно....

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 авг 2016 20:02

Alexx написа:
Beladona написа:
Alexx написа:
Обичам Левски написа:Ако бях фен на Цска щях да подкрепя отбора на Генерала, а не ГМО-то на Гриша Ганчев.Не били Литекс ама 7 играчи от титулярния състав на Гмо-то са от Литекс :lol: :lol: :lol:

Аз и за 1948 няма да викам. Но с тях нямам такъв голям проблем защото за разлика от Литекс София те не претендират за някакво обединение и,че който не ги припознае за истинския ЦСКА, не е ЦСКАР. Въобще там го няма това сектанското.
Там нещата стават по естествен начин, който иска ще им стане фен и я няма тая пропаганда.
Това го казвам, като човек който въобще не харесва идеята за създаване на ново дружество което да стане ЦСКА, но това е далеч по-малко наглия начин сравнение с Литекс София.

при ЦСКА 1948 всичко е доста по-умерено и цивилизовано .....според мен това ще им помогне !

Няма да успеят щото нямат масираната пропаганда която прави ГГ

А 1948 като почнат и те с пропагандата ??? Масирано ???

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 авг 2016 20:13

GOLEADOR написа:Обединението на двата клуба е напълно възможно.Щом генерала е съгласен да вземе пари от ГГ защо да не седнат и да се разберат за едно обединение.Така феновете ще са единни,а и школата на ЦСКА ще си върне футболистите които са я напуснали!ЦСКА Обединен - това е мечтата на всеки армейски фен!
Изображение

Ти наистина ли си въобразяваш, че някой ще стане от Литекс-София, ако се обедини с новото ЦСКА 1948 ??! :lol: :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 авг 2016 20:32

1982 написа:
GOLEADOR написа:Обединението на двата клуба е напълно възможно.Щом генерала е съгласен да вземе пари от ГГ защо да не седнат и да се разберат за едно обединение.Така феновете ще са единни,а и школата на ЦСКА ще си върне футболистите които са я напуснали!ЦСКА Обединен - това е мечтата на всеки армейски фен!
Изображение

Ти наистина ли си въобразяваш, че някой ще стане от Литекс-София, ако се обедини с новото ЦСКА 1948 ??! :lol: :lol: :lol: :lol:

Дорче , прочети мотивите на съдия Райкинска и пак да си говорим за обединение с микренското жуже !!!!

Потребителски аватар
Eagle99
Контакти:

Мнениеот Eagle99 » 09 авг 2016 20:34

никакво обединение - на новото ЦСКА което ще играе на националния продажници не му трябват

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 авг 2016 20:36

Eagle99 написа:никакво обединение - на новото ЦСКА което ще играе на националния продажници не му трябват

Нулева толерантност към тъпотата на българския фен !!!!

Beladona

Спортен мениджмънт в ЦСКА 1948

Мнениеот Beladona » 09 авг 2016 20:39

Съгласни ли сте с назначението на Вальо Илиев за шеф и Зафиров за старши треньор ?

Beladona

Re: Спортен мениджмънт в ЦСКА 1948

Мнениеот Beladona » 09 авг 2016 20:44

Според мен Зафето е силен характер , има лидерски качества , но резултатите му като треньор досега не са кой знае какво , да не кажа посредствени .... Според мен това назначение е жест към него за смелата му постъпка да изведе истинския ЦСКА под обстрела с бутилки и плюнки от феновете на Гриша Ганчев .

Вальо Илиев - има натрупан международен опит и според мен е хубаво да му се даде шанс за изява като мениджър на спортната дейност в ЦСКА .

Beladona

Стадион Васил Левски - домът на ЦСКА 1948

Мнениеот Beladona » 09 авг 2016 20:47

При днешната среща е обещано да се подпише договор на 16 ти този месец като бъде изтеглен жребият за А окръжна ...

Вярвате ли , че Кралев може пак да се отметне и да предпочете стадиона да седи празен , а не да играе ЦСКА на него ?!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Стадион Васил Левски - домът на ЦСКА 1948

Мнениеот Кашчей » 09 авг 2016 21:00

Beladona написа:При днешната среща е обещано да се подпише договор на 16 ти този месец като бъде изтеглен жребият за А окръжна ...

Вярвате ли , че Кралев може пак да се отметне и да предпочете стадиона да седи празен , а не да играе ЦСКА на него ?!

Може, да! Хора с такива физиономии не са изобщо за вяра, прилича ми на Химлер, но без мустачките.

И една поправка-Вашият ЦСКА 1948 ще играе в Областна група Юг на София-град, а не в А окръжна. 8-) Миналата година Локо бяха в група Север.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”