Смърт за бфс! Сега, веднага, на момента! Футболът в България умря отдавна, отдавна е ред и на неговия убиец, а именно цялата корумпирана сган с работно седалище ул. "Цар Иван Асен II" №26 в столицата.
Пълна подкрепа за Николай Костов и действията му срещу агресивната селска пасмина, която си позволи да го обижда безпричинно и да го полива с вода. После ни говорете за "национална кауза" и искайте подкрепа на мачовете си в Европа, измекяри.
Кога лицето, позволило си да се държи агресивно и непристойно към нашия треньор ще понесе последствията за действията си? Цяла България го видя, има го на предостатъчно записи и ние сме сигурни, че същото лице с тъмен цвят на кожата може да се разобличи много бързо и лесно от ръководството на ПФК "Лудогорец Разград".
Да видим какви европейци сте, господа костюмари. Защото когато наш фен поля вашият треньор с вода, бяхме наказани 3 (три) мача без домакинство, а фенът бе наказан персонално с 300 лв. глоба и бе лишен от правото да посещава спортни мероприятия за 1 година.
Само ви напомняме, че май сте забравили...
Пак се НАВЕДАХА пред Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Пак се НАВЕДАХА пред Лудогорец
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Балкански Орел
- Контакти:
Нямам селска злоба към Лудогорец, ама тия от бфс си лапат рошветите и си живеят животеца като царе.
Чистак наказание от поне един домакински мач без публика и всеки, който твърди обратното е абсолютен ретард и съм 101%, че ако беше Локо ПД, Левски, Монтана или някой друг клуб щеше да отнесе наказание и солидна глоба от порядъка на 5-6 средни месечни заплати.
Тия от бфс са едни корумпирани педер*сти.
П.П
Тия селяци, които се дървиха на свестния мениджър на Ботев съм 200% сигурен, че са с рязани имена в личните карти и името на противника БОТЕВ ги е мотивирало да правят такива неща.
Чистак наказание от поне един домакински мач без публика и всеки, който твърди обратното е абсолютен ретард и съм 101%, че ако беше Локо ПД, Левски, Монтана или някой друг клуб щеше да отнесе наказание и солидна глоба от порядъка на 5-6 средни месечни заплати.
П.П
Тия селяци, които се дървиха на свестния мениджър на Ботев съм 200% сигурен, че са с рязани имена в личните карти и името на противника БОТЕВ ги е мотивирало да правят такива неща.
[center]Levski & Lazio[/center]
- bnborisov1
- Контакти:
IvailoRz написа:bnborisov1 написа:IvailoRz написа:Какво значи НАВЕДАХА ?! Ако погледнете правилниците ще видите че наказан миието е абсолютно адекватно. Пък и един човек не може да олицетворява цялата публика. Все пак каквато и да е причината извинение няма. Ще си понесе глобата за хулиганска проява и толкова.
искаш да кажеш че цялата публика трябва да полее треньора и тогава да има наказание![]()
викам на тема наказания да не се правите на много запознати точно в този подфорум... смешно е
Не искам да кажа такова нещо. Някой да копира правилника . Точно това са наказанията за случая. Аз вече го гледах ,но ме мързи пак да го търся и копирам
като не искаш да кажеш това не го казвай бе пич, толкова е просто
а случайно да знаеш че една от причините Ботев да не играе в Коматево е заради близоста на трибуните до резервната скамейка. Сещаш ли се кво искам да ти кажа

сещам се за парична глоба която ни наложиха , за празна бутилка хвърлена на пистата когато играехме на Хр Ботев
Последна промяна от bnborisov1 на 09 авг 2016 19:16, променено общо 1 път.
Мен лично не ме интересува как са наказали Лудогорец, а защо наказват нашия треньор. Не ми е известно, досега да му е налагано някакво наказание или предупреждение. Може и да греша. Не е логично още първото наказание да е най-тежкото. Това е поредната подигравка с нашия клуб. Интересно каква ще е реакцията на т.н. Ръководство? По реакцията ще разберем колко сериозно са се заели новите собственици с Ботев Пд. Изразявам своята пълна подкрепа за Николай Костов!
Балкански Орел написа:Нямам селска злоба към Лудогорец, ама тия от бфс си лапат рошветите и си живеят животеца като царе.
П.П
Дали.
Феновете на Пирин поляха Николай Костов с вода и дисципа им размаха пръст
Феновете на Пирин (Благоевград) поляха в неделя с вода старши треньора на Ботев (Пловдив) Николай Костов преди първия съдийски сигнал и Дисциплинарната комисия веднага глоби „орлетата” с 2000 лева и ги предупреди с лишаване от домакинство.
[offtopic]http://www.novsport.com/news1852941_1068.html[/offtopic]
Селяндурска постъпка от този примат, ама това са правилата.
А и неговите думи срещу тези на Костов.
И той горкият не е света вода. Преди време "размазваше мозъка" на Кокала.
Същият овчар и е той.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Бъркаш! Човека се казва Божинел Христов и е общински представител на ПП "Кауза Разград". Не го познавам лично ,но съм чувал че е свестен и милее за града.
IvailoRz написа:Бъркаш! Човека се казва Божинел Христов и е общински представител на ПП "Кауза Разград". Не го познавам лично ,но съм чувал че е свестен и милее за града.
Не само това ами мисля че беше и шеф на Лудогорец през 90 те години, Нормално е да избухне, като някакви ...дошли ни на гости се правят на голямата работа ! За това и напълно правилно е решението на ДК и двете страни да бъдат санкционирани. Само така Костов ше има едно наум като се прави на интересен когато е на гости ! Четох че и с фенове на Пирин е имало подобен проблем...
- Долно уйно
- Контакти:
Балкански Орел написа:Нямам селска злоба към Лудогорец, ама тия от бфс си лапат рошветите и си живеят животеца като царе.
П.П
Наказанията трябва да са такива, че да са косвена причина за крайният резултат от даден двубой или пък големи финансови глоби.
В случая дали ще са в мача срещу Монтана без публика, на чужд терен или с 10 играча е все тая.
Ще ми е интересно Лудогорец да пуснат записи от охранителните камери и да се види дали наистина треньора на Ботев пръв плиска с вода по феновете, след което е последвал отговора на фена на Лудогорец.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
-
- Контакти:
На мен ми направи впечатление, че треньорът на Ботев не търси вина за загубата в своя отбор, а обвиняваше съдиите. Изял ли си четири парцала, трябва да си тих като водата. Левски същата работа, и на тях съдиите им виновни. Явно е, че нещо куца у тези тимове, но вместо да потърсят причината при себе си, те я прехвърлят другаде. В Лудогорец е точно обратното. Рядко се говори за съдии. Затова пък там, където трябва, се доказват истински. А именно в евротурнирите. От 5 участия, три пъти са стигали до групи. Смешното ни първенство няма как да е някакъв критерий, важно е в Европа какво правиш.
Наказанието на Лудогорец за изцепката на фена е справедливо. Нищо че после се разбра, че треньорът на Ботев пръв е започнал. Няма право да му отговаря.
Наказанието на Лудогорец за изцепката на фена е справедливо. Нищо че после се разбра, че треньорът на Ботев пръв е започнал. Няма право да му отговаря.
kanara1978 написа:Наказаха Костов че е полят с вода а Лудогорец с предупреждение.Само Виктория Пилзен.Колкото и да им се мазните.Има Господ ще отпадне Лудогорец
така е , за това всеки българин ще вика за пилзен , аз какво ви казах , тези си купуват , мачове, съдии и първенството , унищожиха всеки клуб , направиха от Левски и ЦСКА мършави клубове само и само да се докопат до титлата ,от 5 години българския футбол е мъртъв !