ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 21:15 / събо

Мнениеот alexdb » 09 авг 2016 12:20

mozart написа:
goro_man написа:Гледам че в темата в раздела на Лудогорец има страшно много зелени фенове и се чудя защо нито един от тях не идва на Герена. Знам го защото от 30 им фена който идват всеки път вече ги познаваме по имена а нито чичкото с елечето дето вее знамето нито беловласият дядо който го сменя от време на време не знаят какво е "форум". Да не говорим за двете баби чиито репертоар се изчерпва до "УУУУУУ" та се питам каде са верните фенове.

Я ми кажи колко човека от София идват до Разград? 50 или 100? От тези дето са нашия стадион 90% са от околностите. Още 10-тина години и нещата ще се променят. Ясни сте ми всичките. 1000 човека на мач в 1 500 000 София. Хахаха... Къде са "велитие' фенове?

E що на мачовете с Левски у Разград стадиона е пълен, а на останалите празен? И картинката е същата на мачовете във Варна - пак 30-40 фена вероятно с безплатна екскурзия.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 авг 2016 12:25

THE G.A.M.E написа:
Готвача написа:
Ако съдията свири това което се случва на терена,някои и от Левски няма да завършат мача.Такива като Минев,Бодичека,Прохазка,Костадинов...почти всеки мач са готови за ранно къпане.

Викаш, Дяков и Моооци, са със супер-чисти влизания. :mrgreen:

Ако съдията свири това, което се случва на терена Лудогорец до края на първото полувреме, вероятно след втория червен картон, на Дяков или Монци в зависимост кой е изгонен пръв, ще се обиди и ще напусне терена като отборчето на ЦСКА-София :) .
Ако не ни отменят голове и съдията не е купен както обикновено съм спокоен за победата. За съжаление срещу тези рядко се случва да не ги подпрат кански.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 09 авг 2016 13:26

goro_man написа:Гледам че в темата в раздела на Лудогорец има страшно много зелени фенове и се чудя защо нито един от тях не идва на Герена. Знам го защото от 30 им фена който идват всеки път вече ги познаваме по имена а нито чичкото с елечето дето вее знамето нито беловласият дядо който го сменя от време на време не знаят какво е "форум". Да не говорим за двете баби чиито репертоар се изчерпва до "УУУУУУ" та се питам каде са верните фенове.

Верните фенове не са само по стадионите или по форумите. Доста от тях работят, по 10-12 часа на ден с един почивен ден за разлика от вашите нехранимайковци, които разчитат на мама и тате....Лично познавам такива! А Разстоянието Разград- София не е малко. Вие с милионите фенове що не си пълните стадионите? Или ако го понапълните кога е това? Когато има мачове между ЦСКА и Левски или когато Лудогорец играе с тях......Това с пълните стадиони и многото фенове доста се изтърка вече......
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 09 авг 2016 16:43

fen-fen написа:

Верните фенове не са само по стадионите или по форумите. Доста от тях работят, по 10-12 часа на ден с един почивен ден за разлика от вашите нехранимайковци, които разчитат на мама и тате....Лично познавам такива! А Разстоянието Разград- София не е малко. Вие с милионите фенове що не си пълните стадионите? Или ако го понапълните кога е това? Когато има мачове между ЦСКА и Левски или когато Лудогорец играе с тях......Това с пълните стадиони и многото фенове доста се изтърка вече......

Вие с този малък град няма как изобщо да имате фенове.Ако в Левски имаше същата организация пари а оттам футболисти и успехи то аз съм сигурен че ние щяхме да пълниме герена всеки месец.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 09 авг 2016 17:53

Много интересно беше срещу Цървена Звезда домакинството. Второто полувреме се влачеха като мърди. След седмица в Белград 120 мин. тичат като антилопи. Дали Кирчо няма фармацефтични заводи?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 авг 2016 18:29

filcolins написа:Много интересно беше срещу Цървена Звезда домакинството. Второто полувреме се влачеха като мърди. След седмица в Белград 120 мин. тичат като антилопи. Дали Кирчо няма фармацефтични заводи?

Антибиотик Разград .... :?

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 09 авг 2016 19:28

krumeto написа:
PSvilenov написа:2;0 без нерви , без напрежение и за тласък към челото на класирането . Очаквам прибрана, затворена игра изпълнена на ниво , без индивидуални грешки и бързи решения и действия на Аниете и Костадинов от който ще се очакват контрите . Очаквам Адениджи все така добре да се ориентира около наказателното поле , Пиргов и Александров със желязна сработеност , а пък който играе от ляво да му бъде помагано да се уплътни зоната тъй като издишаме там ( Де Нойер с едно наум) . Тука като знам и дърварската защита на Лудогорец може и да се очаква някой фамозен пряк свободен на испанеца

Еххх мечти...
То пък всеки има право да мечтае, но не колкото си иска. Още три дни, до третата минута на самия мач!!! :)
0 - 2

Ти виждаш едно , аз виждам друго . Вие виждате ялов слаб Левски, аз виждам подреден и умен отбор превключващ добре в атака . Вие виждате Люпко като треньор провал , а аз правя разлика между защитната игра на Стойчо с късметлийските му 1;0 и сърбина дето най-накрая имаме човек който може да научи отбора как да играят в защита с дисциплина , а отпред - как да играят с едно докосване .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 авг 2016 23:16

PSvilenov написа:Ти виждаш едно , аз виждам друго . Вие виждате ялов слаб Левски, аз виждам подреден и умен отбор превключващ добре в атака . Вие виждате Люпко като треньор провал , а аз правя разлика между защитната игра на Стойчо с късметлийските му 1;0 и сърбина дето най-накрая имаме човек който може да научи отбора как да играят в защита с дисциплина , а отпред - как да играят с едно докосване .

Ма ти сериозно ли? :shock:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 09 авг 2016 23:17

PSvilenov написа:
krumeto написа:
PSvilenov написа:2;0 без нерви , без напрежение и за тласък към челото на класирането . Очаквам прибрана, затворена игра изпълнена на ниво , без индивидуални грешки и бързи решения и действия на Аниете и Костадинов от който ще се очакват контрите . Очаквам Адениджи все така добре да се ориентира около наказателното поле , Пиргов и Александров със желязна сработеност , а пък който играе от ляво да му бъде помагано да се уплътни зоната тъй като издишаме там ( Де Нойер с едно наум) . Тука като знам и дърварската защита на Лудогорец може и да се очаква някой фамозен пряк свободен на испанеца

Еххх мечти...
То пък всеки има право да мечтае, но не колкото си иска. Още три дни, до третата минута на самия мач!!! :)
0 - 2

Ти виждаш едно , аз виждам друго . Вие виждате ялов слаб Левски, аз виждам подреден и умен отбор превключващ добре в атака . Вие виждате Люпко като треньор провал , а аз правя разлика между защитната игра на Стойчо с късметлийските му 1;0 и сърбина дето най-накрая имаме човек който може да научи отбора как да играят в защита с дисциплина , а отпред - как да играят с едно докосване .

Виждай както искаш, няма да оспорвам. Но ти казвам, Люпко е най-много до НГ.
Аз или друг зрител може да не можем да разчетем играта на някой отбор, но един треньор е длъжен.
Люпко е изкуфял. Как може да не вижда кой какво играе - Лудогорец или Звезда. Това го признаха и най-големите врагове на лудите след първия мач. Само Люпко не видя.
Докарайте когото искате, Мъри, Наско всеки е по-добър от този.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 09 авг 2016 23:23

sin4ec написа:
PSvilenov написа:Ти виждаш едно , аз виждам друго . Вие виждате ялов слаб Левски, аз виждам подреден и умен отбор превключващ добре в атака . Вие виждате Люпко като треньор провал , а аз правя разлика между защитната игра на Стойчо с късметлийските му 1;0 и сърбина дето най-накрая имаме човек който може да научи отбора как да играят в защита с дисциплина , а отпред - как да играят с едно докосване .

Ма ти сериозно ли? :shock:

Хах , викаш друго си е кат миналата година отбор с 12-13 футболиста общо сутрин обед и вечер , доведеният син на Стоев Крайчо титуляр доживот и с боц напред изчиствания 90 минути нали ? :lol: Къде му е беше играта на Стоев като не играе във втората половина и ги няма Абди и Аниете ? :lol:

Върни се в “Левски”