Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Преслав и Галчев не са във форма .Но не може винаги всички да са във форма. Сезонът е дълъг. Галчев да го смени Аяс за момента според мен. Трябва нападател и централен защитник.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Преслав и Галчев не са във форма .Но не може винаги всички да са във форма. Сезонът е дълъг. Галчев да го смени Аяс за момента според мен. Трябва нападател и централен защитник.
Преслав нали го гласяхте за център на националния отбор и се тръшкахте, че Петев не го вика?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:ivo55 написа:Преслав и Галчев не са във форма .Но не може винаги всички да са във форма. Сезонът е дълъг. Галчев да го смени Аяс за момента според мен. Трябва нападател и централен защитник.
Преслав нали го гласяхте за център на националния отбор и се тръшкахте, че Петев не го вика?!
Ти гледаш ли националния? Разбрахме, че Дунав не ги гледаш по финансови причини.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
[center]Серджиу Буш отново в ЦСКА?[/center] Ръководството на ЦСКА умува дали да не върне в клуба румънския нападател Серджиу Буш, пише в. "24 часа". Само за няколко месеца младият футболист се превърна във водещ голмайстор, с 10 гола в 19 мача, и любимец на агитката на "червените", преди да премине в английския Шефилд Уензди. 

А дано, по-добре от разни неизвестни футболистчета с отчетлив тен. Този поне го знаем, че е ниво за ужасно слабото ни първенство.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Не съм привърженик на тия завръщания. Обикновенно се връщат едни куци, тромави, все едно гледам "Любимец 13".
Пламен Марков:
Не ми харесва подобно изказване ....
Към днешна дата, какви са функциите на Пламен Марков в клуба?
Целите пред ЦСКА са две и те са пределно ясни - титла и купа. Никога не сме имали по-различни задачи, това са изконните традиции на клуба. Задължително трябва да ги изпълним още този сезон. Няма никакво значение какви са обстоятелствата в българския футбол, ЦСКА няма избор, освен да е на върха. Конкуренцията не ни притеснява.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Пламен Марков:Целите пред ЦСКА са две и те са пределно ясни - титла и купа. Никога не сме имали по-различни задачи, това са изконните традиции на клуба. Задължително трябва да ги изпълним още този сезон. Няма никакво значение какви са обстоятелствата в българския футбол, ЦСКА няма избор, освен да е на върха. Конкуренцията не ни притеснява.
Чак задължително да ги изпълним... по-точно е, че трябва задължително да се стремим да ги изпълним, особено титлата.
Но реално това трябва да са целите всеки сезон за ЦСКА. Ето миналия бяха изпълнени - първи във В група и купа!
Относно купата за мен не е толкова важна - много по-важен е шампионата, но просто миналия сезон нямаше как да го вземем по разбираеми причини.
Ще е добре още от сега да се забравят мантрите, с които лъжат левскарите, че е необходимо време, години... да се гради отбор и т.н. И ние го доказахме - ето миналата година Янев сглоби чисто нов отбор и то не от някакви супер звезди, като го направи да е печеливш и даже да вземе трофей!
[center]Спортно -технически директор отговарящ за комуникацията между клуба и БФС,занимаващ се с текущите ,всекидневни въпроси около отбора,стадиона ,школата и т.н[/center]Red_Neck написа:Пламен Марков:Целите пред ЦСКА са две и те са пределно ясни - титла и купа. Никога не сме имали по-различни задачи, това са изконните традиции на клуба. Задължително трябва да ги изпълним още този сезон. Няма никакво значение какви са обстоятелствата в българския футбол, ЦСКА няма избор, освен да е на върха. Конкуренцията не ни притеснява.
soilwork написа:[center]Спортно -технически директор отговарящ за комуникацията между клуба и БФС,занимаващ се с текущите ,всекидневни въпроси около отбора,стадиона ,школата и т.н[/center]Red_Neck написа:Пламен Марков:Целите пред ЦСКА са две и те са пределно ясни - титла и купа. Никога не сме имали по-различни задачи, това са изконните традиции на клуба. Задължително трябва да ги изпълним още този сезон. Няма никакво значение какви са обстоятелствата в българския футбол, ЦСКА няма избор, освен да е на върха. Конкуренцията не ни притеснява.
А Трифон Попов и Стойкас Стоилас какви са?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":