Висша лига - Сезон 2016/2017

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Висша лига - Сезон 2016/2017

Мнениеот Furious_Monk » 09 авг 2016 00:25

Жената на Уейн Бридж също. :twisted:

Какво пък му беше готиното на Сол, освен първото име, което рязко контрастира с цвета на кожата му. :lol: Още две-три такива прояви и те изключваме от клуба на расиста(за неразбралите - ирония).
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 09 авг 2016 01:21

Furious_Monk написа:
CSKA69 написа:
Furious_Monk написа:Моуриньо няма опция пред себе си, просто ще се закопае съвсем, ако не спечели поне някоя дори и дребна купа, защото това е единствената причина все още да се котира сред големите. Нито като поведение е такъв, нито като авторитет(вече, след много му издънки). Останаха му само успехите, без тях той си остава една история.легенда от миналото, смачкана от настоящето. Заприличва на Венгер.

Поздрави за колегата монк, с него не винаги сме на едно мнение, но тук съм съгласен на 1000 процента. Аз това го твърдя още от третия му сезон в Реал - Моуриньо достигна пика на кариерата си (вероятно с требъла на Интер) и оттук нататък наблюдаваме неговия залез. Помня каква еуфория беше настанала сред феновете на Челси при завръщането му на Моста, аз ги предупредих, че това не е същият Моуриньо, който помнят, а те ме скъсаха от подигравки и оплюване за това ми мнение. Днес едва ли мнозинството от тях имаг същото високо мнение за него ;)
Забелязах вчера, че Моу вече е успял да внедри едно от най- силните си оръжия в играта на Юнайтед. Изпъкването на индивидуалната класа. И двата гола не бяха следствие на отборно усилие, а страхотни проблясъци на Лингард и Ибрахимович. Това обаче е и най- голямата слабост, според мен, във визията на португалеца. Веднага си припомням начинът, по който Атлетико на Симеоне отстрани Челси на полуфинала в ШЛ в реванша в Лондон. След мача легендарния Ариго Саки беше коментирал, че победата на испанците се дължи на невероятния колективизъм, докато Челси са изглеждали прекалено индивидуалистично разположени на терена...

Напротив, Моуриньо винаги е бягал от индивидуалния блясък, поне доколкото му е възможно.

1 Има огромно его и трудно работи с големи имена.
2 Липсата на голямо име сплотява целия колектив и изгражда боеспособен отбор, в който всеки играч е готов да се жертва за другия именно заради приравнения статус на футболистите. Малко комунистка работа, но ако нахъсаш отбора както си си трябва, върши работа.
3 Неговият стил на игра предразполага за бързо отнемане на топката и търсенето на празните зони зад гърба на отбраните. Обаче е факт че в днешно време футболът стана страшно организиран и преди всичко колективен спорт, и с времето останалите отбори се научиха бързо да покриват тези зони и да не оставят достатъчно време за обработването на топката, когато тя достигне до човек, който е способен да я изнесе бързо.
4 Моуриньо използва остарели разбирания за играта. При него, ако плеймейкърът не на високо ниво, цялата игра на отбора рухва, твърде много залага на него. Ненапразно Йозил му бе любим играч в Реал. Месут нито вкарва, нито върши кой знае каква работа в защита, обаче по забележителен начин изнася топката.

Португалецът си е същият,поне като футболни разбирания, проблемът за него в последно време е че футболът се променя. Все пак има още един огромен шанс да докаже безспорният си талант, който го издигна до това ниво. Въпросът е обаче дали собственият му инат не го закопава. С много велики личности се е случвало в миналото, а вероятно и ще се случва и за в бъдеще.

Абсолютно съм съгласен с всичко. Под индивидуална класа нямах предвид да имаш звезди в отбора от ранга на Роналдо или Меси. Става дума за това (това е мое наблюдение, което може и да е погрешно), че в кариерата си досега Моуриньо винаги е разчитал на няколко ''коня'' (образно казано), които да вдигат каруцата, като стане напечено ;) Става дума за т.н. лидери в неговите отбори - те са обикновено не само такива като характер, но и притежават нужната футболна класа. Давам за пример Лампард, Дрогба, Тери или пък Камбиасо, Санети, Снайдер. Ибрахимович сега го взима в Юнайтед както заради страхотните му качества (макар и на години), но и заради нужния характер - Моу иска бързо да изгради йeрархия в отбора, подчинена на него.. Въпросът е какво се случва, когато тези лидери не са във форма/не са в настроение да дърпат каручката :roll: Видяхме го в Реал и сега втория път в Челси.. В неуспешните мачове на Моуриньо съм оставал с усещането, че именно лидерите на отбора му ги няма на терена и останалите приличат просто на сбирщина с еднакви екипи :lol: Тогава отива по дяволите цялата му футболна философия, тактика, подготовка и цялата тази боеспособност, за която споменава монк, изглежда направо комична.. Да видим какво ще стане, но за мен Юнайтед е последния шанс на португалеца да опровергае всичката критика спрямо себе си и методите му на работа и да запази статута си на един от най-добрите в треньорския занаят ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 09 авг 2016 02:55

Той бе най-добрият в миналото. В момента е просто един от всички и ако не го приеме, ще загуби.

Трудно е да печелиш, да започнеш от нулата, пак да печелиш и пак да се върнеш натам... но това е съдбата на номадите треньори.

Когато лидерите не са във форма им разказва играта, но честно казано, в тези ситуации, като треньор на Реал съм бил зад него.

Когато феновете искат титли трябва първо да приемат че определени играчи не могат да им ги доставят. Друг е въпросът какво искат-титлите или отдадеността на играчите.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 авг 2016 04:41

Беше, е .... и ще бъде 8-)
Кой му е конкуренция след отказването на Сър Алекс? Фантомас "часовникаря" ли? :lol: То смешно направо... Единствено Симеоне е заплаха, но трябва да го видим и в някой топ гранд.
Furious_Monk написа:Жената на Уейн Бридж също. :twisted:

Какво пък му беше готиното на Сол, освен първото име, което рязко контрастира с цвета на кожата му. :lol: Още две-три такива прояви и те изключваме от клуба на расиста(за неразбралите - ирония).

:lol:

Еми ... симпатичен ми беше (относително). Може да не е Кайзер Франц, но си беше относително стабилен на фона на Венгер и дивотиите му в защита. Аз принципно харесвам здрави и снажни играчи и : ) 2 и 2 = четири :lol:

--
пп Мен ме дразнят основно кафявите, а не черните. Особено тези от латинска америка и талибаните :lol:

====

пп Тая на Бридж не беше нищо особено. Даже на Тери си е доста по яка. Виж жената на Гигс младши си беше доста по добре : 0
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 авг 2016 10:46

Аю в УХ :roll:
20.5 млн паунда :?

Изображение
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 09 авг 2016 11:25

Много силен трансфер за УХ

А това е снимка от отбора картотекиран за срещите със Стяуа
Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 09 авг 2016 11:28

Изненадан съм, че Гаурдиола на взе поне още един халф. Нападатели и крила има повече от достатъчно, защитници отново адски много. Бековете трябва да се подмладят, но изглежда ще налага Ангелино и Саня/Забалета този сезон ще го изкарат.

Но как ще си цъка по 20 минути топката, като само Гюндоган е подходящ за тази роля, а той е и контузен до 5-6 кръг. Вариант е да върне Силва, но дали Туре и Фернандиньо ще подхождат на този стил - нямам идея.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 авг 2016 11:38

Общо взето написа 6 реда в които нищо не каза :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 09 авг 2016 11:50

JackPackage написа:Общо взето написа 6 реда в които нищо не каза :roll: :?

Идеята е, че ги няма типичните халфове за неговия стил, а на практика той направи много трансфери.

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 09 авг 2016 15:49

Юнайтед с тия попълнения определено стават фаворит за титлата. Освен това имат за мениджър Моуриньо и става страшно. Определено ще е адски интересен този сезон на Висшата лига. Нямам търпение да започне.

Върни се в “Архив”