sin4ec написа:Кашчей, в ППЛ се свириха поне две дузпи за игра с ръка, аналогична на ситуациите в пеналта на Монтана. Шведът изобщо не го пипа оня-не е сериозно. Левски не е суперсила, за да притеснява Лц, но явно другаде са решили друго. За аналогични ситуации на Лц и дузпи се дават, и ЧК за противника-айде стига толкоз!
Аз говоря за втората ви претенция. Първата не я знам и не я коментирам. В Пловдив...може да се свири, а може и да не се свири, зависи как се вижда. На пръв поглед аз бих го свирил. Едва след 3-то или 4-то повторение, от много различен на съдията ъгъл, се вижда че няма нарушение.
Проблемът е друг, за мен лично:
Вие, левскарите, сте много големи ревльовци (не се различавате твърде от другите, в червено дето са). Вечно нещо ви е виновно, най-вече СК и подопечните и, когато мачът завърши не така, както ви се иска. Когато, обаче, всичко е ОК, тогава съдиите са също ОК, нищо че може да са закопали съперника ви. Честно, не си спомням колко пъти сменяхте шефа на СК и цялата СК за последните 10 години.. и все не попадате на качествени хора!
И още нещо да допълня към поведението ви:
Когато напуснал ви играч играе силно срещу вас веднага започвате да го обвинявате, че бил "ял бял хляб в "Левски", а сега се натягал, сякаш това не е най-нормалното нещо за един професионалист-да дава всичко от себе си за работодателя си!