Yan_Bibiyan написа:RedSkin написа:Всичко това си остава в историята, която след време ще ви е срам да разказвате.
Прав си! Ще ме е срам да разказвам две неща: Първото ще е, че Титаните не бяха наказани, а на Лупи му се перчеха ежедневно. Второто ще е, че съм делил една агитка с хора като вас. От вас наистина ме е срам.Не виждам нищо срамно в останалото - това, че за вас е, си е ваш проблем! Утре можете да решите и, че дишането е срамно. Аз да се гътна от липса на кислород ли? За щастие не ме мъчи стаден комплекс и нямам нужда някой да ми каже "Върви натам, миличък", за да взема решение накъде да тръгна. Все още успявам да реша сам. И вие щяхте да можете, ако не се оставяхте на злоба, медии и други фактори да ви влияят. Ако утре медиите решат, че сте мъртви, вие ще се погребете сами ли?
Сам си противоречиш, нали мнозинството от 99.9% бяха зад ЦСКА-София и където са те, там е ЦСКА

Но за сега се видя, че сте далеч от 99.9%
А няма ли да те е срам да разказваш, как се псуваше ББПП на всеки мач от целия стадион, а после му стискате ръката и целувате гъза?
Няма ли да разказваш, как БФС закри всички стари закони, за да се вкара едно ГМО в първа дивизия?
Няма ли да разказваш за всичките цигански номера, които се направиха с Литекс и Чавдар?
Няма ли да разказваш, как пеехме Велбъжд, Локо, Юве, но след една случка с Чавдар и Литекс, това било нормално и Локомотив Плд си е Локомотив Плд и ЦСКА-София (Етрополе, Микре, Ловеч) е ПФК ЦСКА СОФИЯ?