Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedSkin

Re: Сектор Г

Мнениеот RedSkin » 08 авг 2016 14:05

Yan_Bibiyan написа:
RedSkin написа:Всичко това си остава в историята, която след време ще ви е срам да разказвате.

Прав си! Ще ме е срам да разказвам две неща: Първото ще е, че Титаните не бяха наказани, а на Лупи му се перчеха ежедневно. Второто ще е, че съм делил една агитка с хора като вас. От вас наистина ме е срам.Не виждам нищо срамно в останалото - това, че за вас е, си е ваш проблем! Утре можете да решите и, че дишането е срамно. Аз да се гътна от липса на кислород ли? За щастие не ме мъчи стаден комплекс и нямам нужда някой да ми каже "Върви натам, миличък", за да взема решение накъде да тръгна. Все още успявам да реша сам. И вие щяхте да можете, ако не се оставяхте на злоба, медии и други фактори да ви влияят. Ако утре медиите решат, че сте мъртви, вие ще се погребете сами ли? :)

Сам си противоречиш, нали мнозинството от 99.9% бяха зад ЦСКА-София и където са те, там е ЦСКА :lol:
Но за сега се видя, че сте далеч от 99.9%

А няма ли да те е срам да разказваш, как се псуваше ББПП на всеки мач от целия стадион, а после му стискате ръката и целувате гъза?
Няма ли да разказваш, как БФС закри всички стари закони, за да се вкара едно ГМО в първа дивизия?
Няма ли да разказваш за всичките цигански номера, които се направиха с Литекс и Чавдар?
Няма ли да разказваш, как пеехме Велбъжд, Локо, Юве, но след една случка с Чавдар и Литекс, това било нормално и Локомотив Плд си е Локомотив Плд и ЦСКА-София (Етрополе, Микре, Ловеч) е ПФК ЦСКА СОФИЯ? :)
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 08 авг 2016 14:29

Смях! Къде видя противоречие в думите ми? А това, че се видяло - от същия ли, който не може да преброи зрителите на Армията? То направо да питаме някой слепец какво е видял! Току-виж даде по-точна информация само чрез ориентиране по скандиранията.

Да видим...
1. Не видях целуване на ничий г*з или други части от тялото. Видях как Борисов се отърва от един революционно настроен Фатмак и по случайност ни помогна, защото можеше отдавна да го е направил, ако наистина му бяхме правили това, което ти си видял насън. Хем щеше да ни помогне, хем нямаше да се стигне до едни тренировки и едни заплахи, но той искаше да е и с едните, и с другите до последно, че идат избори. Е, когато заплашиха поста му, тогава се реши. Какво общо има това с някакви целувки?
2. Не видях ГМО в Първа лига, та не знам кого са били вкарвали така според теб. Там май играят футболни отбори, а не стоки от САЩ или Канада, та какви ГМО-та те мъчат? Откога БФС произвеждат стоки по смисъла на Търговския закон и при това ГМО-та?
3. И какви цигански номера? Процесът още не е приключил, обещано е да се плати на държавата. То няма и как преди ликвидацията на дружеството. Та къде видя цигански номера? Сетих се - някой ти е казал и ти вярваш! Или е цигански номер, когато не става така, както ти искаш? Еее, ако знаеш аз колко такива цигански номера знам! Нямаш си и представа! Навремето едно гадже ми направи цигански номер и заяви, че не ме харесва. Представяш ли си? Ама че цигания! Да не харесва точно пък мен!? :mrgreen:
4. А за Велбъжд - това беше патент на Офанзива и лично аз не съм го пял. Имах доста по-добър репертоар за мачове срещу този отбор. Тях ги питай какво ще правят сега! Аз съм както преди, когато не пеех нищо за Юве или Велбъжд. :)

Разбираш ли, че моят живот не се свежда до това да съм нечий ултрас? Аз съм запалянко или с други думи фен. Ние не зависим от хорското мнение, класации и "как ще пеем любимата си песничка сега?" Не ме трогваха разни смешки за укази и комунистически уроди, сега пък въобще не съм впечатлен. Казах ти точно от какво се срамувам - няма как да се срамувам от неща, които не съм правил или са мнение на други хора. Може да ме мислите и за убиец - това не е мой проблем! Не съм чул да те съдят в съдилищата заради слухове, а какво остава да се срамуваш, защото някой те смята за някакъв неморален тип? Нещо доказано да имаш? И нямам предвид писания на поръчкови медии или "един оздравител/Мегафон/платена легенда каза"?
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 08 авг 2016 14:36

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qIE3H44aPx0[/youtube]

Изображение

Ти пък буквално ли прие, че са му целували ръката? Има просто едно поооодмазване, бе! Което си е направо лизане по гъза :lol:
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 08 авг 2016 14:53

Забавен си и знаех какво ще покажеш - като от един шаблон сте всичките! Никаква оригиналност, никакво собствено мислене. Поради вече споменатата от мен причина ББПП ни помогна. Едно е да му бъде благодарено за това (не за цялостното му творчество), друго да се отметнеш, че е ПП. Или смяташ, че си е спечелил вечната любов на феновете с това? Бъркаш ни с едни Лесни фенове. На клипчето някой да му се извинява за скандиранията в миналото и да обещава, че повече няма да има такива от нито един цесекар? Поне един? Или сме обещали да гласуваме под строй за него? Какво точно от тези видя? Това преди или след като е помогнал става? И ако е след как се очаква да го е направил заради обещание да му благодарят? Нали могат да се отметнат - кой вярва толкова сляпо днес? Особено политик, който се е нагледал на какво ли не. Ти го взе за канарче (ама не фен на Ботев Пловдив)!

Ако ти стиснеш ръка на някой левскар без да знаеш, че е такъв. Какво правим после, ако си пял песни срещу левскарите като него, а стискаш ръката на такъв? А ако си му я стиснал, защото току-що те е спасил от удавяне? Ще се самоубиеш от мъка ли, че не си го усетил при все липсата на фенски артикули? Много ограничено мислене - все едно сме му събрали пари за трансплантация на ново сърце, а не сме му благодарили, че по някаква случайност веднъж направи нещо добро за ЦСКА и то след дълго мислене как ако може да не го прави.

Ако не вярваш в това, чуй как левскарите масово призоваваха за свалянето му след тази постъпка. Тях какво ги бърка дали вие се чувствате автентични или не? Просто подивяха, че са си продали душите на него (буквално), а той реши да си направи предизборен ПР в наша полза и да си запази поста. Как не го е срам! Длъжник им е... чакай, те са му длъжници на него, ама там е по-сериозно от нашия случай. Защо мислиш нямаше грандиозни размирици в синьо, ако не са му длъжници до живот? Не бъркай договорката за временно ненападение със безсрочния съюз! След дълги опити да го избегне ББПП (помниш ли речите за данъчните и другите увъртания) си уреди малко спокойствие преди изборите, но винаги може да го загуби, ако тръгне да греши. Това е цялата история, а ти разказвай каквото искаш! Не мога да те спра да преиначаваш истината, но няма и да се срамувам, защото ти си сънувал нещо за мен и не ти е харесало.
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 авг 2016 18:17

Стига си се оправдавал, Животното оня ден дава интервю от затвора и вика, че Бойко бил израстнал като държавник ...... нЕма такова падение и смЕх, до оня ден беше "пeдераст" и "говедо", днес му стискате ръката, поздравявате го и го четкате какъв държавник бил станал ...... уникален срам и позор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2016 19:54

Викаш къде къде по-добре щеше да е АД-то от 99г., което също е собственост на ГГ, да продължава да държи базите, да не развива спортни-техническа дейност, да си фалира кротко, да няма отбор /не клуб/ ЦСКА, който да играе в което и да е първенство. И ти да викаш "Ура, ЦСКА умря с чест".

Само не разбрах какво му е достойното на това да фалираш заради борчовете направени не от ГГ, а от Черепа, Титан и Лупи и да изчезнеш от футболната карта ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2016 20:06

ivo55 написа:Викаш къде къде по-добре щеше да е АД-то от 99г., което също е собственост на ГГ, да продължава да държи базите, да не развива спортни-техническа дейност, да си фалира кротко, да няма отбор /не клуб/ ЦСКА, който да играе в което и да е първенство. И ти да викаш "Ура, ЦСКА умря с чест".

Само не разбрах какво му е достойното на това да фалираш заради борчовете направени не от ГГ, а от Черепа, Титан и Лупи и да изчезнеш от футболната карта ...

Което му е достойното да хванеш едно цигле от улицата и да твърдиш, че това е прероденият Симеон Велики, Иван-Асен Втори, или Аспарух.. Тервел, Калоян..Избери си някого!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 авг 2016 20:52

ivo55 написа:Само не разбрах какво му е достойното на това да фалираш заради борчовете направени не от ГГ, а от Черепа, Титан и Лупи и да изчезнеш от футболната карта ...

250 млн. евра дългове не са направени от новите собственици на Милан, ама не фалираха умишлено клуба и да прекръстят Бреша на Милан-Милано, нали ??!

ГГ е един гнусен селянин и престъпник, нищо повече, същият като ТИТАН.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2016 21:35

Клубът бе фалиран от Черепа, Титан и Лупи, ако не си разбрал. ГГ че не е цветето на България, сигурно не е. Ама директно си каза, че ако някой излезе с името си и поеме ангажимент да плати дълговете, ще му стори път. Никой ...
Само Черепа излезе и каза, че иска той да фалира ЦСКА, и че иска да се почне с ново дружество, ама негово. А ти не предлагаш нищо, само хейтиш.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 08 авг 2016 21:44

.
Последна промяна от ceBep на 04 мар 2017 22:15, променено общо 3 пъти.

Върни се в “ЦСКА”