Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Време е да се назначава Кокала 

Nuke написа:rhaegar написа:Не можем да вкараме гол на Монтана, ама сме направили достатъчно за победата. Ами ако я бяха дали и беше пропусната, кво?
Говоря за вчерашния мач. Очевидно е.
Извинявай

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

0007 написа:Nuke написа:
Ама хайде стига вече. Набляга се, защото тая дузпа ни лиши от 3 точки. Ако ти се струва малко, не знам какво да кажа. Може да не сме играли като Барса, но играхме достатъчно за победа, а ни я отнеха. Затова се набляга.
Ти първо няма как да знаеш какво е щяло да стане без тая дузпа,че да твърдиш от какво ни е лишила.За мен съдията може да се обърка заради глупавото посягане на Сандберг.Иначе достатъчната ни игра за победа беше щедро спонсорирана от Илко Пиргов и общо-взето с нищо не показахме по-добро лице от Локото,а какво остава за Монтана.
Съгласен съм,че такива решения не трябва да бъдат оставяни без реакция,но ако човек слуша ръководството и феновете ще реши,че съдийчетата ни пречат да доминираме,а истината е,че имаме далеч по-големи проблеми за решаване.
Ама ти пак не щеш да разбереш. Ние може да си имаме тонове проблеми, но това не дава право никому да ни реже! Всяка несправедливост дразни. Поне мен ме дразни. С такова рязане може да загубим всеки мач, даже и добре да играем.
"Нека шефовете решават. Аз съм спокоен. Не искам да говоря преди да бъде взето решение. Смятам, че имам какво да дам още на Левски и отборът може да се развие под мое ръководство", каза Люпко Петрович пред "Блиц".
"Още едно-две неща ни трябват", допълни сърбинът.
Хора, на отбора му трябва самочувствие, а когато играе зле това се постига само с победи. Няма как отбора да подобри играта си след загуби, заради съдийски отсъждания. Съдиите са там, за да свирят каквото виждат, а не каквото им е наредено. Ако Левски бе постигнал 2 поредни победи в началото, как мислите щеше да бъде посрещната "Каузата" на Герена?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Nuke написа:0007 написа:Nuke написа:
Ама хайде стига вече. Набляга се, защото тая дузпа ни лиши от 3 точки. Ако ти се струва малко, не знам какво да кажа. Може да не сме играли като Барса, но играхме достатъчно за победа, а ни я отнеха. Затова се набляга.
Ти първо няма как да знаеш какво е щяло да стане без тая дузпа,че да твърдиш от какво ни е лишила.За мен съдията може да се обърка заради глупавото посягане на Сандберг.Иначе достатъчната ни игра за победа беше щедро спонсорирана от Илко Пиргов и общо-взето с нищо не показахме по-добро лице от Локото,а какво остава за Монтана.
Съгласен съм,че такива решения не трябва да бъдат оставяни без реакция,но ако човек слуша ръководството и феновете ще реши,че съдийчетата ни пречат да доминираме,а истината е,че имаме далеч по-големи проблеми за решаване.
Ама ти пак не щеш да разбереш. Ние може да си имаме тонове проблеми, но това не дава право никому да ни реже! Всяка несправедливост дразни. Поне мен ме дразни. С такова рязане може да загубим всеки мач, даже и добре да играем.
Определено друго щеше да се говори, ако имахме 6 вместо 2 точки преди мача с Лудогорец. Нагласата преди мача щеше да е друга. Отбора не играе добре и въпреки това заслужаваше да има поне 4 точки от двата мача.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Свърши ли УС-то? 

koisa написа:Nuke написа:0007 написа:Nuke написа:
Определено друго щеше да се говори, ако имахме 6 вместо 2 точки преди мача с Лудогорец. Нагласата преди мача щеше да е друга. Отбора не играе добре и въпреки това заслужаваше да има поне 4 точки от двата мача.
Абсолютно! За това става въпрос.
W84me написа:Хора, на отбора му трябва самочувствие, а когато играе зле това се постига само с победи. Няма как отбора да подобри играта си след загуби, заради съдийски отсъждания. Съдиите са там, за да свирят каквото виждат, а не каквото им е наредено. Ако Левски бе постигнал 2 поредни победи в началото, как мислите щеше да бъде посрещната "Каузата" на Герена?
Трябва да се вземат плеймейкър и централен нападател. Да не се правят на луди в УС. С тази група от 16 играчи няма да издържим още дълго. Дори нападател не е нужен на всяка цена щото Аниете е доказал, че може да играе като такъв. Видно не става за крило и плеймейкър от показаното досега.
Последна промяна от koisa на 08 авг 2016 16:52, променено общо 1 път.
R.I.P.
Така си и помислих декларация срещу съдиите. Няма полза от това треа да се стегнат и да играят като отбор. А не да се превръщат в едни червено- оранжеви подлоЗи, дето неискат определени съдии да им свирят. Дори правеха списъци преди
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.