Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Sir_Stanley_Rowse

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 08 авг 2016 15:30

modor написа:Фактите такива, каквито са... (ВИДЕО)

Във връзка със съдийските отсъждания в първите два кръга на Първа професиона лига срещу Монтана и Локомотив Пловдив, които показаха тенденциозно отношение към ПФК Левски, предоставяме на вниманието на широката общественост фактите каквито са. Фактите, които ръководството на тима и неговите фенове няма да търпят и толерират в бъдеще.
https://levski.bg/news/details/175505

Извинявам се,но от тези кадри се вижда ,че няма дузпа за Локото и може да имате претенции за рикошета в ръката след удара извън наказателното поле ,в мача с Монтана :idea: Другото не става!Освен това,при първият ви гол срещу Локото има засада на № 70-топката рикошира в крака му, след удара на Аниете в гредата и след това дойде гола на Нар!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 08 авг 2016 15:31

У нас се въртят едни и същи треньори и въпреки това всеки път се очаква да има различени резултати, е това няма, как да се случи.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 авг 2016 15:32

Sir_Stanley_Rowse написа:Извинявам се,но от тези кадри се вижда ,че няма дузпа за Локото и може да имате претенции за рикошета в ръката след удара извън наказателното поле ,в мача с Монтана :idea: Другото не става!Освен това,при първият ви гол срещу Локото има засада на № 70-топката рикошира в крака му, след удара на Аниете в гредата и след това дойде гола на Нар!

Ай стига си повтарял едно и също ве, няма засада при гола ни.

Изображение
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 авг 2016 15:56

Левски пусна видео с претенциите си: Фактите такива, каквито са

http://www.sportal.bg/news.php?news=617903

Извинявам се! Сега видях, че видеото вече е пуснато.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 авг 2016 16:14

Нашите надигат глас вече. Браво за което. У нас само това помага.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 08 авг 2016 16:21

Не знам защо се набляга толкова много на съдийството,а се забравя постната,бавна и страшно безидейна игра на Левски.Имам чувството,че на ръководството и на част от феновете им е по-удобно да си намерят извинение извън клуба,вместо да погледнат собствената си паничка.Да,дузпа нямаше,но Сандберг посегна и от гледната точка на съдията това изглеждаше като такава.А ако Камбуров беше вкарал положението малко по-късно,щяхме да сме с 1 точка от 2!! мача.А да разчитаме на дузпа,за да бием Монтана на Герена е повече от жалко.

Смяната на Люпко се съмнявам да помогне.По-скоро въпросът е защо се маха Стойчо Стоев 2 кръга преди края на първенството и се назначава треньор,който отдавна е минал в пенсионна възраст,а се обявяват дългосрочни цели.Е,сега 3 месеца по-късно отново сме на същото дередже - отпадане от Европа,лош старт в и без това ясното ни първенство,скапана селекция и сух футбол.Въобще тия малоумни тикви в ръководството,които нито имат стратегия,нито мозък в главата си,ни водят към все по-дълбокото дъно.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 авг 2016 16:23

0007 написа:Не знам защо се набляга толкова много на съдийството,а се забравя постната,бавна и страшно безидейна игра на Левски.

Ама хайде стига вече. Набляга се, защото тая дузпа ни лиши от 3 точки. Ако ти се струва малко, не знам какво да кажа. Може да не сме играли като Барса, но играхме достатъчно за победа, а ни я отнеха. Затова се набляга.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 авг 2016 16:28

Не можем да вкараме гол на Монтана, ама сме направили достатъчно за победата. Ами ако я бяха дали и беше пропусната, кво?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 авг 2016 16:30

rhaegar написа:Не можем да вкараме гол на Монтана, ама сме направили достатъчно за победата. Ами ако я бяха дали и беше пропусната, кво?

Говоря за вчерашния мач. Очевидно е.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 08 авг 2016 16:31

Nuke написа:
Ама хайде стига вече. Набляга се, защото тая дузпа ни лиши от 3 точки. Ако ти се струва малко, не знам какво да кажа. Може да не сме играли като Барса, но играхме достатъчно за победа, а ни я отнеха. Затова се набляга.

Ти първо няма как да знаеш какво е щяло да стане без тая дузпа,че да твърдиш от какво ни е лишила.За мен съдията може да се обърка заради глупавото посягане на Сандберг.Иначе достатъчната ни игра за победа беше щедро спонсорирана от Илко Пиргов и общо-взето с нищо не показахме по-добро лице от Локото,а какво остава за Монтана.
Съгласен съм,че такива решения не трябва да бъдат оставяни без реакция,но ако човек слуша ръководството и феновете ще реши,че съдийчетата ни пречат да доминираме,а истината е,че имаме далеч по-големи проблеми за решаване.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Левски”