Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Anuwar
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Anuwar » 08 авг 2016 14:15

Ясен Петров също е вариант, съгласен съм.
Че какво му е на Хубчев? :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 авг 2016 14:22

Anuwar написа:Ясен Петров също е вариант, съгласен съм.
Че какво му е на Хубчев? :)

Какво НЕ му е. Този с нервите не е добре и ще се оправдава. За Ясен... може. Защо не?! Не мисля, че е добро решение да бъде освободен преди мача с Разград Люпко. Освен, ако не е нарочно. ;) Нищо не ме учудва вече в "Левски".

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 08 авг 2016 14:42

Не знам дали съм единствения, който мисли, че с махането на Петрович нещата няма да се променят кой знае колко... Проблемите на отбора са далеч над треньора, може би извън ръководните фактори дори, които доказаха, че са просто пионки. При това положение всеки бъдещ треньор (дори евентуално да се заврърне Стоев) ще завърши с провал. Все пак тази година "гоним" титла и купа. Нека това не се забравя. Номера като градене на отбор, класиране в ЕКТ не минават като оправдания за нито един треньор включително Петрович. Аз съм на мнение, че нещата са решени далеч преди старта на "Първа Домус/Дриша Лига" и сега просто се наслаждаваме на предварително замисления сценарий. За жалост няма как да докажа това свое твърдение, но не вярвам да съм единствения с подобно усещане.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 авг 2016 15:00

И аз имам някакви подобни мисли, но също така че това е дело на хора от нашия клуб. Просто беше саботиран по много грозен начин Люпко. Пеле ли е меле ли е, заедно с оня жужащия са или тотални некадърници или са троянските коне на дриша и компания.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 авг 2016 15:06

metodito написа:И аз имам някакви подобни мисли, но също така че това е дело на хора от нашия клуб. Просто беше саботиран по много грозен начин Люпко. Пеле ли е меле ли е, заедно с оня жужащия са или тотални некадърници или са троянските коне на дриша и компания.

+++++++++1 Това е
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 авг 2016 15:11

За два кръга, 4 положения за дузпи, 3 в полза на Левски и 1 в полза на противника. Нито една отсъдена за Левски, 1 отсъдена за противника
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 авг 2016 15:13

Фактите такива, каквито са... (ВИДЕО)

Във връзка със съдийските отсъждания в първите два кръга на Първа професиона лига срещу Монтана и Локомотив Пловдив, които показаха тенденциозно отношение към ПФК Левски, предоставяме на вниманието на широката общественост фактите каквито са. Фактите, които ръководството на тима и неговите фенове няма да търпят и толерират в бъдеще.
https://levski.bg/news/details/175505
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 08 авг 2016 15:15

W84me написа:За два кръга, 4 положения за дузпи, 3 в полза на Левски и 1 в полза на противника. Нито една отсъдена за Левски, 1 отсъдена за противника

Кажи и за засадата ви при първия гол срещу Локо Пд,братчед :!: :) Не я спестявай :twisted:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 08 авг 2016 15:19

W84me написа:За два кръга, 4 положения за дузпи, 3 в полза на Левски и 1 в полза на противника. Нито една отсъдена за Левски, 1 отсъдена за противника

За мен това е резултат от годините натрапване от медии, джуджета, червени и зелени шефове, че с дузпа се помага на Левски. Съдиите се страхуват да отсъждат дори 100%-ви дузпи за нас. Или така им е наредено, защото след дузпа за Левски се почват едни драми от противниците... :geek:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 авг 2016 15:20

Sir_Stanley_Rowse написа:

Кажи и за засадата ви при първия гол срещу Локо Пд,братчед :!: :) Не я спестявай :twisted:

Вече показах кадъра, никаква засада ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”