Колко е важно да останеш човек!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Колко е важно да останеш човек!

Мнениеот Lyubaka01 » 08 авг 2016 12:36

По принцип трудно мога да бъда обвинен в особени симпатии към отбора на Левски, но този мъж ми се издигна в очите с този наглед незначителен жест: http://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/yellow/iorgachevich-vratariat-s-hladen-razum-i-nezhno-syrce-391220.
В момент, в който целият ни футбол е грозна и пошла картинка, дори и малкото хубаво нещо, което се случва по терените ни заслужава адмирации. А за този малък левскар съм сигурен че случилото се ще остане ярък спомен завинаги и (дай Боже) един ден току виж се превърнал в следващата легенда на Левски(или някой друг :) )
Мога да кажа само едно - респект към Йоргачевич!

kiril.a.d
Контакти:

Re: Колко е важно да останеш човек!

Мнениеот kiril.a.d » 08 авг 2016 12:41

По принцип, винаги е важно да останеш Човек!!! - дори да живееш в съвременна България, превърнала се в държавата Абсурдистан!
Да си Човек, това е за теб самия, а не за околните и ако искаш да живееш добре и дълго, най-добре е да живееш в мир със себе си!!!
Иначе.....отиде та се не видя, още на 30-40 годишна възраст....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 авг 2016 13:11

Боян е човек с много голямо сърце :) Левскарите много си го обичаме!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 08 авг 2016 15:05

Браво ! Ръкавици ще си купи, но емоцията и спомена който оставя в малкия не може да се купи.Респект за Йоргачевич, а дори е и добър вратар :P

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 авг 2016 15:48

modor написа:Боян е човек с много голямо сърце :) Левскарите много си го обичаме!

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 08 авг 2016 19:21

Да така е, Боян е голям човек , браво за темата на колегата от Локо София. Жалко само, че когато се пише нещо хубаво много малко хора са се изказали, а ако беше нещо да се "плюе" против някой сигурно вече щеше темата да има над 100 коментара.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 авг 2016 19:44

За втори път съм впечатлен от мъжка постъпка на играч на Левски. Първият беше на първия лагер с мъжете на Вутов и близнаците. Тогава Владо Гаджев ги заведе в спортен магазин и купи маркови футболни обувки и на тримата. Това говори много ясно, че въпреки неистовите опити да се унищожи Левски, левскарския морал, чест и доблест са живи. В този отбор все още тлее огън. Трябва само някой да го разпали.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 08 авг 2016 22:18

wilge написа:За втори път съм впечатлен от мъжка постъпка на играч на Левски. Първият беше на първия лагер с мъжете на Вутов и близнаците. Тогава Владо Гаджев ги заведе в спортен магазин и купи маркови футболни обувки и на тримата. Това говори много ясно, че въпреки неистовите опити да се унищожи Левски, левскарския морал, чест и доблест са живи. В този отбор все още тлее огън. Трябва само някой да го разпали.

+ 1914 Жалко само, че тази постъпка я прави един чужденец. :?
И само Левски оле

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 09 авг 2016 10:29

сини шампиони написа:
wilge написа:За втори път съм впечатлен от мъжка постъпка на играч на Левски. Първият беше на първия лагер с мъжете на Вутов и близнаците. Тогава Владо Гаджев ги заведе в спортен магазин и купи маркови футболни обувки и на тримата. Това говори много ясно, че въпреки неистовите опити да се унищожи Левски, левскарския морал, чест и доблест са живи. В този отбор все още тлее огън. Трябва само някой да го разпали.

Може да е чужденец, но е левскар, което не мога да кажа за Венци Христов и Драгомиров.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 09 авг 2016 13:02

wilge написа:
сини шампиони написа:

Може да е чужденец, но е левскар, което не мога да кажа за Венци Христов и Драгомиров.

Това ми е мисълта, че един чужденец знае какво значи Левски, а нашите момчета не. :oops:
И само Левски оле

Върни се в “Левски”