ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот djd » 08 авг 2016 10:38

ivo55 написа:Аз не виждам лошо няколко фена на ЦСКА да си направят още едно ЦСКА.
Факт е обаче, че ако не получат подкрепата на публиката, не откупят емблемата и не се спчелят търга за базите, този клуб ще изчезне както се е появил. Аз им пожелавам успех, ако не ни заливат с агресия и омраза. Иначе само такова ще получат в отговор.

Не виждам много факти, в това, което си писал. :)
Съществуването на два клуба с име ЦСКА може да се окаже в крайна сметка не толкова лошо, колкото смятахме преди.
Феновете, които не признават единия клуб, ще имат възможност да подкрепят другия. Така ще бъдат по-малко тези, които ще спрат да се интересуват от българския футбол.
Въпросът е, че всякаква проява на омраза между привържениците на двата клуба е ненужна и тъпа.
Ако има нещо, което би зарадвало най-много нашите неприятели, е ние да се избием помежду си.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2016 10:42

vaskonti написа:
ivo55 написа:И кой ти каза, че livesport.bg е на ГГ? Не че ги чета, ама ме радвате, как внушавате някакви неща, отчаяно опитвайки се да всеете интриги между феновете на ЦСКА /огромното болшинство/ и ГГ.

Иначе левски си казаха още в началото, че ще напуснат ППЛ в знак на протест. Но не знам защо някои решиха, че планират бойкот. Планът им е явно да отпаднат по спортно-технически причини в края на сезона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Всеки втори материал в тоя сайт е на един абсолютен психопат и във всеки такъв материал се пише едно и също. И сам можеш да събереш две и две.

Ми хайде, да не ни пробутваш твоите предположения и догадки за факти. Благодаря за признанието и уточнението.
Ако не ти е ясно, да ти поясня - тия сайтове се издържат от реклама. Съответно от читателския интерес. И всичките правят едни и също - през деня пускат заглавия и статии, които да накарат феновете и на Левски и ЦСКА да кликат като луди върху някакви статии лишени от интелект и от новини. Сутринта ни хвалят, вечерта ни плюят. От livesport.bg без да ги чета бас ловя, че мога да ти изкарам с лекота десетки статии срещу ГГ и срещу ЦСКА.

А ти просто си лишен от биологичната способност да си безпристрастен. И от самокритичност.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 авг 2016 10:51

ivo55 написа:
russia написа:
baraba написа:... а иначе успех на новосъздаденото дружество в селските групи , лично мен повече не ме вълнува , понеже няма никакви допирни точки с ЦСКА ;)

Разбира се, че има. И са повече от тези на Чавдар и Литекс, даже при тях липсват такива. Ако щеш дори това, че единият е основан във ВК от хора свързани малко или много с ЦСКА, а другият някъде из офисите на ГГ. ;)

Истината е, че и двата клуба нямат абсолютно нищо общо юридически с ЦСКА, основан 1948г. Другото са глупости.
Иначе няма лошо да се борите публиката на ЦСКА да припознае вашия клуб. Ама ще трябва да предложите сериозни аргументи, а не голи приказки. Вземете емблемата, базите, оправете ги, направете хубав отбор, който да радва фенвоете и кой знае ... Но с хвърляне кал и лайна няма да стане. Ще се оцапате вие самите най-много докато цапате другите.

Аз не участвам в създаването на този клуб. Наш, ваш...все тая. Просто ми е по-приемлив този вариант, отколкото измамата на ГГ и неговото "Искам го, сега го искам, веднага го искам", с което подведе толкова много хора да изберат по-лесния и безболезнен начин, но за сметка на това пък нечистоплътен.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 авг 2016 10:51

ivo55 написа:Ц,ц, значи може да пише каквото си иска. За Беладоната нито ред, нали?
Васко, не заблуждаваш мен, а себе си.

Ако искаш да ми кажеш нещо , ела на ЛС ....недей да пищиш като ощипана госпоица !!!

Беладоната само ви отговаря в стила , в който ми пишете ....вие ме обиждате , обиждам и аз ...

Пиша и отговарям изцяло във вашия стил !!! Дръж се нормално и от мен ще получиш същото !!!

Ако някога съм прекалявал , винаги съм получавал бан !!! Последния ми такъв е за Фк Помак ...

Вие се скъсахте да пишете Фк Летище , Фк Аерогара , Фк Лозен , Арена Лозен .....не вярвам някой да е баннат за ФК летище !!! Ама не пискам , приемам си бановете безропотно , не пиша от други никчета ....и така !!!

Просто се дръжте мъжки и нормално !!!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2016 10:51

Да добавя - отричаш ли, че най-осезаемата подкрепа за новия клуб на Беладоната е от медиите на Шиши?
И това според теб не е ли много гнусно и много показателно?
И според теб не е ли много гнусно това, че отказаха да дадат публичност кой ги финаснира? Щяло да бъде тайна. Каква тайна е за бога, всички писаха кой е. Това ли е новото ЦСКА? Т инаистина ли вярваш, че публиката на ЦСКА би подкрепила нещо родено след такова зачатие? Трябва да си луд. А и да си предател.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2016 10:54

Щеше да ме учудиш да напишеш първия си пост без епитети и обиди. Няма как да се надхвърлиш. Може би е професионална деформация след години работа в мизерен български сайт за спортни "новини".

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 авг 2016 10:57

Съдът отхвърли плановете за ЦСКА
07-08-2016 Тема спорт
Софийският градски съд не допусна оздравителните планове на бизнесмените Гриша Ганчев и Васил Божков за разглеждане от събранието на кредиторите, информираха от СГС.

Решението на съда подлежи на обжалване в едноседмичен срок пред Софийски апелативен съд, но след като двете страни получат официално решението на СГС.

Също така стана ясно, че по искане на длъжника се свиква събрание на кредиторите на ПФК ЦСКА АД, което ще се проведе на 8 септември 2016 г. в съдебната палата, при дневен ред : "Избор на синдик".

ПФК ЦСКА АД може да се каже, че вече не съществува в правния мир. Всякакви други отборчета, които ще играят в село Лозен са имитации :!: :shock:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 авг 2016 11:04

ivo55 написа:Това ли е новото ЦСКА? Т инаистина ли вярваш, че публиката на ЦСКА би подкрепила нещо родено след такова зачатие? Трябва да си луд. А и да си предател.

Как се нарича предател, който сочи някой друг за предател?
Когато си се клел във вярност на един клуб, но си го изоставил, защото вече го смяташ за "кирливо" дружество и се мяташ на врата на друг, който е чист и неопетнен/с изключение на начина на създаването му/ и подкрепяш новия да отнеме нещо, което е принадлежало на стария, понеже на стария вече не му било нужно...ами ей на това му се вика предателство.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 авг 2016 11:05

CSKA 78 написа:ПФК ЦСКА АД може да се каже, че вече не съществува в правния мир. Всякакви други отборчета, които ще играят в село Лозен са имитации :!: :shock:

А ЦСКА-София /София/ си е бир парче оригинал, а? Ох, котьоооо :lol:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 08 авг 2016 11:08

ivo55 написа:Да добавя - отричаш ли, че най-осезаемата подкрепа за новия клуб на Беладоната е от медиите на Шиши?
И това според теб не е ли много гнусно и много показателно?
И според теб не е ли много гнусно това, че отказаха да дадат публичност кой ги финаснира? Щяло да бъде тайна. Каква тайна е за бога, всички писаха кой е. Това ли е новото ЦСКА? Т инаистина ли вярваш, че публиката на ЦСКА би подкрепила нещо родено след такова зачатие? Трябва да си луд. А и да си предател.

Въпросът е към друг, но темата ме интересува.
Най-голяма подкрепа към ЦСКА 1948 е от Проспорт в момента - сайта на Полковника, когото наричате фатмак от известно време.
7 дни спорт не вярвам много цесекари да го четат.
Топспорт след някои преструктурирания и указания повече подкрепя Гришата.
Блиц е повече за ЦСКА 1948.
Лайф спорт и 7днифутбол са пределно ясни - те са трибуните на Гришата.
Тема спорт е за Гришата.
Гонг е за Гришата повече.
Засега безпристрастен е Спортал. Май! ;)

Върни се в “Архив”