И аз да влезна в ръковдството на отбора, няма да е по-зле от сега.
Люпко, победа, кога?
Комшията на работа ми обясняваше, че Стоев бил за махане, защото не можем да бием Монтана. Е, с Петрович не можем да бием никой.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:
Комшията на работа ми обясняваше, че Стоев бил за махане, защото не можем да бием Монтана. Е, с Петрович не можем да бием никой.
Което е следствие от работа на Стоев .И Люпко и Стоев нямат място в Левски .
Време е за чужденец .
- modor
- Контакти:
rhaegar написа:Комшията на работа ми обясняваше, че Стоев бил за махане, защото не можем да бием Монтана. Е, с Петрович не можем да бием никой.
"Градация"

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
ЕМИЛ написа:rhaegar написа:
Време е за чужденец .
Кое е следствие от работата на Стоев, Емо? Бих приел за такова мачовете в края на миналия сезон, при това само донякъде. Не виждам оправдание за тези сега.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- levskarcheto96
- Контакти:
ЕМИЛ написа:rhaegar написа:
Време е за чужденец .
Люпко не е ли чужденец?

-
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Гибона и Наско гледат мача на Лаута .Може да влезнат в ръководството на клуба ...Нали в края на месеца чакаме новия шеф ...
А Стоине Манолов следи съдията да не би да помогне на ”Левски” или да закопа Локото.
Тоя и Стиви О . постоянно дирижират българските рефери как и за кого да свирят.
Всичко срещу ”Левски” започна след елиминирането на Силния човек Владо Грашнов.
Не е шега ,тук намеса има гнусната комунистическа държавна сигурност и нейната покровителка БСП.
В намерението си да бъде отслабен колкото се може интереса към отбора на народа.
Сега ще последват коментари и антитези на внедрени във форума доносници на непокътнатата комунистическа ДС.
Вчера съдията ни скастри жестоко за дузпата, но ние не заслужавахме победата, така или иначе.Трагични и в защита, и в нападение.
Който разправя Гибона да влиза в ръководството ще му припомня от коя партия се беше кандидатирал на едни избори и като цяло ккакво му е нивото.

Който разправя Гибона да влиза в ръководството ще му припомня от коя партия се беше кандидатирал на едни избори и като цяло ккакво му е нивото.

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ENNhn-MgwvI[/youtube][/center]
С. Ангелов освен да взима кинти никва полза от него. При всички сменени тренери досега помощник е Топузаков, това трябва да ви говори нещо...... И пак се взеха обичайните ментета. Нар 0, шведа 0 поне на него му беше 1-ви мач
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Сега в този мач имахме ли късмет или нямахме и пак късметът беше виновен.