Който е гледал е видял , че Григор се бори за всяка точка и дори при 5:0 не се предаде.
Всеки турнир е важен.Нали вие ясно , че обиждате един човек който е дал много на България.
Човек който много лесно можеше да си смени държавата, но и той като Кубрат са българи и ще играят за България.
Колкото могат ще носят слава за България , а вие си хейтвате и само може да ви съжаляваме.
Когато постигнате 1/1000 от това което Григор е постигнал тогава и аз ще ви похваля(и не само аз), но до тогава си оставате болни хейтъри.И само можете да завиждате на такива като Григор и Кубрат.Такива като вас не заслужават дори да коментират това което правят Григор и Кубрат.Защо не хейтва Бонева като нейното си е истински провал ?!
Беше длъжна да влезе във финала , а не от 44 състезателки да е 41 !
Адио Рио 2016- български спортен туризъм
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Рио 2016- обща тема
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
matador1 написа:Прославя банковата си сметка с пари получени от българския данъкоплатец, за да посети Рио, да загуби и да си тръгне. Най-добре да спре да представя БГ. Не мисля, че е редно да му доплащаме скъпаския живот с награди, субсидии и пари от реклама.
Ами след като не си му доплащал подготовката преди 10-15 години, когато е имал нужда от подкрепа, редно е сега да си плащаш за благоволението му, щото той причини да се чувства благодарен и да ти връща няма.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Ана Коракаки спечели първи медал за Гърция

- Federer91
- Контакти:
Страшен ден за Италия, ще вземат няколко медала, но да видим дали ще има титли.
- SgtLiberty
- Контакти:
iliev72 написа:Който е гледал е видял , че Григор се бори за всяка точка и дори при 5:0 не се предаде.
Всеки турнир е важен.Нали вие ясно , че обиждате един човек който е дал много на България.
Човек който много лесно можеше да си смени държавата, но и той като Кубрат са българи и ще играят за България.
Колкото могат ще носят слава за България , а вие си хейтвате и само може да ви съжаляваме.
Когато постигнате 1/1000 от това което Григор е постигнал тогава и аз ще ви похваля(и не само аз), но до тогава си оставате болни хейтъри.И само можете да завиждате на такива като Григор и Кубрат.Такива като вас не заслужават дори да коментират това което правят Григор и Кубрат.Защо не хейтва Бонева като нейното си е истински провал ?!
Беше длъжна да влезе във финала , а не от 44 състезателки да е 41 !
Не трябва да го боготврим направо понеже е българин ,е вече приключи с големият тенис ама по селфита и медийни изяви е световен шампион
Миналата седмица игра четвъртфинал на мастърс. Да ви имам приключването на голям тенис. Лаици на килограм. 
-
ShowtekFan
- Контакти:
Vura написа:Миналата седмица игра четвъртфинал на мастърс. Да ви имам приключването на голям тенис. Лаици на килограм.
Остави ги да си коментират,и без това разбират от всичко.Сигурно повечето му хейтъри като са видяли,че е паднал от Чилич са си казали:
Кой е той Чилич,някъф анонимник.
Българите сме такива,че разбираме от всичко и можем да даваме акъл на всеки.Хората може да са тренирали по 15-20 години и да са прославили България,да прекарват всеки ден с мисълта за техния спорт, но все пак нямат такава култура и не разбират нещата толкова,колкото типичния българин, който след 12 часовия работен ден на бетоновия възел си е сипал една ракия и е дошъл да "светне" простолюдието.
Продължава Кедърът да се държи като "феноменален" олигрофен - Литва преби Бразилия и си доиграваше мача, а фенът на негърския спорт квича повече от Смукачев.
Златен медал за Косово

Нови 2 медала за Русия!
Бронз в джудото за Наталия Кузютина в категория до 52 килограма.

Сребро за руския отбор по стрелба с лък, а корейките продължават да са непобедими.

Бронз в джудото за Наталия Кузютина в категория до 52 килограма.

Сребро за руския отбор по стрелба с лък, а корейките продължават да са непобедими.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]