ППЛ: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) | 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: ППЛ: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) | 19:00 | Неде

Мнениеот gzagorov » 07 авг 2016 21:34

alexdb написа:Ми дали съдиите са виновни на мача с Марибор ти ще кажеш. Давам ти тема за размисъл - резултат 1:0 снимката е от центриране в което Христов все пак в следващия момент успява да стигне и да закачи топката. Естествено въпросът е дали би я отиграл по-добре ако не го държаха да фланелката ;)
http://www.img-share.eu/main/image_view ... 4G.jpg.htm

Никъде не съм написал, че съдиите не са ощетили "Левски" в който и да е мач. Пиша само, че всеки мач професионални футболисти нападатели не могат да уцелят врата, висока 2,44 м., от 5-10-15 метра разстояние. В мача срещу Монтана положението в последните минути беше от границата на вратарското поле, но вратата пак се оказа твърде ниска. Е, това ако не е проблем?! И той е актуален, както вече написах, от времето на БАТЕ Борисов насам и никой не може да го реши дългосрочно, за съжаление. Ето на това се ядосвам истински.
Дузпите и идиотите по форумите (да не се обидиш, нямам предвид теб) са по-маловажни и незаслужаващи хабене на нерви неприятности.
Но вие си коментирайте съдията, няма лошо.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: ППЛ: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) | 2:2 FT

Мнениеот gzagorov » 07 авг 2016 21:35

realno написа:... Защита я има само на книга и за следващия мач не ми се мисли с такава игра. ... Нападението няма да го коментирам, че нямам нерви.

Аз точно това им приказвам, ама съдията е по-интересен.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 авг 2016 21:38

gzagorov написа:

Мненията са като задниците - всеки си има.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 авг 2016 21:40

Трябва да припомним, че в недалечното минало имаше един велик изпълнител на подобни положения. :) По негово име във футбола навлезе терминът "дузпа - велизарка". :) Единият крак на нападателя "замръзва" и той пада като ударен от снайпер. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 07 авг 2016 21:41

Popokatepetal написа:Само съдията и коментатора-прасе, видяха съприкосновение при тази ситуация.

Нали и двамата са червени фенове и съдията Никола Попов и пишман коментатора Илиан Енев.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 авг 2016 21:41

И аз мисля, че съдиите са виновни на Левски, че 5-ти мач не може да спечели. Те момчетата иначе са си футболистчета. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 07 авг 2016 21:42

Декларация,няма ли излязла вече ?

Ще сменяме ли съдийската комисия ?

Дузпата..100 %

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 авг 2016 21:42

Липсата ма плеймейкър и добър централен нападател си казват думата. Няма кой да движи играта и вместо това играем с трима дефанзивни халфа. Бедоя малко или много организираше играта в центъра и пред вратата, а сега няма кой. Нека спим и се мъчим да съберем 16 човека за мач. Така си отиват точките.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 07 авг 2016 21:42

Red Warrior написа:И аз мисля, че съдиите са виновни на Левски, че 5-ти мач не може да спечели. Те момчетата иначе са си футболистчета. :mrgreen:

Накрая се броят точките, само да ти припомня.

БатАчо
Контакти:

Мнениеот БатАчо » 07 авг 2016 21:43

gzagorov написа:
alexdb написа:Ми дали съдиите са виновни на мача с Марибор ти ще кажеш. Давам ти тема за размисъл - резултат 1:0 снимката е от центриране в което Христов все пак в следващия момент успява да стигне и да закачи топката. Естествено въпросът е дали би я отиграл по-добре ако не го държаха да фланелката ;)
http://www.img-share.eu/main/image_view ... 4G.jpg.htm

Никъде не съм написал, че съдиите не са ощетили "Левски" в който и да е мач. Пиша само, че всеки мач професионални футболисти нападатели не могат да уцелят врата, висока 2,44 м., от 5-10-15 метра разстояние. В мача срещу Монтана положението в последните минути беше от границата на вратарското поле, но вратата пак се оказа твърде ниска. Е, това ако не е проблем?! И той е актуален, както вече написах, от времето на БАТЕ Борисов насам и никой не може да го реши дългосрочно, за съжаление. Ето на това се ядосвам истински.
Дузпите и идиотите по форумите (да не се обидиш, нямам предвид теб) са по-маловажни и незаслужаващи хабене на нерви неприятности.

Едно реално мнение! Респект!

Върни се в “Левски”