icko65 написа:Припознавайте!Докато е време..Това е ОТБОРЪТ..
[offtopic]Абе брат много ми е интересно защо Черно море с това уникално синъо рае от емблемата, винаги играят бяло зелено. Има ли някаква история ?[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
icko65 написа:Припознавайте!Докато е време..Това е ОТБОРЪТ..

Calrizian написа:icko65 написа:Припознавайте!Докато е време..Това е ОТБОРЪТ..
[offtopic]Абе брат много ми е интересно защо Черно море с това уникално синъо рае от емблемата, винаги играят бяло зелено. Има ли някаква история ?[/offtopic]
soilwork написа:[center]И вчера се убедих че феновете са зад отбора дори и след загуба !! Всичко друго ще си дойде на мястото....да не забравяме че дойдоха много футболисти със свободни трансфери от Ловеч. Ще се работи още и по селекцията. САМО ЦСКА!![/center]
Beladona написа:soilwork написа:[center]И вчера се убедих че феновете са зад отбора дори и след загуба !! Всичко друго ще си дойде на мястото....да не забравяме че дойдоха много футболисти със свободни трансфери от Ловеч. Ще се работи още и по селекцията. САМО ЦСКА!![/center]
Хахаха !!! Кои фенове , тия с автобусите , докараните ??? Признавам си , ако тръгна да снимам филм ше взема жужето да ми организира масовката .....почти като истинско го докарва !!!!
soilwork написа:[center]Да не забравяме че сме един от най -младите отвбори в Лигата....нормално е да има леки трусове в началото[/center]
soilwork написа:Beladona написа:soilwork написа:[center]И вчера се убедих че феновете са зад отбора дори и след загуба !! Всичко друго ще си дойде на мястото....да не забравяме че дойдоха много футболисти със свободни трансфери от Ловеч. Ще се работи още и по селекцията. САМО ЦСКА!![/center]
Хахаха !!! Кои фенове , тия с автобусите , докараните ??? Признавам си , ако тръгна да снимам филм ше взема жужето да ми организира масовката .....почти като истинско го докарва !!!!
[center]Кряскай,пискай ,реви ,тръшкай се.....това е положението!!! Вчера видях 3500 армейци от цяла България в Ст. Загора !! Когато твоето ФК събере толкоз в Лозен, Обеля или сектор А на Васил Левски пак ще си говорим. [/center]
icko65 написа:soilwork написа:[center]Да не забравяме че сме един от най -младите отвбори в Лигата....нормално е да има леки трусове в началото[/center]
Не един от най-младите а един от двата с първи сезон в елита..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост