Sir_Stanley_Rowse написа:Кашчей написа:Alexx написа:Кашчей, никой от глорихънтърите не ми отговоря какво ще стане ако това хибридното нещо което подкрепятет не стане шампион в следващите 5-6 сезона!
Щото според Mitata най-важно било ЦСКА да печели титли и да играе в Европа! Тогава какво правим? Щото ако целта е титли и се надъхвате на титли я си представи,че не я постигнете?
Ще изглеждате много зле в историята!
Аз не мисля, че Ганчев може да се мери с Домусчиев, та титла ще видят, само ако на Домусчиев му писне от титли и групи в ЕКТ, а не съм убеден, че ще му писне.
Всъщност, като знам нравите на българския фен, особено пък на т.н. "грандове", след два-три неуспешни мача и ще започне освиркването и искането за смяна-първо на треньора, а след това и друга.
С Домуза никой не може да се мери по подлост и мерзост ,но и той ще си намери майстора ,споко
И Ганчев беше Джуджето от Микре.... като го гръмнат, Литекс ще умре... и такива мъдри мисли от сегашните припознавачи!
Ами, ако го гръмнат сега, каквито въжделения имахте, какво ще правите, мамини сладки?!