Много хора не харесвахте Гонзо и Стойчо и сега е трудно да си признаете, че тази малка искрица която бяха запалили те, Люпко не успя да я превърне в пламък
За втората седмица ли говориш? За мача с Черно море в Бургас, за насраната тактика, с която НАРОЧНО Стоев излизаше всеки мач срещу Лудогорец, срещу абсурда "дедо" да ни бъхти на Герена! с ДЕВЕТ души? За това, че за близо два сезона не можа да с избистри състава? Или сигурно защото сме били всички други наред, освен Лудогорец? За загубите от Славия, на които им станахме абонати? За подхилкванията след загубите? За мъките срещу отбори като Пирин и Монтана? За това ли става. Ебем ти искрата.
Ква дълбока преса? lol Монтана като си е в собственото си поле и не пробва атака, това е висока преса, така ли? Пхах... Не мое ви се вярва.
Няма как да харесвам Гонзо (като директор), защото неговата задача е да определи политиката в клуба. Визията, ако щеш. А такава нямаше! Точно, както при Наско! Текучество на футболисти и на треньори, никаква визия. Работеше се на парче. Когато изпаднахме във втората седмица трябваше да бъде подготвен един боеспособен отбор за следващата кампания, в който да се интегрират млади момчета. Нищо такова не се случи!
И като казах Гонзо, разгледайте му резултатите срещу Разград, Литекс и ЦСКА, и тези на Стоев. А защо никой не споменава онзи смрадлив мач на Миньор срещу Разград? Тихичко, а?
Люпко въобще не е за хвалене. Защото, ако излезе със същия състав от Монтана, значи някои от противниците му ще са прави, че е свършил с футбола. Този мач с Локо Пд ще е ветропоказател накъде ще тръгне "Левски" с Петрович.
Ако бием, няма да е сигурно, че това е началото на битката, но ако паднем, ще е знак за края му. Вярно, имаме много контузени. Трима важни човека са в лазарета - Краев, Дидо и Бурабия. И нямаме Бедоя. При положение, че нямаме за пейката хора, това е проблем. Но това не трябва да служи като оправдание! Според мен имаме нелош състав като единици. Има къде да се бутне. Но в средата и напред имаме изпълнители. Просто не играят на местата си. Аниете трябва да е на върха на атаката. Венци трябва да седне. Центъра на защитата трябва да се смени. Нито Пиргов, нито Александров стават за "Левски". Единственият ни голям проблем се казва Бедоя. Това е.
А, да бе, къде отиде мантрата, че Гонзо, а не Стоев бил треньора? Гонзо като треньор става далеч повече отколкото като директор. И сега с Черно море ще се види. Аз между другото в момента не съм сигурен, че не искам Гонзо за треньор. Просто той след загуба ще им вика, ще се ядосва. Добър мотиватор е и се разбира с футболистите. Не знам защо, но му вярват.