Значи аз лично, ако трябва да съм честен, мога да кажа, че Бербатов тази вечер игра адекватно за неговото ниво за краткото време, през което беше на терена. Отправи един един удар към вратата на Сърбия (то имаше ли всъщност втори през мача?) след като навърза 2-3. Имаше още на 2-3 пъти добри отигравания, при които повличаше двама-трима сърби след себе си и правеше добър пас след това. Не знам колко му е сериозна контузията, но ако наистина е почувствал дърпане отзад, не виждам какъв е проблемът, че е напуснал терена, за да избегне по-сериозен проблем като разкъсване на мускул...
Та мога да кажа с ръка на сърцето, че Бербатов тази вечер се представи на едно нормално за него ниво - той и в Юнайтед горе-долу това прави, задържа топката, повлича няколко човека и прави добър пас - това му е основната игра - той не е и топ голмайстор. Че в Тотнъм един среден играч като Роби Кийн направи и в двата му сезона по толкова голове, колкото и Бербатов. Ако сте чели изказванията на Фъргюсън, нещото, което той цени най-много в играта на Бербатов, е задържането на топката и добрите и нестандартни пасове.
Така че не виждам какво толкова очаквате от него. Според мен той съвсем не е човекът, който трябва да обира пешкира. Много повече заслужават Марков и Михайлов примерно...
за Бербатов
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
- delqnski47
- Контакти:
Re: за Бербатов
Не само той а всички в националния трябва да обират пешкира
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
delqnski47 написа:Не само той а всички в националния трябва да обират пешкира
А виж за това съм напълно съгласен.
и аз това им виках на смотльовците след последните 2 квалификации, да си дръпнат от торентите мачовете му в МанЮн и тея за националния и да видят че играта му е една и съща, разликата беше в това че МанЮн до последно гонят победата, а в националния липсва хъс за игра, което аз го отдавам на треньора Марков!
а с такъв жалък треньор едва ли можеш да събереш достатъчно хъс, и това добре се видя в безпомощноста си да се наложим над Грузия!
а с такъв жалък треньор едва ли можеш да събереш достатъчно хъс, и това добре се видя в безпомощноста си да се наложим над Грузия!

кога тези играчи ще заиграят за българия а не за пари 

-
- Контакти:
Аз съм лично за Бербатов. Той трябва да бъде халф в националния отбор да навързва противникови състезатели и да раздава пасове. Трябва по стойностни халфове в дефанзивен план и защитници, които да са в синхрон с тях. Това е работа на треньора. А ние нямаме треньор това е бедата. Иначе играчите като единици не са лоши.
ВДинев
-
- Контакти:
Lyubooo написа:и аз това им виках на смотльовците след последните 2 квалификации, да си дръпнат от торентите мачовете му в МанЮн и тея за националния и да видят че играта му е една и съща, разликата беше в това че МанЮн до последно гонят победата, а в националния липсва хъс за игра, което аз го отдавам на треньора Марков!
аве една и съша му била ти от кой сън падаш той тоя освен да вкарва от засада и на боца друго не може, пълен безхаберник тоя, който го подкрепя след тая вечер е ***** като него
-
- Контакти:
botev1912pd написа:Значи аз лично, ако трябва да съм честен, мога да кажа, че Бербатов тази вечер игра адекватно за неговото ниво за краткото време, през което беше на терена. Отправи един един удар към вратата на Сърбия (то имаше ли всъщност втори през мача?) след като навърза 2-3. Имаше още на 2-3 пъти добри отигравания, при които повличаше двама-трима сърби след себе си и правеше добър пас след това. Не знам колко му е сериозна контузията, но ако наистина е почувствал дърпане отзад, не виждам какъв е проблемът, че е напуснал терена, за да избегне по-сериозен проблем като разкъсване на мускул...
Та мога да кажа с ръка на сърцето, че Бербатов тази вечер се представи на едно нормално за него ниво - той и в Юнайтед горе-долу това прави, задържа топката, повлича няколко човека и прави добър пас - това му е основната игра - той не е и топ голмайстор. Че в Тотнъм един среден играч като Роби Кийн направи и в двата му сезона по толкова голове, колкото и Бербатов. Ако сте чели изказванията на Фъргюсън, нещото, което той цени най-много в играта на Бербатов, е задържането на топката и добрите и нестандартни пасове.
Така че не виждам какво толкова очаквате от него. Според мен той съвсем не е човекът, който трябва да обира пешкира. Много повече заслужават Марков и Михайлов примерно...
Изцяло те подкрепям. Бербатов имаше добри отигравания, особено като дрибъл. Слабо като преса без топка, но добър дрибльор. Ако можеха да му се открият като в Манчестър щеше да даде хубави пасове. Отборът като цяло е много слаб.
Един играч беше на ниво - ДАНЧО МИНЕВ

We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Наистина играта на Бербатов е поне зад централния нападател.Такава му е играта и в Ман.Юн. ,такава беше и в Тотнъм. Но проблема в нац.отбор е ,че няма силен централен нападател. Определено имаме проблеми във всички линии. Нямаме централен нападател, нямаме човек в средата на терена който да задържа топката и да дава извеждащи пасове, нямаме и синхрон в защитата (което включва и ръководенето на самата защита от вратаря). Като цяло, слаб нац. отбор, което си проличава и от самите резултати.
msm написа:Наистина играта на Бербатов е поне зад централния нападател.Такава му е играта и в Ман.Юн. ,такава беше и в Тотнъм. Но проблема в нац.отбор е ,че няма силен централен нападател. Определено имаме проблеми във всички линии. Нямаме централен нападател, нямаме човек в средата на терена който да задържа топката и да дава извеждащи пасове, нямаме и синхрон в защитата (което включва и ръководенето на самата защита от вратаря). Като цяло, слаб нац. отбор, което си проличава и от самите резултати.
Не се заблуждавай,имаме нападетели и човек в средата на терена.НЯМАМЕ ЗАЩИТА ТОВА!!!Ми те нашите защитници,не знаят къде се намират!
Върни се в “Футбол - България”