Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:HardWork написа:ceBep написа:Кво е виновен Янев че ДДС измамника си докара отбора и 16 човека. Ебати неблагодарниците. Кво беше, ние сме от ЦСКА, не купите и победите.
Ти не си ЦСКА! Ние сме ЦСКА! Гриша Ганчев спаси ЦСКА, благодарение на него ЦСКА съществува! Янев е сбъркал състава, затова е виновен!
Вие не сте ЦСКА, вие сте Литекс.
1982 написа:HardWork написа:ceBep написа:Кво е виновен Янев че ДДС измамника си докара отбора и 16 човека. Ебати неблагодарниците. Кво беше, ние сме от ЦСКА, не купите и победите.
Ти не си ЦСКА! Ние сме ЦСКА! Гриша Ганчев спаси ЦСКА, благодарение на него ЦСКА съществува! Янев е сбъркал състава, затова е виновен!
Cheradonna написа:1982 написа:HardWork написа:ceBep написа:Кво е виновен Янев че ДДС измамника си докара отбора и 16 човека. Ебати неблагодарниците. Кво беше, ние сме от ЦСКА, не купите и победите.
бекалка,спри се моето момче,не си ти човечето да казва кой какво е.!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:kiril.a.d написа:Няма оправдание за БФС по всички правилници...параметри...писания...и тям подобни! - което си е тото, си е тото...Както беше писал един: "Защо преследвате черното тото, след като футбола у нас се крепи на него?"....
И така, от днес, може би съм от Лестър - Верея и дано станат шампиони!!! - поне по това да настигнем Англия...не че с нещо друго са по-напред от нас! - една шампионска титла, у дома....Така и Домуса знае!
![]()
![]()
Ми те от БФС затова ви набутаха в ППЛ, защото сте тотаджийски отбор
mikata написа:Най-добре беше истинското ЦСКА да играе в Б група с отбора от миналата година, но не знам как щеше да се оздрави само
1982 написа:Cheradonna написа:1982 написа:HardWork написа:ceBep написа:Кво е виновен Янев че ДДС измамника си докара отбора и 16 човека. Ебати неблагодарниците. Кво беше, ние сме от ЦСКА, не купите и победите.
бекалка,спри се моето момче,не си ти човечето да казва кой какво е.!
Не го казвам аз, моето момче, казват го фактите - вие сте Литекс с променено име.
venom написа:mikata написа:Най-добре беше истинското цска да играе в Б група с отбора от миналата година, но не знам как щеше да се оздрави само
Нямаше как, старото дружесто има 2 годишна забрана да картотекира футболити.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта