Организиран превоз - Каварна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Организиран превоз - Каварна

Мнениеот Iceberg » 05 авг 2016 15:34

Лично аз бях сигурен, че от клуба ще организират превоз за всеки един мач в Каварна!!! До момента не съм чул за подобно нещо и съм изумен направо! Ей, хора, ако има някаква организация от клуба, казвайте, да не ставам за смях?! А иначе, че ще отида на мача, с оглед това, че съм свободен и не съм на работа - е ясно! Даже съм сигурен, че не бих ползвал автобус от клуба, но такъв трябваше задължително да има!!! Има фенове, които се нуждаят от него! Срам! А иначе, какво чакате бе момчета, организирайте се тук! Сигурен съм, че много хора ще искат да видят обновения ни и мобилизиран отбор! Нека си направим едно удоволствие!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 авг 2016 10:25

II кръг
8 август 2016, понеделник, 20:00 ч:
в Каварна, Градски стадион:
Черно море (Варна) - Монтана 1921 (Монтана)

IV кръг
19 август 2016, петък, 21:15 ч:
Черно море (Варна) - Локомотив 1926 (Пловдив)

VI кръг
9 септември 2016, петък, 21:15 ч:
Черно море (Варна) - Лудогорец 1945 (Разград)

Първите ни три домакинства са делнични дни (понеделник и петък), при това на 60км. от Варна :mrgreen: .
После защо в Каварна щяло да има само 100-тина зрители или по-малко???

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 авг 2016 14:26

ае да го ду...т с това непрестанно вечерно излъчване на мачове и петъчно-понеделнични телевизионни измишльотини ....точно затова не искам да давам 4те лв ...и кво все Черно море в понеделник и петък, що не сложат тия отбори дето си домакинстват в градовете ...аз пък всеки ден ставам в 6.30 и вече ми писна не мога да се наспя от непрестанни мачове всяка вечер посред нощите! Тоя да видя оня да видя и така всяка вечер ...европейското и там най-интересните мачове от 22ч ми ги пускаха! Не знам кой е решил, че най-нормалното нещо е човек да си ляга след 00ч., обаче едва си държа вече очите през деня отворени от недоспиване заради мачовете! Лошото е, че сега и от нашите си мачове ще ме откажат! На 8 август 20ч. добре, ама след това що 21.15ч. ? :shock: :shock: да ви таковам и телевизионните решения... ще слушам по радиото май докато дремя и толкоз!!! БОЙКОТ!!! ...че па и от клуба можеха някой автобус да пуснат, ама не - що ли трябва да се прави :evil: :evil: :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 авг 2016 01:59

ogrizko написа:ае да го ду...т с това непрестанно вечерно излъчване на мачове и петъчно-понеделнични телевизионни измишльотини ....точно затова не искам да давам 4те лв ...и кво все Черно море в понеделник и петък, що не сложат тия отбори дето си домакинстват в градовете ...аз пък всеки ден ставам в 6.30 и вече ми писна не мога да се наспя от непрестанни мачове всяка вечер посред нощите! Тоя да видя оня да видя и така всяка вечер ...европейското и там най-интересните мачове от 22ч ми ги пускаха! Не знам кой е решил, че най-нормалното нещо е човек да си ляга след 00ч., обаче едва си държа вече очите през деня отворени от недоспиване заради мачовете! Лошото е, че сега и от нашите си мачове ще ме откажат! На 8 август 20ч. добре, ама след това що 21.15ч. ? :shock: :shock: да ви таковам и телевизионните решения... ще слушам по радиото май докато дремя и толкоз!!! БОЙКОТ!!! ...че па и от клуба можеха някой автобус да пуснат, ама не - що ли трябва да се прави :evil: :evil: :evil:

На мен ми е добре така.В понеделник ще го гледам от 18 часа,следващият от 19 и 15.Направени са в такъв времеви пояс заради интереса от чужбина вероятно. :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 авг 2016 13:14

Изображение
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 авг 2016 13:42

icko65 написа:Изображение

"Така да, ама да ми подсвиркваш отзаде и да ми викаш курво..."
Да, така съм съгласен!!! Ето това очаквах да се случи и мисля, че беше съвсем нормално! Затова и се изказах негативно по-горе.. но сега съм длъжен, да поднеса извинения! Защо обаче, досега се мълчеше и защо това съобщение, не бе разгласено поне седмица назад... е друг въпрос!? Нещата около пресцентъра винаги са куцали и мисля, е крайно време това да приключи! Онзи хрантутник там ли е единствения "специалист", че го държат още?!
Похвално за "екскурзията", както и за бъдещите такива! Остава утре отбора да излезе сериозен и навит, да победи "непобедените на Герена" и да оглавим класирането! Не, че нещо, ама си е гот! :mrgreen:
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 авг 2016 13:46

Готвача написа:
ogrizko написа:ае да го ду...т с това непрестанно вечерно излъчване на мачове и петъчно-понеделнични телевизионни измишльотини ....точно затова не искам да давам 4те лв ...и кво все Черно море в понеделник и петък, що не сложат тия отбори дето си домакинстват в градовете ...аз пък всеки ден ставам в 6.30 и вече ми писна не мога да се наспя от непрестанни мачове всяка вечер посред нощите! Тоя да видя оня да видя и така всяка вечер ...европейското и там най-интересните мачове от 22ч ми ги пускаха! Не знам кой е решил, че най-нормалното нещо е човек да си ляга след 00ч., обаче едва си държа вече очите през деня отворени от недоспиване заради мачовете! Лошото е, че сега и от нашите си мачове ще ме откажат! На 8 август 20ч. добре, ама след това що 21.15ч. ? :shock: :shock: да ви таковам и телевизионните решения... ще слушам по радиото май докато дремя и толкоз!!! БОЙКОТ!!! ...че па и от клуба можеха някой автобус да пуснат, ама не - що ли трябва да се прави :evil: :evil: :evil:

На мен ми е добре така.В понеделник ще го гледам от 18 часа,следващият от 19 и 15.Направени са в такъв времеви пояс заради интереса от чужбина вероятно. :mrgreen:

Готвач, бутнал си нещо в БФС-то ти, признай си?! ;) Цялата програма, като за теб е измислена! Пък на Огризко му праят мръсно, щот ги попърджа и нарежда, хахахах! :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 авг 2016 17:14

Iceberg написа:
Готвача написа:

Готвач, бутнал си нещо в БФС-то ти, признай си?! ;) Цялата програма, като за теб е измислена! Пък на Огризко му праят мръсно, щот ги попърджа и нарежда, хахахах! :mrgreen:

Търкулваш шотландските стъклени фактури към Б Фиркачески СЪЮЗ и червените носове за глътка истинско уиски,а не за магиите на цар Киро са готови и програмата да нагласят че да ми е удобно. :mrgreen: Иначе извън майтапа си е направо гадория за отборите които домакинстват надалеко да играят в понеделник,че и петък.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 08 авг 2016 10:23

Iceberg написа:
icko65 написа:Изображение

"Така да, ама да ми подсвиркваш отзаде и да ми викаш курво..."
Да, така съм съгласен!!! Ето това очаквах да се случи и мисля, че беше съвсем нормално! Затова и се изказах негативно по-горе.. но сега съм длъжен, да поднеса извинения! Защо обаче, досега се мълчеше и защо това съобщение, не бе разгласено поне седмица назад... е друг въпрос!? Нещата около пресцентъра винаги са куцали и мисля, е крайно време това да приключи! Онзи хрантутник там ли е единствения "специалист", че го държат още?!
Похвално за "екскурзията", както и за бъдещите такива! Остава утре отбора да излезе сериозен и навит, да победи "непобедените на Герена" и да оглавим класирането! Не, че нещо, ама си е гот! :mrgreen:

Всички,които ме познават,знаят че много рядко критикувам своите!!!Това е така,защото не искам да се създава излишно напрежение около отбора!!!Но по въпроса за "онзи хрантутник",съм напълно "за",да бъде махнат веднага!!!Той не само нищо не прави,но ако някой поиска да направи нещо,си скъсва мазния дирник за да попречи!!!Това ви го казвам от личен опит,при това неколкократно!!!Например,когато на ТИЧА,чествахме спечелването на Купата на БЪЛГАРИЯ!!!Имаше трибуна,конферансие и прекрасно настроение!!!Бяха изнесени купите,защото и баскетболистите ни се бяха отсрамили!!!Всичко това е известно!!!Датата беше 22.юни,а на този ден легендата на ЧЕРНО МОРЕ,големият вратар СИМЕОН НИНОВ навършваше 75 години!!!Един чудесен юбилей!!!Помолихме въпросния Краси Николов,да предаде на водещия тази новина и бате СИМО да бъде поздравен,за това че е отдал по голямата част от съзнателния си живот в служба на НАШИЯ ОТБОР!!!И сега всички го виждаме,как трудно подвижен,с помощта на патерици,идва на всеки мач!!!Мазната мазмантия,която се води прес аташе,не направи дори това!!!Не каза една дума на водещия и се наложи,хора от публиката да прибягват до сцената и да му вършат работата!!!Това е много дребна случка,но показва,колко е незаинтересован мазника от работата си....и как направо пречи!!!Има и доста други,по фрапантни примери,но ще ги спестя.....че пак това,което написах стана почти цял роман!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 08 авг 2016 19:05

Явно е връзкарче от най-лошият тип.

Върни се в “Черно море”