GOLEADOR написа:Откриването почна!
Да гледам го. Заедно с него гледам и бейзбола и концерта в памет на Леми Килмистър.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GOLEADOR написа:Откриването почна!
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ММ1914 написа:GOLEADOR написа:ММ1914 написа:Справедлив съд е като дървено дърво - съдът по презумция е справедлив, записано е в закона. И пет удивителни да сложиш не го прави по-правилно.
Искането за справедливост не е престъпление.Хората за които се иска справедливост не са осъдени,за това в какво упрекваш феновете?Виж,искането един мафиот да бъде пуснат в България и да се намесва в това искане една българска светиня.... нямам думи.Мафиота е богат,плаща много,за 30 сребърника предадохте Апостола.
Искаш справедливост, когато няма такава, тя им е гарантирана от закона.
Аз лично никого не съм продавал, както написах по-горе всеки носи отговорност за действията си. За Чорни също ми беше все тая. В тоя ред на мисли Илийката Павлов защо го гръмнаха - да не е изял сладоледа на някого? ГГ май също беше разследван - заплаха към държавен служител, нещо за едни черва... Ама пеете ГГ нали? Вие сте същите като тия с плакатите. Никога не съм пял името на Майкъл Чорни. Май излизи че сте същите като нашите примитиви. Затова отново пиша всеки носи отговорност само за собствените си дела.
ММ1914 написа:GOLEADOR написа:Откриването почна!
Да гледам го. Заедно с него гледам и бейзбола и концерта в памет на Леми Килмистър.
GOLEADOR написа:ММ1914 написа:GOLEADOR написа:Откриването почна!
Къде гледаш концерта в памет на Леми Килмистър?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
GOLEADOR написа:ММ1914 написа:GOLEADOR написа:ММ1914 написа:Справедлив съд е като дървено дърво - съдът по презумция е справедлив, записано е в закона. И пет удивителни да сложиш не го прави по-правилно.
Искането за справедливост не е престъпление.Хората за които се иска справедливост не са осъдени,за това в какво упрекваш феновете?Виж,искането един мафиот да бъде пуснат в България и да се намесва в това искане една българска светиня.... нямам думи.Мафиота е богат,плаща много,за 30 сребърника предадохте Апостола.
Аз лично никого не съм продавал, както написах по-горе всеки носи отговорност за действията си. За Чорни също ми беше все тая. В тоя ред на мисли Илийката Павлов защо го гръмнаха - да не е изял сладоледа на някого? ГГ май също беше разследван - заплаха към държавен служител, нещо за едни черва... Ама пеете ГГ нали? Вие сте същите като тия с плакатите. Никога не съм пял името на Майкъл Чорни. Май излизи че сте същите като нашите примитиви. Затова отново пиша всеки носи отговорност само за собствените си дела.
За Илийка Павлов пиши във форума на Черно море,ГГ не знам да е осъждан.Да сравняваш скандирания за човек който не е осъждан с манифестациите,подписките и плакатите издигани един мафиот да се върне в България - просто несравними неща.
ММ1914 написа:GOLEADOR написа:ММ1914 написа:GOLEADOR написа:Откриването почна!
Къде гледаш концерта в памет на Леми Килмистър?
http://concert.arte.tv/de/born-lose-liv ... -kilmister

ММ1914 написа:GOLEADOR написа:ММ1914 написа:GOLEADOR написа:ММ1914 написа:Справедлив съд е като дървено дърво - съдът по презумция е справедлив, записано е в закона. И пет удивителни да сложиш не го прави по-правилно.
За Илийка Павлов пиши във форума на Черно море,ГГ не знам да е осъждан.Да сравняваш скандирания за човек който не е осъждан с манифестациите,подписките и плакатите издигани един мафиот да се върне в България - просто несравними неща.
Не така и при вас харчи пари Илийката. ГГ заплаши висш държавен служител, да не е осъждан, но е същото като с Гугу- според вас значи е невинен. Е тогава за какво мрънкате?
GOLEADOR написа:Как успяваш да гледаш концерта ,откриването и бейзбол,за мен е "мисия невъзможна".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта