ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот GOLEADOR » 06 авг 2016 01:25

ММ1914 написа:
GOLEADOR написа:
OOP написа:
GOLEADOR написа:Според вас къде могат да се намерят:
"215 пликчета с марихуана, 28 оранжеви таблетки, няколко найлонови торби с кафяво и бяло прахообразно вещество, бурканче със сиво прахообразно вещество, 18 сини хартиени пакетчета, както и две свити цигари с канабис."
За едни познати на Боркиша питам.

При хората на Животното също - вече и в дървеното. Да не забравяме че наркотиците бяха намерени до клуба на СЗ, да може и да са ги изхвърлили те, но доказателства няма. Животното къде е сега? С присъда за какво? Иначе колкото по-бързо окошарят всички подобни паразити, толкова по-добре.

Акцията на полицията е по сигнал за разпространение на дрога във фенклуб на Левски.Арестувани са 6 човека - половината от тях са рецидивисти.За какво говорим?

Станала е...грешка,ти не знаеш ли :?

Акция и арестуван, не означава признат за виновен. Хора, моля ви, имайте малко разум. Да всички знаем с какво се занимават, както и огледалната им структура във вашите редици - Животните. Но все пак не са осъдени.[/quote]
Да бе.От същото комюнике за арестуваните:
36-годишният мъж е осъждан за умишлено убийство и кражби, регистриран е за измама, съставяне на фалшиви документи, кражби и хулиганство. 32-годишният има присъда за непредумишлено убийство, "татуираният мъж", също осъждан, е регистриран за унищожаване и повреждане на имущество и за притежание на наркотици.[/quote]
Хубавото е, че фенове на Литекс не са хващани с наркотици, така че и там почвате на чисто! :mrgreen:[/quote]

Литекс и феновете му не ме интересуват,явно имаш някакъв комплекс от тях.Но тук чета за едни ваши традиции,никой не се чуди как сте ги създали:
Известният привърженик на Левски Любомир Костадинов получи присъда от 8 години затвор след постановление на Софийски градски съд. Той беше признат за виновен за участие в организираната престъпна група на Христофор Аманатидис-Таки, разпространявала хероин и кокаин на територията на столицата.

По традиция в Съдебната палата дойдоха около 60-ина привърженици на Левски, предвождани от председателя на НКП Владимир Владимиров-Гугутката, за да окажат морална подкрепа на Любо Младежа. Както е известно, той е член на "синята" фракция "София-Запад"[/quote]
Сега напиши за процеса на Животното, или той е там от алтруизъм, за да помага на затворниците? И той беше за ОПГ.[/quote]
При нас няма традиция да ходим да защитаваме престъпници.Докато при вас е .Да си видял на Армията винил с надпис от рода "Върнете престъпника (или там както се казва) - Спасете Левски" или "Върнете мафиота (или там както се казва)- помнете Левски е над вас",а?И как не ви беше срам да замесвате името на Апостола с мафиот?Или викаш за пари сте готови не Апостола,майките си да продадете!?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 06 авг 2016 01:27

GOLEADOR написа:
ММ1914 написа:
GOLEADOR написа:
OOP написа:
GOLEADOR написа:Според вас къде могат да се намерят:
"215 пликчета с марихуана, 28 оранжеви таблетки, няколко найлонови торби с кафяво и бяло прахообразно вещество, бурканче със сиво прахообразно вещество, 18 сини хартиени пакетчета, както и две свити цигари с канабис."
За едни познати на Боркиша питам.

При хората на Животното също - вече и в дървеното. Да не забравяме че наркотиците бяха намерени до клуба на СЗ, да може и да са ги изхвърлили те, но доказателства няма. Животното къде е сега? С присъда за какво? Иначе колкото по-бързо окошарят всички подобни паразити, толкова по-добре.

Акцията на полицията е по сигнал за разпространение на дрога във фенклуб на Левски.Арестувани са 6 човека - половината от тях са рецидивисти.За какво говорим?

Станала е...грешка,ти не знаеш ли :?

Акция и арестуван, не означава признат за виновен. Хора, моля ви, имайте малко разум. Да всички знаем с какво се занимават, както и огледалната им структура във вашите редици - Животните. Но все пак не са осъдени.

Да бе.От същото комюнике за арестуваните:
36-годишният мъж е осъждан за умишлено убийство и кражби, регистриран е за измама, съставяне на фалшиви документи, кражби и хулиганство. 32-годишният има присъда за непредумишлено убийство, "татуираният мъж", също осъждан, е регистриран за унищожаване и повреждане на имущество и за притежание на наркотици.[/quote]
Хубавото е, че фенове на Литекс не са хващани с наркотици, така че и там почвате на чисто! :mrgreen:[/quote]

Литекс и феновете му не ме интересуват,явно имаш някакъв комплекс от тях.Но тук чета за едни ваши традиции,никой не се чуди как сте ги създали:
Известният привърженик на Левски Любомир Костадинов получи присъда от 8 години затвор след постановление на Софийски градски съд. Той беше признат за виновен за участие в организираната престъпна група на Христофор Аманатидис-Таки, разпространявала хероин и кокаин на територията на столицата.

По традиция в Съдебната палата дойдоха около 60-ина привърженици на Левски, предвождани от председателя на НКП Владимир Владимиров-Гугутката, за да окажат морална подкрепа на Любо Младежа. Както е известно, той е член на "синята" фракция "София-Запад"[/quote]
Сега напиши за процеса на Животното, или той е там от алтруизъм, за да помага на затворниците? И той беше за ОПГ.[/quote]
При нас няма традиция да ходим да защитаваме престъпници.Докато при вас е .Да си видял на Армията винил с надпис от рода "Върнете престъпника (или там както се казва) - Спасете Левски" или "Върнете мафиота (или там както се казва)- помнете Левски е над вас",а?И как не ви беше срам да замесвате името на Апостола с мафиот?Или викаш за пари сте готови не Апостола,майките си да продадете!?[/quote]
А свобода за армейците? Аз този плакат не съм го издигал, нито за защита на Младежа, нито за защита на Чорни. Отговарям само за своите постъпки. За пари - говори с ползвателите на фитнеса и дървеното.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 06 авг 2016 01:44

GOLEADOR написа:
ММ1914 написа:А свобода за армейците? Аз този плакат не съм го издигал, нито за защита на Младежа, нито за защита на Чорни. Отговарям само за своите постъпки. За пари - говори с ползвателите на фитнеса и дървеното.

Не съм привърженик на саморазправата,но левскарите са си го търсели.Пък и да са мислели като повреждат чужда собственост.Факт е обаче,че много фенове застанаха зад тях,може би заради предизвикателната постъпката на левскарите.Да бе мирно седяло...

Тук пак ми говориш общи приказки. Нарушен ли е закона? Може би...
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 авг 2016 01:47

ММ1914 написа:
GOLEADOR написа:
ММ1914 написа:А свобода за армейците? Аз този плакат не съм го издигал, нито за защита на Младежа, нито за защита на Чорни. Отговарям само за своите постъпки. За пари - говори с ползвателите на фитнеса и дървеното.

Не съм привърженик на саморазправата,но левскарите са си го търсели.Пък и да са мислели като повреждат чужда собственост.Факт е обаче,че много фенове застанаха зад тях,може би заради предизвикателната постъпката на левскарите.Да бе мирно седяло...

Нарушен е от двете страни,левскарите,че са писали по частна собственост,а армейците,че са ги набили.Саморазправата е престъпление,но повреждането на частна собственост също.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 06 авг 2016 01:50

GOLEADOR написа:
ММ1914 написа:
GOLEADOR написа:

Нарушен е от двете страни,левскарите,че са писали по частна собственост,а армейците,че са ги набили.Саморазправата е престъпление,но повреждането на частна собственост също.

Значи вие искате да пуснат хора нарушили закона? Тогава с какво сте по-различни от другите?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 авг 2016 01:55

ММ1914 написа:
GOLEADOR написа:
ММ1914 написа:
GOLEADOR написа:

Значи вие искате да пуснат хора нарушили закона? Тогава с какво сте по-различни от другите?

Искат справедлив съд за хора нарушили закона!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 06 авг 2016 01:58

GOLEADOR написа:
ММ1914 написа:
GOLEADOR написа:
ММ1914 написа:
GOLEADOR написа:

Искат справедлив съд за хора нарушили закона!

Справедлив съд е като дървено дърво - съдът по презумция е справедлив, записано е в закона. И пет удивителни да сложиш не го прави по-правилно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 авг 2016 02:03

ММ1914 написа:Справедлив съд е като дървено дърво - съдът по презумция е справедлив, записано е в закона. И пет удивителни да сложиш не го прави по-правилно.

Искането за справедливост не е престъпление.Хората за които се иска справедливост не са осъдени,за това в какво упрекваш феновете?Виж,искането един мафиот да бъде пуснат в България и да се намесва в това искане една българска светиня.... нямам думи.Мафиота е богат,плаща много,за 30 сребърника предадохте Апостола.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 авг 2016 02:06

Откриването почна!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 06 авг 2016 02:09

GOLEADOR написа:
ММ1914 написа:Справедлив съд е като дървено дърво - съдът по презумция е справедлив, записано е в закона. И пет удивителни да сложиш не го прави по-правилно.

Искането за справедливост не е престъпление.Хората за които се иска справедливост не са осъдени,за това в какво упрекваш феновете?Виж,искането един мафиот да бъде пуснат в България и да се намесва в това искане една българска светиня.... нямам думи.Мафиота е богат,плаща много,за 30 сребърника предадохте Апостола.

Искаш справедливост, когато няма такава, тя им е гарантирана от закона.
Аз лично никого не съм продавал, както написах по-горе всеки носи отговорност за действията си. За Чорни също ми беше все тая. В тоя ред на мисли Илийката Павлов защо го гръмнаха - да не е изял сладоледа на някого? ГГ май също беше разследван - заплаха към държавен служител, нещо за едни черва... Ама пеете ГГ нали? Вие сте същите като тия с плакатите. Никога не съм пял името на Майкъл Чорни. Май излиза че сте същите като нашите примитиви. Затова отново пиша всеки носи отговорност само за собствените си дела.
Последна промяна от ММ1914 на 06 авг 2016 02:10, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”