ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 05 авг 2016 12:09

11_best написа:Този Пациенция, дето не дойде в ЦСКА това лято, снощи уши Аржентина на олимпиадата и най-вероятно си вдигна цената с няколкостотин хиляди... http://www.soccerstand.com/match/xS2km1hD/#video
Дано скоро участваме в ЕКТ, за да можем да привличаме играчи с подобен потенциал.
Все пак браво за добрия нюх на скаутите...
[center]Стойчо се е доказал като най-добрият скаут в последните 10 години в България . Тука "оздравителите " мърморят защо били привлечени хора от Ловеч......защото са работещи професионалисти и Ганчев им има доверие,сега са впрегнати в услуга и полза на ЦСКА !!! [/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 авг 2016 12:11

11_best написа:Този Пациенция, дето не дойде в ЦСКА това лято, снощи уши Аржентина на олимпиадата и най-вероятно си вдигна цената с няколкостотин хиляди... http://www.soccerstand.com/match/xS2km1hD/#video
Дано скоро участваме в ЕКТ, за да можем да привличаме играчи с подобен потенциал.
Все пак браво за добрия нюх на скаутите...

За това , че момчето не дойде на Армията , трябва да изкажем специални благодарности на Костадинов .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 авг 2016 12:12

[center]Стоичков решава как ще изглежда новата управа на ЦСКА![/center] Новата управа на ЦСКА ще бъде обявена след завръщането на Христо Стоичков в България. Камата е чакан в дните около 4-ия кръг, в който армейците гостуват на Пирин (Благоевград). [center]Изображение[/center] След като Ицо пристигне в София, червените ще решат окончателно какъв да е съставът на Управителния съвет на клуба. Не е изключено самия той да попадне под някаква форма в ръководството. Това ще е добавка към 20-те процента от акциите, които Стоичков притежава.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 05 авг 2016 12:21

Yan_Bibiyan написа:Веднага заявявам, че нямам нищо против да ме докладваш и да проверят дали имам повече от един акаунт. Ако наистина имам 5, ще си понеса последствията. И да - менторски е, но само така човек може да говори с менторите от синята агитка и някои нашенци. Вие самите се държите като последна инстанция, няма как да сме с равни шансове, ако си играя на "моля, ще позволите ли да взема думата". Да, прав съм и е точно в смисъла, който влагам! Мантрата за умрелия отбор и Лозен няма да ги бъде, вашата истерия също. Казвам го с цялата убеденост на света и виждайки стадиона на мачове на истинския ЦСКА. Е, ти ли ще ме докладваш или аз да поискам проверка за повече от един акаунт? Нека се направи и после да се оповестят резултатите! Нямам какво да крия. Но за да сме наравно, нека направят проверка и на теб! Да не се окажеш ти с 5 акаунта накрая? Какво викаше крадецът според поговорката...?

Коя е нашата истерия? Кои сме ние, защо си мислиш, че аз съм от някои? Виж, за теб е кристално ясно от кои си. Относно акаунтите, стила на изразяване е да не кажа 100% идентичен с този на други потребители, с които не се засичате. Проверки, докладвания и т.н. са ми през ...... прави каквото искаш, само не разбрах това като някакъв вид "форумна заплаха" ли трябва да го приема, хайде провери от колко акаунта пиша....малко в детската градина се връщаме, но не си единствен, хайде докладвай ме на "другарката" :shock:
Yan_Bibiyan написа:И спрете да бъркате "казвам мнението си" с "натяквам на другите, че нещата са така, защото съм си го внушил и ги обиждам, защото не приемат моята теория". Това правите вие - мнението се казва веднъж и се повтаря само при наличие на нови факти, а същите ежедневно и по 10 пъти го повтарят без да съм видял нови факти по случая. Дори използвате едни и същи изрази и линкове постоянно, което май е спамене. Тъй като едва ли ни мислите за хора с проблемна памет, остава опит за нахално налагане на лъжи чрез повтарянето им. На теб не ти пречи, защото си на тяхна страна, но на нормалните фенове им е дошло до гуша от Месии, които не са викани и канени, а те продължават да се натрапват. Кой ви е питал вас ЦСКА ЦСКА ли е? Вие самите? Ето затова се включих - вие можете да се питате сами и цял ден, но докато другите не ви потърсят мнението, няма какво да философствате. Срам няма да предизвикате - щом вас не ви е срам докъде сте стигнали (я от омраза, я от финансов интерес, я от наивност), нас няма какво да ни е срам за това, което правим и което въобще не е такова, каквото внушавате. За разлика от "паламудите", които ви се привиждат, аз съм умен и съм си написал домашното - не на мен тия мантри за незаконно, неморално, ТР и прочее! Вървят само пред близките ви, защото ги е страх да ви наранят с думите "Ама в това няма смисъл, мили".

Тук вече си в пълната си красота.
Yan_Bibiyan написа:...мнението се казва веднъж и се повтаря само при наличие на нови факти
- фактите са едни, Литекс си смени името на Цска-София, обаче вие сте тези, които всеки ден "крещите", че нямате нищо общо с Литекс, някой по-умерени говорят за бъдещи "юридически ходове" в "плана" на ГГ, обаче дали ще се случат, никой не знае. Та в този смисъл е хубаво да следващ собствените си заръки и да млъкнеш докато няма нещо ново!
Аз никого не питам ЦСКА ЦСКА ли е, нямам нужда, вие (понеже си играем на ние-вие) сте тези които пращате по цяла Европа "информация", че не сте Литекс, а сте ЦСКА.
Yan_Bibiyan написа:За разлика от "паламудите", които ви се привиждат, аз съм умен и съм си написал домашното - не на мен тия мантри за незаконно, неморално, ТР и прочее
- човек който е стигнал да убеждава другите, че е умен :mrgreen:, евала.
Явно има хора на различно мнение, та го изтъкваш :lol:

11_best написа:Емси, я кажи, ти футболната душа, как радваш? Като гледаш качествен футбол или като четеш ТР, правилниците на ФИФА и УЕФА.
Тук не се готвим за адвокатско състезание, а за подкрепа на отбор, който играе футбол.
И поради това искаме футболът да е добър, колкото се може по-добър.
Няма нищо по-хубаво да идеш в центъра на някоя европейска столица или друг град и отборът, който подкрепяш, да се прослави.
Ние общо взето това искаме. И поради краткостта на един човешки живот, сме избрали вариантът, при който това все пак да се случи.
Марката, репутацията на ЦСКА през годините е изградена на следните принципи: високо спортно майсторство, ред и дисциплина, създаване на големи спортисти и личности.
Ако погледнем нещата от тази страна и при все че съвременния футбол е силно комерсиализиран, какво се получава?

За съжаление се опитах да я зарадвам, но не се получи, мисля точно на теб бях ти отговорил по доста въпроси, включая и за мачовете и тръпката, мисля преди ден-два беше.
Адвокатското съзтезание дойде от това, че една година общо взето "куцо и сакато" дават много компетентни мнения по въпроси, от които си нямат и понятие.

11_best написа:"Няма нищо по-хубаво да идеш в центъра на някоя европейска столица или друг град и отборът, който подкрепяш, да се прослави.
Ние общо взето това искаме. И поради краткостта на един човешки живот, сме избрали вариантът, при който това все пак да се случи."

Абсолютно вярно, но за някой си заслужава да изберът "вариантът", за други, не. Хора всякакви.
Живи и здрави! 8-)
Последна промяна от eMs1 на 05 авг 2016 12:27, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 авг 2016 12:23

[center]Айде "оздравители " днеска какво ще е менюто? :roll: Предястие : Литекс не е ЦСКА или ЦСКА не Литекс.......основно: Търговският регистър и стари цитати от "7 дни спорт " .....за десерт: Извънредно включване на Беладона от Обеля ,Кашчей от Русе и "моралната" подкрепа от Подуяне [/center] Репертоара вече е изтъркан и до болка познат

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 авг 2016 12:28

soilwork написа:[center]Айде "оздравители " днеска какво ще е менюто? :roll: Предястие : Литекс не е ЦСКА или ЦСКА не Литекс.......основно: Търговският регистър и стари цитати от "7 дни спорт " .....за десерт: Извънредно включване на Беладона от Обеля ,Кашчей от Русе и "моралната" подкрепа от Подуяне [/center] Репертоара вече е изтъркан и до болка познат

Да не забравяме - две молби за бърз фалит, ФК Лупи и горите на Ганчев и .... кервана си върви!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 05 авг 2016 12:31

тц.... аз се махам.... очевидно колегата Yan_Bibiyan цяла нощ не е спал.... и от сутринта е заредил сърцераздирателни тиради.... колко ного ви пречим.... разбирам болката ви.... искате си място.... където необезпокоявани да пускате пропагандни материалчета.... както прави колегата soilwork по-горе.... ОК... нямам против.... "when you argue with a fool, two fools are arguing in fact"... т.е.... аз се отказвам... не искам да съм втората глупачка....

doberman
Контакти:

Мнениеот doberman » 05 авг 2016 12:32

Определение от 04.08.2016
НЕ ДОПУСКА до разглеждане от събранието на кредиторите на плана за оздравяване на „ПФК ЦСКА“ АД, предложен от длъжника на 24.06.2016 г. Определението подлежи на обжалване пред САС от длъжника „ПФК ЦСКА“ АД в едноседмичен срок от съобщаването му. Определението да се изпрати на длъжника и да се впише в книгата по чл. 634в ТЗ.
510 04.08.2016 Закрито/разпоредително Закрито/разпоредително заседаниеРазпореждане от 04.08.2016
На осн. чл. 674 (1) ТЗ, по искане на длъжника вх. № 98336/20.07.16г. СВИКВА събрание на кредиторите на ПФК ЦСКА АД на 08.09.16г. от 10.00 ч. в съдебната палата, гр. София, бул. Витоша № 2, при дневен ред: "Избор на синдик". Покана да се обяви в ТР.

Избор на синдик? Баба Дора да не е сдала багажа?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 авг 2016 12:40

Маги Стралска написа:тц.... аз се махам.... очевидно колегата Yan_Bibiyan цяла нощ не е спал.... и от сутринта е заредил сърцераздирателни тиради.... колко ного ви пречим.... разбирам болката ви.... искате си място.... където необезпокоявани да пускате пропагандни материалчета.... както прави колегата soilwork по-горе.... ОК... нямам против.... "when you argue with a fool, two fools are arguing in fact"... т.е.... аз се отказвам... не искам да съм втората глупачка....

То твоето отказване цял месец продължава:) Иначе дали ного ни пречиш, първо е хубаво да се определиш от кои си ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 авг 2016 12:40

doberman написа:
Определение от 04.08.2016
НЕ ДОПУСКА до разглеждане от събранието на кредиторите на плана за оздравяване на „ПФК ЦСКА“ АД, предложен от длъжника на 24.06.2016 г. Определението подлежи на обжалване пред САС от длъжника „ПФК ЦСКА“ АД в едноседмичен срок от съобщаването му. Определението да се изпрати на длъжника и да се впише в книгата по чл. 634в ТЗ.
510 04.08.2016 Закрито/разпоредително Закрито/разпоредително заседаниеРазпореждане от 04.08.2016
На осн. чл. 674 (1) ТЗ, по искане на длъжника вх. № 98336/20.07.16г. СВИКВА събрание на кредиторите на ПФК ЦСКА АД на 08.09.16г. от 10.00 ч. в съдебната палата, гр. София, бул. Витоша № 2, при дневен ред: "Избор на синдик". Покана да се обяви в ТР.

Избор на синдик? Баба Дора да не е сдала багажа?
[center]А ,добро утро !!! Мисията и беше да прави мизерии и провокации....след като и с това не се справи ще бъде изритана. ОП няма да има !!!! Беше направен за тънкообидните и чувствителните!!! Това Гришата го подчерта дебело няколко пъти -ама някои хора още вярват в дядо Коледа и елените[/center]

Върни се в “Архив”