Ливърпул - Рома
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- IvanAtanasov
- Контакти:
Re: Ливърпул - Рома
В неделя сме с Майнц
- lyubomir_v
- Контакти:
За съжаление една седмица преди началото на сезона имам дежа-вю. След седем трансфера все още нямаме класен дефанзивен халф. Тази позиция явно няма да я ползваме. Продължават проблемите при центрирания, продължават и да ни вкарават голове така. От всичките ни вратарчета, Дедо Мани изглежда най-добре. Коутиньо и Фирминьо - непостоянни. Нападателите продължават да пропускат на воля. Отборът все още няма лидер.
И те така те.
И те така те.
- Liverpool_EC
- Контакти:
lyubomir_v написа:За съжаление една седмица преди началото на сезона имам дежа-вю
Е не е толкова трагично положението бе,Любо. Не си вади генерални заключения от тези контроли,това са просто едни тренировки с фанфари за да се изкарат пари. Не се играе на повече от 60% от възможностите.Съвсем различно ще е след 10 дена с/у Арсенал. Единственото с което съм съгласен е защитата,но там проблема са контузиите и нищо не може да се промени. Не знам какво стана и с Матип,уж беше само с леко ужулване и вече 2 седмици никакъв го няма.Но ето че вчера след мача Клоп каза,че може би не сме приключили с трансферите. Визираше защитата естествено.Каза,че са оставяли толкова големи пространства помежду си,че е можело да се коси тревата по време на мача

- dreben23
- Контакти:
Стъридж не е лош, даже едно положение много добре си го изигра, ама Алисон май ще се окаже доста добър вратар и Шчезни може да го издуха накрая.
Проблемът на всички ни общо взето е, че няма много топнападатели откъдето да си ги купим.
Иначе аз симпатии към Ливърпул винаги съм имал полно мало, но когато естествено играете срещу някои от моите отбори сте от лошите.
Мисля си, че Юрген Клоп не е чак толкова добър треньор, щом и Лучано Спалети го мачка. Загадка ми е все още, нищо че с Дортмунд има някви постижения. При вас също ви докара до финал за ЛЕ, което не е хич малко с предишния наличен персонал. Е, ние имаме и по-качествени играчи в Рома, а доколкото знам една от целите ни ще бъде топ 8 или 16 в ШЛ и с още малко подсилване може и по-нагоре даже да се пробваме. Все пак това са контроли, те са за кеф повече де. Много средни такива ги събрахте на пръв поглед - Мане, Ориги, Бентеке, Вайналдум и той приличен, но среден, Стъридж и той не е типтоп сега (все я рита във вратаря, мяза на моя Тио, макар той да е малко по-добър леко така
), такива са подходящи за отбор с амбициите на Саутхямптън, на Ливърпул му трябват по-сериозни имена. Можем да заключим, че са събрани доста прилични футболисти, но нямате топ. Ако с тези играчи вече и сглобеният от самия Клоп състав направи нещо и Ливърпул се класира за топ 4, значи ще е изстискал максимума. Дори си мисля, че Бентеке ви е най-доброто име в атаката и не бива да се отказвате точно от него, но пък ако си вземете някой по-добър разкарвайте го. По едно време беше по-добър и от Лукаку, така че има си хляб в него. А и като погледнах статистиката като си търсех третия нападател, Бентеке не е играл много мачове на брой, а е вкарал и голчета. Не го махайте, ще ви се отблагодари някой път.
[offtopic]2015/16 104 points 1529min. 9 goals 4 a 7 c.s.[/offtopic]

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
И 10+ пропуска сам срещу вратара и на празна врата. Мерси.