Red Warrior написа:koisa написа:Red Warrior написа:Аз левскарите ги разбирам. Те искат да НЯМА ЦСКА. Не мога да разбера някои наши фенове, които не разбират каква е ралността. Те гледат на ЦСКА като на котката си, която като умре - умре, а не като безсъмртна идея и дори религия.
Кой те излъга, че всички левскари искат да няма ЦСКА? Аз например искам да има и отново да има вечно дерби. Но не искам вие да ни натрапвате Литекс и да казвате, че този отбор е вечният съперник на Левски и отборът, който ни победи последните 6 пъти при положение, че същия отбор с почти същите играчи преди няма и година напусна терена за да стане ЦСКА-София и хвърли тонове помия върху Левски.
Значи според теб ЦСКА е АД-то. ОК! Би ли смесил тогава олиото и водата и да кажеш как да стане това след като АД-то ще фалира до няколко седмици и никой не иска да го оздрави?
Не, ЦСКА е ЦСКА а не преоблечен Литекс. За мен по-правилно беше да изберете примера на Локо Сф. Домуса и БФС-то така или иначе щяха да ви вкарат в А група, но поне нямаше да сте Литекс. И разделение нямаше да има между феновете и по-лесно щеше да се приеме от останалите. Това се е случвало няколко пъти както на вас, така и нас през годините, но съперничеството си остана.