ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 04 авг 2016 15:31

ham3r написа:За пореден път се доказва,че моралните слуги на Гелосания (Север) и подуенци са се обединили и се защитават. Най- хубавото е,че моралните кърлежи вече не са на Армията

Абе , момчето ви е написало : що се обиждате като ви наричат ГМО , УРОД и Микре ДТ ????

Защо ??? Нали сте законни и морални , кво ви пука ???

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 04 авг 2016 15:31

ham3r написа:За пореден път се доказва,че моралните слуги на Гелосания (Север) и подуенци са се обединили и се защитават. Най- хубавото е,че моралните кърлежи вече не са на Армията

И това променя ли факта че ЦСКА - СОФИЯ играе с лиценза на Литекс и е преименуван Чавдар.

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 04 авг 2016 15:32

По същата причина, поради която ти би рипнал при "копеле", "комплексар" или "мека ти е..." - нали всичко ти е наред? Нещо против да ти казваме тези неща и то пред публика, щом всичко ти е наред? Да започваме ли? :)
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2016 15:32

Маги Стралска написа:
Yan_Bibiyan написа:Не, проблемът тук е, че някои газ пикаят, защото сме в Първа лига с Гриша Ганчев и с тези играчи, но не върви да го кажат в прав текст и се почват оправданията. Съжалявам, но футболът не е спорт, в който целта е да радваш противниковите фенове. Случва се и това, но целта винаги е обратната! :mrgreen:

аз лично нямам против.... пожелавам ви и ШЛ да спечелите след време.... единственият ми проблем е... че заради ЦСКА-София.... моя ЦСКА беше безжалостно доубит.... а според мен имаше шанс да живее....

Маги,още има надежда да се приеме ОП на ГГ за оздравяване на ЦСКА.До края на август ще стане ясно дали кредиторите приемат плана.За това не бързай да погребваш ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 04 авг 2016 15:33

soilwork написа:
Маги Стралска написа:аз лично нямам против.... пожелавам ви и ШЛ да спечелите след време.... единственият ми проблем е... че заради ЦСКА-София.... моя ЦСКА беше безжалостно доубит.... а според мен имаше шанс да живее....
[center]Никакъв шанс нямаше АД-то ,това беше зле скалъпена "оздравителна" пропаганда на пощальони като Беладона-та и компания тук във форума и платени медии като Спортал ,Блиц и т.н . В реалният живот е съвсем друго .....излезте най -накрая от този тъмен тунел ,от тази "оздравителна " спирала и ще видите че има само един ЦСКА който си е на Армията ,с екипите ,емблемата и феновете си ;) [/center]

хайде стига пък ти.... убедена съм че голям клуб като ЦСКА може да се самоиздържа.... и да носи печалби дори.... просто трябва добър мениджмънт....

GOLEADOR написа:Маги,още има надежда да се приеме ОП на ГГ за оздравяване на ЦСКА.До края на август ще стане ясно дали кредиторите приемат плана.За това не бързай да погребваш ЦСКА.

тц... не вярвам....
Последна промяна от Маги Стралска на 04 авг 2016 15:34, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 авг 2016 15:33

soilwork написа:
Маги Стралска написа:аз лично нямам против.... пожелавам ви и ШЛ да спечелите след време.... единственият ми проблем е... че заради ЦСКА-София.... моя ЦСКА беше безжалостно доубит.... а според мен имаше шанс да живее....
[center]Никакъв шанс нямаше АД-то ,това беше зле скалъпена "оздравителна" пропаганда на пощальони като Беладона-та и компания тук във форума и платени медии като Спортал ,Блиц и т.н . В реалният живот е съвсем друго .....излезте най -накрая от този тъмен тунел ,от тази "оздравителна " спирала и ще видите че има само един ЦСКА който си е на Армията ,с екипите ,емблемата и феновете си ;) [/center]

зашо Кралев даде базите на Литекс в последния момент .....щеше да видиш ти един реален живот и колко е Невъзможно оздравяването !!!!! Защо Дебелия даде базите , аааааа ????? и той не може да обясни !!!!

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 04 авг 2016 15:36

Yan_Bibiyan написа:По същата причина, поради която ти би рипнал при "копеле", "комплексар" или "мека ти е..." - нали всичко ти е наред? Нещо против да ти казваме тези неща и то пред публика, щом всичко ти е наред? Да започваме ли? :)

Това че за вас няма проблем, не значи че проблема съществува важното е дали му се връзвате, а вашето ръководство всеки ден пуска декларации в които обяснява колко сте непорочни. Да сте чули някой отбор да пише до световните медии че не е друг такъв ама го бъзикали и затова се оправдава.
Последна промяна от RedStar2016 на 04 авг 2016 15:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 авг 2016 15:38

Beladona написа:

зашо Кралев даде базите на Литекс в последния момент .....щеше да видиш ти един реален живот и колко е Невъзможно оздравяването !!!!! Защо Дебелия даде базите , аааааа ????? и той не може да обясни !!!!
[center]Еми щото твойта баба Дора,отписала Кралев като кредитор.....сами си вкарахте автогол !! Човекът го обясни подробно в медиите :roll: и без тва нямахте шанс....със смешният план на Черепа [/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 авг 2016 15:39

GOLEADOR написа:
Маги Стралска написа:
Yan_Bibiyan написа:Не, проблемът тук е, че някои газ пикаят, защото сме в Първа лига с Гриша Ганчев и с тези играчи, но не върви да го кажат в прав текст и се почват оправданията. Съжалявам, но футболът не е спорт, в който целта е да радваш противниковите фенове. Случва се и това, но целта винаги е обратната! :mrgreen:

аз лично нямам против.... пожелавам ви и ШЛ да спечелите след време.... единственият ми проблем е... че заради ЦСКА-София.... моя ЦСКА беше безжалостно доубит.... а според мен имаше шанс да живее....

Маги,още има надежда да се приеме ОП на ГГ за оздравяване на ЦСКА.До края на август ще стане ясно дали кредиторите приемат плана.За това не бързай да погребваш ЦСКА.

ей ,Мозъчко , ОП на Жужето предвижда опрощаването на 4 милиона лихви , това няма как да стане при нормален финансов министър !!!!! Толкова ли не можеш да разбереш бе .....лелелеллелелелелелелелелеллееллелелел :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2016 15:41

Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Маги Стралска написа:

ей ,Мозъчко , ОП на Жужето предвижда опрощаването на 4 милиона лихви , това няма как да стане при нормален финансов министър !!!!! Толкова ли не можеш да разбереш бе .....лелелеллелелелелелелелелеллееллелелел :mrgreen:

Глупости,държавата ще си получи парите до стотинка.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”