ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 04 авг 2016 15:20

sin4ec написа:Една информация от първа ръка: ЦСКА 1948 ще стартира в А окръжна, ще играе мачовете си на Васил Левски( по последни данни).

[center]Още с много условности....заявен е само сектор А. Те сами си казаха хорицата че очакват 1000-2000 човека ! Аз мисля че ако се съберат 500 ще е успех. Както и да е г-н Кралев заминава за Рио ,така че тия дни ще разберем къде ще играят. Абе лошо няма : три ЦСКА-та е по -добре от нищо ;) [/center]

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 04 авг 2016 15:20

Yan_Bibiyan написа:Не, проблемът тук е, че някои газ пикаят, защото сме в Първа лига с Гриша Ганчев и с тези играчи, но не върви да го кажат в прав текст и се почват оправданията. Съжалявам, но футболът не е спорт, в който целта е да радваш противниковите фенове. Случва се и това, но целта винаги е обратната! :mrgreen:

аз лично нямам против.... пожелавам ви и ШЛ да спечелите след време.... единственият ми проблем е... че заради ЦСКА-София.... моя ЦСКА беше безжалостно доубит.... а според мен имаше шанс да живее....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 авг 2016 15:22

RedStar2016 написа:Иди питай хората в град Луковит имат ли вече отбор във В група или ГГ да ви замаже очите пусна някакво ГМО с името Литекс с техния лиценз.

Предполагам, че следващият ход ще е отборът на някое село около Луковит да се прекръсти на Ботев Луковит и да се премести в Луковит. :lol: :lol: :lol: Така ще кажат, ама ето, и Ботев Луковит си го има, Литекс не е Ботев Луковит. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма такава изродщина.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 авг 2016 15:24

1982 написа:
Няма ЦСКА на ГГ, има Литекс на ГГ. Не знам какъв ЦСКА виждаш, това е ЦСКА-София, новото име на Литекс Ловеч.
[center]Литекс си е във В група и започна подготовка,ЦСКА е в първа лига по всякакви закони,правила и наредби и му предстои мач с Верея ;) [/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2016 15:24

RedStar2016 написа:
GOLEADOR написа:
RedStar2016 написа:
Old_death написа:Оказа се , че след като не сме унищожили Литекс , не сме унищожили и Чавдар . Чавдар има отбор в ЮЗ В група .

Иди питай хората в град Луковит имат ли вече отбор във В група или ГГ да ви замаже очите пусна някакво ГМО с името Литекс с техния лиценз.
Колко още истински отбори трябва да затрие ГГ за да се покаже като бог за вас и да ви замазва очите.
ЦСКА - СОФИЯ (София) винаги ще има общо с Чавдар(Етрополе) и Литекс колкото и да не ви се иска.

Един Локомотив Сф направи нов отбор и вече е в Б група, ама вие нали слушате ГГ цял живот ще си носите кръста на преименувани отбори и никой не ви е виновен

Е,значи проблема е само в това,че ЦСКА не е нов клуб.Както вече писах , това не е никакъв проблем.Обединява се ЦСКА 1948 (нов клуб започващ от А ОФГ) с ЦСКА на ГГ и проблема изчезва.Обединението решава проблема и мантри като припознавачи и ГМО отпадат!

Проблема е че ЦСКА - СОФИЯ с който и да се обедини НЕ Е НОВ клуб и няма как да стане такъв. Нов клуб колкото и да ви е странно е ЦСКА 1948 и не носи никакви негативи.
Голямата грешка на червените фенове е че повярваха преди една година на ГГ че ще се играе без да се взима чужд лиценз.
Още тогава на ГГ му е било пределно ясно че това НЯМА КАК ДА СТАНЕ но в името на миговете слава остави отбора във В група вместо да почне с новорегистрирания си ЦСКА в АОФГ и сега като ЛОКО Сф да сме в Б а догодина в А без задължения без чужди лицензи и уважавани от всички.
ГГ е селски тарикат и разчита на първосигналните реакции на феновете като им гали ушите с титли и ШЛ, но с времето ще се оплете все повече в проблема.

Ето,новия клуб ЦСКА 1948 който както сам казваш не носи никакви негативи се обединява с ЦСКА на ГГ.И проблемите свършват!Същото очаква и ПФК ЦСКА ако се приеме ОП на ГГ - обединение с ЦСКА на ГГ и оздравяване на клуба.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 авг 2016 15:25

soilwork написа:
1982 написа:
Няма ЦСКА на ГГ, има Литекс на ГГ. Не знам какъв ЦСКА виждаш, това е ЦСКА-София, новото име на Литекс Ловеч.
[center]Литекс си е във В група и започна подготовка,ЦСКА е в първа лига по всякакви закони,правила и наредби и му предстои мач с Верея ;) [/center]

Във В група е прекръстеният Ботев Луковит, тия лъжи не пред мен. ;)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 авг 2016 15:27

Ето това са фактите, сойлуърк:

Изображение

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 04 авг 2016 15:27

soilwork написа:
1982 написа:

Само не разбирам защо се обиждате като ви наричат отбора ГМО, Урод и т.н. щом всичко е ток и жица.

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 04 авг 2016 15:28

За пореден път се доказва,че моралните слуги на Гелосания (Север) и подуенци са се обединили и се защитават. Най- хубавото е,че моралните кърлежи вече не са на Армията

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 авг 2016 15:30

Маги Стралска написа:аз лично нямам против.... пожелавам ви и ШЛ да спечелите след време.... единственият ми проблем е... че заради ЦСКА-София.... моя ЦСКА беше безжалостно доубит.... а според мен имаше шанс да живее....
[center]Никакъв шанс нямаше АД-то ,това беше зле скалъпена "оздравителна" пропаганда на пощальони като Беладона-та и компания тук във форума и платени медии като Спортал ,Блиц и т.н . В реалният живот е съвсем друго .....излезте най -накрая от този тъмен тунел ,от тази "оздравителна " спирала и ще видите че има само един ЦСКА който си е на Армията ,с екипите ,емблемата и феновете си ;) [/center]

Върни се в “Архив”