Лудогорец изтегли Виктория Пилзен в плейофа на ШЛ!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

anons
Контакти:

Re: Потенциални съперници на Лудогорец в плейофа на ШЛ!

Мнениеот anons » 04 авг 2016 12:05

За предпочитане е:
Пилзен , Залцбург или Селтик ...ЗАЩО ? Ясно е ....играят дърводелски футбол с блъскане на топката......поне първите два......
По лошо е Апоел и Легия......Коварни отбори с по техничен футбол от горните.....1 грешка и сблъсъкът е с неясен изход......
Но въпреки това мисля че всички са преодолими.......и да не повтаряме грешките със звезда в отбрана........

Потребителски аватар
Anuwar
Контакти:

Мнениеот Anuwar » 04 авг 2016 12:06

Никой от тези отбори не е за подценяване, но няма и изявен фаворит.

Като че ли Легия е най-лесен.

Ред Бул имат огромен бюджет и въпреки несполуките напоследък са си стабилярки.
Селтик се притеснявам, че рано или късно ще се събудят от съня си и не знам дали няма да е в плейофа.

Стискам палци за Лудогорец и искам да ми докарат Арсенал на "Васил Левски"! :mrgreen:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 04 авг 2016 12:32

кат гледах играта им срещу сърбите.... май Лудогорец има шанс само ако се падне с кипърците.... иначе са твърдо аут....

пп... поляците не съм ги гледала.... може би и там има некъв шанс....

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 04 авг 2016 12:45

За мен пък кипърците са най-лош жребий. След това поляците.

Каквото е, това е. Поне няма отбори като Базел. Срещу всички възможни Лудогорец имат шанс, въпросът е да играят добре.

Най-важното е, че вече имат гарантирано място поне в групи на ЛЕ. Нататък всичко е плюс.

pink_pig8
Контакти:

Мнениеот pink_pig8 » 04 авг 2016 13:32

Лудогорец не игра до край в своя стил понеже терена беше отвратителен и сърбите умишлено не го поляха преди мача,за да го направят по-бавен с което да ги затруднят...Според мен Лудогорец имат добри шансове срещу всеки от отборите!Добре че Олимпиакос отпаднаха щото те си бяха най-опасния отбор...

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 04 авг 2016 13:36

Само не знам какво ще измисли Дерменджиев за централен защитник. Все дървета са му на резервната пейка.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 04 авг 2016 13:43

Лесни съперници оттук нататък няма. Действително всички са преодолими и (предполагам) също желаят Лудогорец за съперник. Пожелавам успех на лудите и дано гледаме Шампионска лига с българско участие!

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 04 авг 2016 13:45

Според мен последното препятствие преди групите на ШЛ ще бъде АПОЕЛ Никозия.Добър отбор с доста турнирен опит,но пък миналата година отпаднаха от Астана в плейофите :mrgreen: Който и да се падне желая успех на Лудогорец :) Относно Селтик - абсолютни дървари са и се надявам да гледат Лигата пред телевизора :evil:
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 авг 2016 13:47

Ред Бул Залцбург,
Виктория Пилзен,
Апоел Никозия,
Легия Варшава,
Селтик.

Коварни противници, нека не се заблуждаваме.
Успехът срещу Звезда бе страхотен, но не трябва да се лети в облаците, защото падането от високо боли най-много.
Хубавата новина е, че до момента Лудогорец показа, че може да бележи голове, особено на чужд терен.
Който и да се падне, то целта ще е една - влизане в групите на Шампионската лига!
Като цяло за никой от тези отбори не може да се даде определението "непреодолим".
Аз лично им пожелавам Ред Бул Залцбург, просто защото първо, не са това което бяха(отпреди няколко години) второ, доста се поизмъчиха срещу албанския Партизани и трето, нищо чудно и да подценят Лудогорец.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2016 13:48

Добър ден. Изпращам ви Апоел от кипърската столица Никозия. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Лудогорец”