ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот pampi » 04 авг 2016 13:08

levskarcheto96 написа:
GOLEADOR написа:Ботев Пловдив фалира,на бас,че възродения клуб фигурира в сайта на УЕФА с историята си!

Ето, приключваме дискусията. Да, възроденият клуб наследява историята на предшественика си. Докато това не се случи и при вас, нямате право да претендирате за нищо.

Че кой си ти бе джанам, та да определяш кой какви права има? За фен на клуб с 18 годишна история си доста нагъл!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 авг 2016 13:09

ММ1914 написа:Аз се имам мое мнение по въпроса с това кой кой е, но не им го натрапвам. Последно време това е най-интересната тема в страната. А има индивиди които искрено ме забавляват - например Кондьо Варварина - десетина човека му обясняват нещо, което го има в законите на страната, той си рупа неговото. Обаче има и пичове и то много свестни с двама трима си писахме, стабиляги са. Честно казано и в най-лошия си кошмар не искам да попадам в тяхната ситуация с клуба и всички интриги които се завъртяха около него. От време на време се чудя какво бих направил в индентична ситуация, но е гадно от всякъде. Този спор го има и при цесекарите в квартала и майката си трака от всякъде, почти до бой стигнаха.

Че има свестни-вярно е. Че ситуацията им е кошмарна-вярно е. Аз това обяснявам на нашите-да сме благодарни, че полека излизаме от блатото, а не да рием за скъпи трансфери, докато имаме още 3-4 млн на НАП да даваме...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 04 авг 2016 13:12

pampi написа:
levskarcheto96 написа:
GOLEADOR написа:Ботев Пловдив фалира,на бас,че възродения клуб фигурира в сайта на УЕФА с историята си!

Ето, приключваме дискусията. Да, възроденият клуб наследява историята на предшественика си. Докато това не се случи и при вас, нямате право да претендирате за нищо.

Че кой си ти бе джанам, та да определяш кой какви права има? За фен на клуб с 18 годишна история си доста нагъл!

Ех, нагъл припознавач. Аз ти представям реални факти от официалния сайт на УЕФА, той ме контрира с някакви смешни твърдения на психично болни индивиди като ГА и прочее. Отвори сайта на УЕФА и кликни върху името на Левски и ми кажи какво виждаш, заблудени ми съфорумнико. Засега пропагандата ви действа, както казах, частично на територията на България.
Последна промяна от levskarcheto96 на 04 авг 2016 13:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2016 13:12

levskarcheto96 написа:

Е,това е тема за възраждането на ЦСКА и тук дискутираме как да стане това.Да те попитам защо възродения Дунав или Нефтохимик не наследяват историята си и писал ли си в техния форум да да махнат емблемата която ползват ?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 авг 2016 13:13

ММ1914 написа:
pampi написа:
sin4ec написа:
ММ1914 написа:Човек, защо се хабиш да им пишеш? Ти им пишеш че селянията е начин на живот не на местоположение, те ти отговарят че имали познати в Красна Поляна и София. Определено си говорите на различни езици.

Ми ти що се хабиш? Тука десетина човека си се убеждават един друг, че етрополско-ловешката конструкция има нещо общо с ЦСКА. Дали си вярват е отделен въпрос, но това не е наша работа. Остави ги да си се убеждават и толкова... ;)
Те феновете на Славия им викаха " ловешки селяни ", какво повече да се добави?

Страх ли усещам в стройните ви редици? А може би яд и малко завист? Ми то и вашата " конструкция" няма нищо общо с Левски от Могилката, ама най-нагло празнувахте 100- годишнина... а може би 100 и нещо годишнина... а бе коя година беше "великото' начало - 1914 или 1911? :lol:
А що се отнася до "селяните", оня ден едни българобразилски "селяни" в зелено, смълчаха 50 000 граждани. Дай Боже на всеки такива селяни, дай Боже...

Така както го разбирам си готов и Лудогорец да припознаеш? :oops:

С една дума - Нищо не разбираш! :lol:
Между другото играл съм за "автентичния" Лудогорец преди много лета и искам да заявя на младите момчета - не ставайте юноши на Лудогорец, по стара традиция и сега провалят всяко по-читаво българче, излъгало се да играе за тях...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 04 авг 2016 13:14

GOLEADOR написа:
levskarcheto96 написа:

Е,това е тема за възраждането на ЦСКА и тук дискутираме как да стане това.Да те попитам защо възродения Дунав или Нефтохимик не наследяват историята си и писал ли си в техния форум да да махнат емблемата която ползват ?

Човек, кога съм казал аз, че трябва да махнете емблемата си, че ме питаш подобни неща. Ако са я придобили по законен начин, да си я ползват със здраве, това няма да промени празното поле в раздел "Клубни успехи".

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 04 авг 2016 13:16

Реални ли? Т.е. ако утре на сайта напишат, че вие сте нов клуб, ще се покаеш и ще млъкнеш гузно?

Интересно как там Ботев си е с историята, а знаем, че правиха промени именно заради нежеланието да изкупуват разни активи и пасиви от Христолов. И те ли са реални или просто УЕФА не е разбрала за случилото се при тях? И ако е второто, кой ти гарантира, че е информирана точно какво сте правили вие самите? :)

[offtopic][center]"Реалният" Ботев[/center]
[center]http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=57466/profile/history/index.html[/center][/offtopic]
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 авг 2016 13:18

levskarcheto96 написа:
pampi написа:
levskarcheto96 написа:

Ех, нагъл припознавач. Аз ти представям реални факти от официалния сайт на УЕФА, той ме контрира с някакви смешни твърдения на психично болни индивиди като ГА и прочее. Отвори сайта на УЕФА и кликни върху името на Левски и ми кажи какво виждаш, заблудени ми съфорумнико. Засега пропагандата ви действа, както казах, частично на територията на България.

Бе какво ме интересува твоето мнение и сайта на УЕФА, аз имам правото да си подкрепям който си искам... Аз давам ли ти наклон ти от кой клуб си- Пощенец, Динамо, ЛС, Витоша, СИК или новото 18 годишно ГМО ПФК'"Левски 1914"?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 04 авг 2016 13:19

Ох, трудно се спори с припознавачи. Спирам да се занимавам, УЕФА ви е отбелязала какви сте.
Вие продължавайте да вярвате на платени журналисти и нереални факти. Айде, лек ви ден.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2016 13:21

levskarcheto96 написа:
GOLEADOR написа:
levskarcheto96 написа:

Човек, кога съм казал аз, че трябва да махнете емблемата си, че ме питаш подобни неща. Ако са я придобили по законен начин, да си я ползват със здраве, това няма да промени празното поле в раздел "Клубни успехи".

ОК,значи няма проблем да ползват чужда емблема.Относно историята в сайта на УЕФА,Локомотив ГО няма история,а клуба не е нов.Както и да е,мен ме интересува ЦСКА и оздравяването му.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”