ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Маги Стралска

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Маги Стралска » 04 авг 2016 12:53

GOLEADOR написа:
Маги Стралска написа:Дунав Русе или Локомотив София?... тия па съвсем не ме интерсуват.... имат си фенове.... те да си протестират.... мен ме е грижа само за клуба на който аз съм фенка....

Тогава защитавай клуба на който си фенка.Приеме ли се ОП на ГГ за ЦСКА клуба ще се обедини с ЦСКА-София,същия който сега нападаш.

завиждам ти на оптимизма.... но се пак.... ако се окажеш прав.... ще бъда най-щастливата цесекарка на света..... :mrgreen:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 04 авг 2016 12:55

Yan_Bibiyan написа:Вярно, какво ви пречи да се оттеглите със самочувствието, че сте прави, велики, верни, автентични или каквито си мислите, че сте? Нали си вярвате? Какво ви бъркат клетите заблудени "припознавачи"? Ще ти подскажа: ако млъкнете има шанс хората да си възродят отбора и да се види, че нещата не са толкова черни, колкото ги описвате, а това е проблема на всички ви. Слънцето ще изгрее и без вас, както са казали мъдрите хора, но именно това ви ужасява. Няма ги вече 5-те минути слава и натякването как "другите нищо не знаят, ама вижте ме мен!" Няма я постоянната поза на най-автентичния, най-моралния, най-честолюбивия, най-законния, най-запознатия с белите държави. Остава само живота ви, който е толкова прекрасен, че се е наложило да пишете тук и да парадирате с някакви предимства пред останалите, за чието съществуване явно знаете само вие.

Хайде, оборете ме и спрете да пишете тук! Ама не можете, нали? Сърце не ви дава... Ако сега ще се оправдаете с АД-то, когато то фалира, пак ще сте в този форум и ще пишете същите неща. Откъде знам ли? Сигурно съм екстрасенс. :)

добре де.... по каква логика трябва да спрем?.... фалиралия ЦСКА още съществува... поне на хартия.... аз лично ще спра.... в момента когато официално ЦСКА бъде ликвидиран...

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 04 авг 2016 12:55

GOLEADOR написа:Как така изведнъж няма значение,че използват емблемата на друг клуб?Ти за два поста се извъртя на 90 градуса! :shock:

А ти доста елегантно отклоняваш темата. Придобили са по някакъв начин емблемата от фалиралото дружество, дали чрез търг или директно им е била връчена, не знам, не ги разбирам тия работи, но е факт, че фигурира в официалната страница на УЕФА, докато вие все още не сте придобили тази на автентичното и все още живо ЦСКА. Когато я придобиете, ще видим дали ще има промяна в раздел "Клубни успехи". Отсега се ловя на бас, че няма да има. Не знам каква е идеята на Гришата, но или подготвя още някаква схема по някакъв начин да се придобие историята на ЦСКА по законен начин, или просто започва от нулата и разчита на пропагандата в България, което ми се струва като по-възможния вариант, тъй като първият ще струва доста повече пари. При всички положения, докато не се случи подобна промяна, реално вие нямате нищо общо с миналото на ЦСКА.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 04 авг 2016 12:59

Yan_Bibiyan написа:
ceBep написа:Ами да приятел, колкото и да не ти се иска, е така. Факт ли е, че 99% от подкрепящите това ГМО сте провинциални фенове. И не ме разбирай погрешно. Селянията е начин на живот, не местоположение.

Да, бе - 99 от подкрепящите били от провинцията! Кажи ми кой ви спуска тези нелепици, за да му кажа какво да си припомни! Трябва да се борим срещу неграмотността, а авторът на тези точки е не просто неграмотен. Човекът е скъсал всякаква връзка с реалността и познанието си за българския народ! От такива тийнейджъри стават бъдещите некадърни бизнесмени или политици, от които народът недоволства. Няма време, че не се знае колко си вярва, докато сънува. :)

А за селянията - значи е селяния да не ставаш съучастник в източване на клуб и да не покриваш този, който не си е свършил работата съвестно, но е противоположно на него поведение (и повод за городост) да си мениш мнението през 2 години като Офанзива и да разправяш как започване с ново дружество в А Окръжна те прави наследник на нещо? Водят ви за носовете с глупости, честна дума! Четете повече, хора! А Окръжна не е гарант на нищо - ако беше, веднага си правя по едно АД за цялата Първа лига и ако не ме слушат, веднага им вземам автентичността пък да се мъчат тези ментета и изчадия, любители на тенекиите! Да видиш как всички ще станат хрисими. Ама защо не става за тях, а само за нас? Ето това се замисли - щом е така как пък никой не се сети да го направи? Нито някой селяндур, нито някой възпитан и образован, никой! :)

Защо трябва да ми се спускат опорни точки. Хайде сега отвори последната декларация от сектора и ми кажи колко са софийските групи, подкрепили продукта. И като го направиш недей да ти става неудобно, вие 90% от припознавачите го нямате това чувство свикнал съм ви.
И още нещо извън темата приятел. Не парадирам да съм нещо повече от всеки един. Това, че съм на стадиона не значи, че нямам работа, че не съм завършил висше образование, че не се старая да до обогатявам културата си, съчетавайки едното с другото. За твое съжаление ще разбия мита, че сме банда мрънкащи тинейджъри, не знаещи какво искат. Е вече ще имате честта да останете с нармоманите и диларите. Хайде със здраве.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2016 13:00

levskarcheto96 написа:
GOLEADOR написа:Как така изведнъж няма значение,че използват емблемата на друг клуб?Ти за два поста се извъртя на 90 градуса! :shock:

А ти доста елегантно отклоняваш темата. Придобили са по някакъв начин емблемата от фалиралото дружество, дали чрез търг или директно им е била връчена, не знам, не ги разбирам тия работи, но е факт, че фигурира в официалната страница на УЕФА, докато вие все още не сте придобили тази на автентичното и все още живо ЦСКА. Когато я придобиете, ще видим дали ще има промяна в раздел "Клубни успехи". Отсега се ловя на бас, че няма да има. Не знам каква е идеята на Гришата, но или подготвя още някаква схема по някакъв начин да се придобие историята на ЦСКА по законен начин, или просто започва от нулата и разчита на пропагандата в България, което ми се струва като по-възможния вариант, тъй като първият ще струва доста повече пари. При всички положения, докато не се случи подобна промяна, реално вие нямате нищо общо с миналото на ЦСКА.

Ботев Пловдив фалира,на бас,че възродения клуб фигурира в сайта на УЕФА с историята си!Нищо,че ако Митьо селския поиска да плати дълговете на Ботев в България ще има два клуба Ботев Пловдив с една история!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 04 авг 2016 13:02

Маги Стралска написа:добре де.... по каква логика трябва да спрем?.... фалиралия ЦСКА още съществува... поне на хартия.... аз лично ще спра.... в момента когато официално ЦСКА бъде ликвидиран...

Добре, дотук нищо неочаквано. Надявам се не възразяваш да ти го напомня, ако след ликвидирането решиш друго? Просто те питам от учтивост, но бъди сигурна, че няма да пропусна да спомена, ако някой се отметне от думите си. :)
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 04 авг 2016 13:03

GOLEADOR написа:Ботев Пловдив фалира,на бас,че възродения клуб фигурира в сайта на УЕФА с историята си!

Ето, приключваме дискусията. Да, възроденият клуб наследява историята на предшественика си. Докато това не се случи и при вас, нямате право да претендирате за нищо.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 авг 2016 13:05

sin4ec написа:
ММ1914 написа:Човек, защо се хабиш да им пишеш? Ти им пишеш че селянията е начин на живот не на местоположение, те ти отговарят че имали познати в Красна Поляна и София. Определено си говорите на различни езици.

Ми ти що се хабиш? Тука десетина човека си се убеждават един друг, че етрополско-ловешката конструкция има нещо общо с ЦСКА. Дали си вярват е отделен въпрос, но това не е наша работа. Остави ги да си се убеждават и толкова... ;)
Те феновете на Славия им викаха " ловешки селяни ", какво повече да се добави?

Страх ли усещам в стройните ви редици? А може би яд и малко завист? Ми то и вашата " конструкция" няма нищо общо с Левски от Могилката, ама най-нагло празнувахте 100- годишнина... а може би 100 и нещо годишнина... а бе коя година беше "великото' начало - 1914 или 1911? :lol:
А що се отнася до "селяните", оня ден едни българобразилски "селяни" в зелено, смълчаха 50 000 граждани. Дай Боже на всеки такива селяни, дай Боже...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 04 авг 2016 13:07

pampi написа:
sin4ec написа:
ММ1914 написа:Човек, защо се хабиш да им пишеш? Ти им пишеш че селянията е начин на живот не на местоположение, те ти отговарят че имали познати в Красна Поляна и София. Определено си говорите на различни езици.

Ми ти що се хабиш? Тука десетина човека си се убеждават един друг, че етрополско-ловешката конструкция има нещо общо с ЦСКА. Дали си вярват е отделен въпрос, но това не е наша работа. Остави ги да си се убеждават и толкова... ;)
Те феновете на Славия им викаха " ловешки селяни ", какво повече да се добави?

Страх ли усещам в стройните ви редици? А може би яд и малко завист? Ми то и вашата " конструкция" няма нищо общо с Левски от Могилката, ама най-нагло празнувахте 100- годишнина... а може би 100 и нещо годишнина... а бе коя година беше "великото' начало - 1914 или 1911? :lol:
А що се отнася до "селяните", оня ден едни българобразилски "селяни" в зелено, смълчаха 50 000 граждани. Дай Боже на всеки такива селяни, дай Боже...

Така както го разбирам си готов и Лудогорец да припознаеш? :oops:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 04 авг 2016 13:08

Yan_Bibiyan написа:
Маги Стралска написа:добре де.... по каква логика трябва да спрем?.... фалиралия ЦСКА още съществува... поне на хартия.... аз лично ще спра.... в момента когато официално ЦСКА бъде ликвидиран...

Добре, дотук нищо неочаквано. Надявам се не възразяваш да ти го напомня, ако след ликвидирането решиш друго? Просто те питам от учтивост, но бъди сигурна, че няма да пропусна да спомена, ако някой се отметне от думите си. :)

не възразявам.... колкото и да съм песимистично настроена.... все още имам една мъничка искрица надежда.... когато и тя угасне.... няма да ме видиш повече тук....

Върни се в “Архив”