ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот soilwork » 04 авг 2016 12:05

ceBep написа: С това не сме съгласни ние, и никога няма да бъдем.......
[center]Успех на всички момчета като Север!! Както е казал народът : "Сърдитко Петко -празна му торбичка "[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 авг 2016 12:07

ceBep написа:Не е проблема започването от Елитната дивизия. Щом може да си затваряме очите за Берое, Лудогорец, Нафтохимик и куп още отбори, значи и за ЦСКА може. Но не и по начина по който го направихме. Ето това е проблема. Чавдар + Литекс никога не е = ЦСКА, ако ще и директно в групите на шампионска лига да започнем. С това не сме съгласни ние, и никога няма да бъдем. Сърди се на лилипута от Микре.

И защо точно на Гришата да се сърдя? Вальо Михов, Илия Павлов, Черепа, Лупи, Титаните и пак Лупи ... тях да ги благославям, че Армията и Панчерево приличат на руини от римска крепост, че докараха такъв велик клуб до просешка тояга, че се подиграха с милиони хора? Гришата ви виновен на вас... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2016 12:09

Yan_Bibiyan написа:
GOLEADOR написа:Ако проблема е ,че ЦСКА не е тръгнал от нов клуб това винаги и по всяко време може да се поправи.Ето,ЦСКА 1948 е нов клуб,обединява се с ЦСКА на ГГ и всичко е точно.

Поредният с мантра! Слушай с разбиране: с клубът по интереси на змиите Коцев, Полковника, Дучето, Цимбика, Валънтайн, Зафиров и прочее никой няма да се обединява. Ганчев няма интерес от това, а никой цесекар няма да го поиска от него. Е, винаги ще има издънки, но масовката се радва, че се отървахме от лапачите. Там са събрани все хора, които източваха ЦСКА. Нали се сещаш колко 0% е шанса за обединение с такъв? По-скоро при такъв вариант ще настояваме за създаване на ново АД в Окръжната и обединяване с него. Ако трябва лично ще се заема да създам такова дружество за обединение в стил "зарадвай Голеадора", но змиите в ЦСКА повече няма да стъпят!

Стана ли ясно или ще продължаваш да дразниш с тази недомислена идея? Коцев и лакомиите си направиха ЦСКА именно, защото в истинския повече няма да бъдат допуснати приживе. Хайде стига глупости - изгонихме крадците, за да ги връщаме заради душевния ти мир? После не искаш ли да наемем старши треньор от някоя психиатрия (някой, мислещ се за Наполеон или Александър Македонски), за да си доволен и да имаме армейски гени? Накрая и трансферите ни да бъдат на футболисти с прякори като легенди на ЦСКА, за да си върнем легендите? Така става, когато някой се напъва да мисли без да е запознат с детайли като този, че ако някога има обединение, то няма да бъде с Коцев, с Лудогорец и с Подуене Блус Бенд, а Окръжните летци са 3 в едно - любимци на Подуене, финансирани от Домуса и командвани от Коцев. Животът ми е мил все още, за да се самоубия така! Надявам се да ограничиш тази идея - вече няколко човека ти казаха, че не става и дори да я повтаряш, няма да я харесат повече. С тези няма да се събера дори за събиране на пари за приемането им в клиника за лечение на зависимости, защото не ми пука за тях, а и знам, че парите ще отидат за друго, защото са свикнали да лъжат и крадат. Справка: лагера в Самоков и как Полковникът източи АД-то за пореден път!

Пич,аз ясно казах,че говоря примерно.Както и ,че след фалита на ЦСКА всеки може да се опита да възкреси клуба.За това ако ти направиш ново ЦСКА то ще е толкова истинско колкото ЦСКА на ГГ или ЦСКА Коцев.И при едно обединение с ЦСКА на ГГ вече никой не може да каже,че това е ГМО,че ти си припознавач (как ще припознаеш нещо което ти си направил) или там сега каквито обиди се сипят по клуба.Това е толкова елементарно,иска се от всички любители на футбола в България и за това не разбирам защо не се прави.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 авг 2016 12:09

ceBep написа:Ами да приятел, колкото и да не ти се иска, е така. Факт ли е, че 99% от подкрепящите това ГМО сте провинциални фенове. И не ме разбирай погрешно. Селянията е начин на живот, не местоположение.
[center]Това за софиянци и селяни си е поредната манипулация.....аз от Красна поляна познавам поне 50 човека цесекари-софиянци и всички подкрепят отбора и Ганчев![/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2016 12:14

Маги Стралска написа:
GOLEADOR написа:Ако проблема е ,че ЦСКА не е тръгнал от нов клуб това винаги и по всяко време може да се поправи.Ето,ЦСКА 1948 е нов клуб,обединява се с ЦСКА на ГГ и всичко е точно.

едно менте + още едно менте ≠ едно истинско....

Маги,тогава защо не обявиш,че проблема на ЦСКА не е,че не е започнал от А ОФГ.И щом за теб клуб който започва на чисто не може да възроди фалирал клуб защо не хулиш Дунав Русе,Локомотив София,Пирин,Берое,Ботев Пловдив.Фиорентина,Глазгоу Рейнджърс,абе примери колкото щеш.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 04 авг 2016 12:24

GOLEADOR написа:
Маги Стралска написа:

Маги,тогава защо не обявиш,че проблема на ЦСКА не е,че не е започнал от А ОФГ.И щом за теб клуб който започва на чисто не може да възроди фалирал клуб защо не хулиш Дунав Русе,Локомотив София,Пирин,Берое,Ботев Пловдив.Фиорентина,Глазгоу Рейнджърс,абе примери колкото щеш.

ами аз отдавна съм обявила..... единственият проблем е.... че никой не ще да оздрави истинския клуб.... има само един истински ЦСКА.... който дължи към 15 милиона евро.... и според мен цената си струва.... ЦСКА е голям европейски клуб... с огромен потенциал.... и инвестиция от 15 милиона евро се избива за няколко години.... но естествено.... нужно е наистина добро управление....

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 04 авг 2016 12:29

pampi написа:
ceBep написа:Не е проблема започването от Елитната дивизия. Щом може да си затваряме очите за Берое, Лудогорец, Нафтохимик и куп още отбори, значи и за ЦСКА може. Но не и по начина по който го направихме. Ето това е проблема. Чавдар + Литекс никога не е = ЦСКА, ако ще и директно в групите на шампионска лига да започнем. С това не сме съгласни ние, и никога няма да бъдем. Сърди се на лилипута от Микре.

И защо точно на Гришата да се сърдя? Вальо Михов, Илия Павлов, Черепа, Лупи, Титаните и пак Лупи ... тях да ги благославям, че Армията и Панчерево приличат на руини от римска крепост, че докараха такъв велик клуб до просешка тояга, че се подиграха с милиони хора? Гришата ви виновен на вас... 8-)

Разцепи ни историята с изчадието Литекс, нищо друго.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2016 12:31

Маги Стралска написа:
GOLEADOR написа:
Маги Стралска написа:

ами аз отдавна съм обявила..... единственият проблем е.... че никой не ще да оздрави истинския клуб.... има само един истински ЦСКА.... който дължи към 15 милиона евро.... и според мен цената си струва.... ЦСКА е голям европейски клуб... с огромен потенциал.... и инвестиция от 15 милиона евро се избива за няколко години.... но естествено.... нужно е наистина добро управление....

Това е така.За това и аз чакам ОП на ГГ да бъде одобрен от кредиторите.Но щом нов клуб не може да възроди фалирал такъв,защо не протестираш срещу Дунав Русе или Локомотив София (примерно)?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 04 авг 2016 12:31

ceBep написа:
Yan_Bibiyan написа:Север, не можахме, защото не искахме. Не държахме да се плаща на разни комисионери и схемаджии, които са се налепили на хранилката, а вие, верните, нищо не направихте, за да ги спрете да се залепят, но и живота си давате, за да се получи далаверата им. А това за провинцията е върха на смеха - май наистина си вярвате, че само вие сте фенове на ЦСКА? Пич, именно защото ЦСКА не е отбор от някое село няма как вие да сте цялата му агитка. Вие сте само част от нея (при това пренебрежимо малка) и като такава си гледайте работата! Отдавна ни омръзна да слушаме как вие сте вечно неразбрани и винаги прави. Ако искахме това, щяхме да си хванем освен съпругите и по 10 любовници - така ще имаме същия ефект, ама с разликата, че можем да се откажем от любовниците (че и съпругите, ако станат нетърпими) по всяко време, а вие сте като кърлеж. Лепнали сте се и не пускате! "Ти не си мъж/фен! Защо не си толкова верен, колкото съм аз? Селяндурите не сте на нивото на нас, които сме от града! Защо не правиш нещата така, както ти казвам? И стига си висял пред телевизора!" Ето така звучите вие и повечето жени в България! :lol:

Ами да приятел, колкото и да не ти се иска, е така. Факт ли е, че 99% от подкрепящите това ГМО сте провинциални фенове. И не ме разбирай погрешно. Селянията е начин на живот, не местоположение.

Човек, защо се хабиш да им пишеш? Ти им пишеш че селянията е начин на живот не на местоположение, те ти отговарят че имали познати в Красна Поляна и София. Определено си говорите на различни езици.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2016 12:34

ЦСКА е клуб обичан от цяла България.Ако сега отиде да играе в която и да е точка на родината ще бъде посрещнат от местни фенове на отбора.Грехота е да се нападат тези хора за това,че обичат ЦСКА.

Върни се в “Архив”