ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
[center]Да напомня на момчетата във форума,че екскурзията до Ст. Загора е 15 лв +10 лв.за билет. Така че който не е на работа ,да отива на Армията и да се записва
[/center]
Ето отговарям ти. Нито единия не е пряк наследник. Единственият правилен, почтен, нормален и честен вариант при фалит е да се започне на чисто, с ново дружество без чужди лицензи, преименувания и прочие, което да е пряк наследник на име, история, успехи, марка на старото дружество. По този начин нито БФС нито феновете ще оспорят автентичността на клуба.
Маги Стралска написа:pampi написа:Маги Стралска написа:GOLEADOR написа:Ако проблема е ,че ЦСКА не е тръгнал от нов клуб това винаги и по всяко време може да се поправи.Ето,ЦСКА 1948 е нов клуб,обединява се с ЦСКА на ГГ и всичко е точно.
едно менте + още едно менте ≠ едно истинско....
Само дето и едното ЦСКА го има, преди няколко дена победи Славия, и другото ЦСКА го има, а твоите думи и сметки са въздух под налягане, нематериални химери, с които облъчваш темата...![]()
Та кое е точно ментето, двете материални дружества, концентрирали около себе си хиляди хора или твоите духовни полюции на тема " чест и достойнство"?
предполагам.... хиляди хора си купуват маратонки adibas.... това прави ли ги оригинални adidas....
http://www.aliexpress.com/store/product/Women-adibas-Fashion-Sneakers-574-Sport-Shoes-Flat-With-Women-Sneakers-Free-Shipping-Black-and-Red/1032061_32455135122.htmlpampi написа:Я сега ми обясни спокойно, без излишен патос, каква е разликата между новосформиран клуб започваш от А окръжна и новосформиран клуб започваш в елитната дивизия?
Кой от тях е пряк наследник на административно изваден клуб от елитната група?
никой.... и двата са менте...
Пак сравняваш материални с нематериални неща... Груба грешка, мила моя! Любовта или я има или я няма, едно обаче е сигурно, че ако я има тя не е менте. Ти обичала ли си някога? ЦСКА е идея, идеал, любов, ЦСКА не е търговско дружество и правоприемственост. ЦСКА на Титан ли беше истинско или на Лупи, че какво общо имаше то с идеята, с идеала за чистота, войнски дух и доблест? 25 години различни "ментета" се гавриха със свещените четири букви, Вие къде бяхте през това време бе, моралисти?
Привържениците имат пълното право да решат ЦСКА на Ганчев техният клуб ли е или не. Тези които не са за този клуб нека си сформират нов, но без драми и морални квалификации...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
[offtopic]Успех,стискаме ти палци всички да се оправиш!!! Ти си наше червено момиче....ако нещо трябва да помагаме пиши на лични. Там да разменим телефони ,банкови сметки[/offtopic]Маги Стралска написа:soilwork написа:[offtopic][center]Отпускa съм до края на август, в София съм си! Ще ходя на НафтатаМаги Стралска написа:Mitata написа:ЦСКА винаги се е стремял да е еталон в България.
верно сте еталон.... за тарикатски схеми.... далавераджийство.... и измама....
пп.... къде го колегата soilwork.... че искам да го питам... ше ходи ли на 18-ти в Dinkelsbühl.... на мен ми се ходеше.... но докторите още не дават...[/center][/offtopic]
а аз няма да мога скоро да ходя на мач.... или на концерт....... догодина чак.... надявам се...
ceBep написа:Ето отговарям ти. Нито единия не е пряк наследник. Единственият правилен, почтен, нормален и честен вариант при фалит е да се започне на чисто, с ново дружество без чужди лицензи, преименувания и прочие, което да е пряк наследник на име, история, успехи, марка на старото дружество. По този начин нито БФС нито феновете ще оспорят автентичността на клуба.
Щом системата е такава, че по финансови причини може да се извади един клуб и щом между двете дружества няма по-,по-, най-, какъв е проблемът да започне отговарящото на финансовите критерии дружество директно в Елитната дивизия? Изваден административно -може, влязъл административно -също...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
[center]Пишете,пишете "оздравители "......последен напън ,защото скоро всичко приключва!!! Или "припознавате " ЦСКА или потъвате в забрава !! Друг път няма-разберете го !![/center]
Yan_Bibiyan написа:Север, не можахме, защото не искахме. Не държахме да се плаща на разни комисионери и схемаджии, които са се налепили на хранилката, а вие, верните, нищо не направихте, за да ги спрете да се залепят, но и живота си давате, за да се получи далаверата им. А това за провинцията е върха на смеха - май наистина си вярвате, че само вие сте фенове на ЦСКА? Пич, именно защото ЦСКА не е отбор от някое село няма как вие да сте цялата му агитка. Вие сте само част от нея (при това пренебрежимо малка) и като такава си гледайте работата! Отдавна ни омръзна да слушаме как вие сте вечно неразбрани и винаги прави. Ако искахме това, щяхме да си хванем освен съпругите и по 10 любовници - така ще имаме същия ефект, ама с разликата, че можем да се откажем от любовниците (че и съпругите, ако станат нетърпими) по всяко време, а вие сте като кърлеж. Лепнали сте се и не пускате! "Ти не си мъж/фен! Защо не си толкова верен, колкото съм аз? Селяндурите не сте на нивото на нас, които сме от града! Защо не правиш нещата така, както ти казвам? И стига си висял пред телевизора!" Ето така звучите вие и повечето жени в България!
Ами да приятел, колкото и да не ти се иска, е така. Факт ли е, че 99% от подкрепящите това ГМО сте провинциални фенове. И не ме разбирай погрешно. Селянията е начин на живот, не местоположение.
pampi написа:ceBep написа:Ето отговарям ти. Нито единия не е пряк наследник. Единственият правилен, почтен, нормален и честен вариант при фалит е да се започне на чисто, с ново дружество без чужди лицензи, преименувания и прочие, което да е пряк наследник на име, история, успехи, марка на старото дружество. По този начин нито БФС нито феновете ще оспорят автентичността на клуба.
Щом системата е такава, че по финансови причини може да се извади един клуб и щом между двете дружества няма по-,по-, най-, какъв е проблемът да започне отговарящото на финансовите критерии дружество директно в Елитната дивизия? Изваден административно -може, влязъл административно -също...
Не е проблема започването от Елитната дивизия. Щом може да си затваряме очите за Берое, Лудогорец, Нафтохимик и куп още отбори, значи и за ЦСКА може. Но не и по начина по който го направихме. Ето това е проблема. Чавдар + Литекс никога не е = ЦСКА, ако ще и директно в групите на шампионска лига да започнем. С това не сме съгласни ние, и никога няма да бъдем. Сърди се на лилипута от Микре.
Последна промяна от ceBep на 04 авг 2016 11:58, променено общо 1 път.
- Маги Стралска
soilwork написа:[offtopic]Успех,стискаме ти палци всички да се оправиш!!! Ти си наше червено момиче....ако нещо трябва да помагаме пиши на лични. Там да разменим телефони ,банкови сметки[/offtopic]Маги Стралска написа:soilwork написа:[offtopic][center]Отпускa съм до края на август, в София съм си! Ще ходя на НафтатаМаги Стралска написа:Mitata написа:ЦСКА винаги се е стремял да е еталон в България.
верно сте еталон.... за тарикатски схеми.... далавераджийство.... и измама....
пп.... къде го колегата soilwork.... че искам да го питам... ше ходи ли на 18-ти в Dinkelsbühl.... на мен ми се ходеше.... но докторите още не дават...[/center][/offtopic]
а аз няма да мога скоро да ходя на мач.... или на концерт....... догодина чак.... надявам се...
[offtopic]много мерси.... всичко върви по план.... прогнозите са много оптимистични.... и слава богу.... нямам нужда от нищо...[/offtopic]
ceBep написа:Yan_Bibiyan написа:Север, не можахме, защото не искахме. Не държахме да се плаща на разни комисионери и схемаджии, които са се налепили на хранилката, а вие, верните, нищо не направихте, за да ги спрете да се залепят, но и живота си давате, за да се получи далаверата им. А това за провинцията е върха на смеха - май наистина си вярвате, че само вие сте фенове на ЦСКА? Пич, именно защото ЦСКА не е отбор от някое село няма как вие да сте цялата му агитка. Вие сте само част от нея (при това пренебрежимо малка) и като такава си гледайте работата! Отдавна ни омръзна да слушаме как вие сте вечно неразбрани и винаги прави. Ако искахме това, щяхме да си хванем освен съпругите и по 10 любовници - така ще имаме същия ефект, ама с разликата, че можем да се откажем от любовниците (че и съпругите, ако станат нетърпими) по всяко време, а вие сте като кърлеж. Лепнали сте се и не пускате! "Ти не си мъж/фен! Защо не си толкова верен, колкото съм аз? Селяндурите не сте на нивото на нас, които сме от града! Защо не правиш нещата така, както ти казвам? И стига си висял пред телевизора!" Ето така звучите вие и повечето жени в България!
Ами да приятел, колкото и да не ти се иска, е така. Факт ли е, че 99% от подкрепящите това ГМО сте провинциални фенове. И не ме разбирай погрешно. Селянията е начин на живот, не местоположение.
Всъщност причината да започна да приемам нещата е че мои приятели СОФИЯНЦИ ги приеха!Говоря за хора присъстващи на всеки мач!