Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот tevez » 03 авг 2016 21:00

Маги Стралска написа:BTW.... довечера в 21:00 има мач с/у Евертън.... ще гледам.... ако си намеря свестен стрийм.... :mrgreen:

От 22:00 бг. време е двубоят.
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 авг 2016 22:56

По две положения и за двата отбора. Натискаме ги, но бавно се движи топката, пасове на късо разстояние, а Евертън са добре групирани. Не мога да повярвам, че Валенсия и при Моу играе десен бек. Прави ми впечатление доброто разбирателство между Рууни и Ибрахимович, но все нещо куца в завършващия пас или удар. Марсиал засега е най-зле.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 авг 2016 23:55

Второто полувреме - скука. Многото смени и в двата отбора може би повлияха за това. Наруши се ритъмът. Важното е, че няма контузени. Дано този благотворителен мач да е събрал хубава сума пари. Изводът е, че Швайни е аут от отбора.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 04 авг 2016 10:39

tevez написа:Второто полувреме - скука. Многото смени и в двата отбора може би повлияха за това. Наруши се ритъмът. Важното е, че няма контузени. Дано този благотворителен мач да е събрал хубава сума пари. Изводът е, че Швайни е аут от отбора.

аз пък гледах само второто полувреме.... много постно.... липсваха удари и към двете врати.... за съжаление... очевидно Басти няма да играе.... :cry:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 авг 2016 11:47

tevez написа:
Маги Стралска написа:BTW.... довечера в 21:00 има мач с/у Евертън.... ще гледам.... ако си намеря свестен стрийм.... :mrgreen:

От 22:00 бг. време е двубоят.
Изображение

Гледайки състава и резервите прави вече впечатление почерка на Моуриньо. От ''младата вълна'' собствени кадри на практика само Рашфорд и Лингард (макар че Лингард вече може да се счита за не млад итграч - скоро прави 24 години) имат шанс да са в титулярния състав. Депай е с доста спорна позиция дали ще продължи да бъде важен играч за тима ви, а Марсиал също ще трябва да се доказва... Португалецът ще разчита на опитните бойци (и на сравнително малък състав - 15-16 играчи максимум) което е нормално, защото иска успех на всяка цена и веднага.. И все пак мен (въпреки че въобще не симпатизирам на клуба ви) ме е малко яд, че се прекъсва почти изцяло линията наложена от Ван Гаал :( Холандецът се провали заради всичките си кусури като треньор и човек, но пътят който беше поел е правилният в моите очи.. Познавайки методите на Моуриньо съм сигурен, че той ще изтиска максимума от този състав, ако не още този сезон, то следващия, но проблемът пред вас ще дойде когатo настане моментът за раздяла с него (не вярвам той да се задържи повече от три години при вас).. Тогава ще трябва отново да започвате отначало ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 авг 2016 03:45

Значи да обобщим.
Правилно е да си седиш на едно място без никакъв шанс да постигнеш нещо (като Венгер), а неправилно е да вземеш да станеш шампион 1-2 години и след това да има възможност пак да си 4 ти една? :?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 авг 2016 10:20

Йоренте, какво ще рече "с този мениджър-толкова"? Да знам как да гласувам. :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 авг 2016 10:26

rhaegar написа:Йоренте, какво ще рече "с този мениджър-толкова"? Да знам как да гласувам. :mrgreen:

От всичко до нищо. Каквото заработи в края на сезона :twisted: :lol: Може и сакване да е.....

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 авг 2016 10:28

MuFc1878 написа:
rhaegar написа:Йоренте, какво ще рече "с този мениджър-толкова"? Да знам как да гласувам. :mrgreen:

От всичко до нищо. Каквото заработи в края на сезона :twisted: :lol: Може и сакване да е.....

Според мен, ще вземете нещо, па може и повече от едно. С тва ще гласувам, ае. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”