Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

georgievgi1976
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот georgievgi1976 » 03 авг 2016 20:08

И какво ,ще се купуват чужденци на поразия ,ще ги гоним и ще плащаме обещетения.Груба грешка ,че няма Левски 2 в Б група.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 03 авг 2016 20:51

georgievgi1976 написа:И какво ,ще се купуват чужденци на поразия ,ще ги гоним и ще плащаме обещетения.Груба грешка ,че няма Левски 2 в Б група.

Ако чужденците са качествени не виждам проблем. Междувременно трябва школата да заработи като хората и малките да се пускат между чужденците да трупат опит и да попиват от тях. Понякога си мисля, че трябва да се отделят сериозни пари за специалисти от Испания или Германия, които да работят по тяхна методика с децата от първия им ден на игрището.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 авг 2016 21:01

ralka_levskarka написа:
Lovech2000 написа:Да бе, ама не разбрах за какво е станала драмата? :lol:

Един познат от тях ми каза, некви проблеми с батковците :lol: от СЗ, но не съм разпитвала, ако нещо имаш зор мога да питам :mrgreen: :mrgreen:

Не се случва за първи път. Дано да се върнат. А ако СЗ се разкара завинаги от ст. "Георги Аспарухов", ще пия от кеф докато изпадна в кома. Ама чак такива чудеса не се случват.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 авг 2016 22:18

Май и нещата със Спас Русев няма да станат :idea:

Виваком продължава да не влиза в Левски. До 31 юли нещата трябваше да са ок, след като беше получено писмо от господин Спас Русев, но днес сме 3 август и нищо не се е случило. Това са доста притеснителни неща. 30 август е датата, на която трябва да се случат така очакваните промени в

http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... nam-390577
Последна промяна от mikata на 03 авг 2016 22:30, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2016 22:29

Не знам какво очаквате от новия акционер. Така или иначе Виваком и сега даваше пари. Едва-ли ще се промени кой знае какво.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 авг 2016 22:43

korteneca написа:
georgievgi1976 написа:И какво ,ще се купуват чужденци на поразия ,ще ги гоним и ще плащаме обещетения.Груба грешка ,че няма Левски 2 в Б група.

Ако чужденците са качествени не виждам проблем. Междувременно трябва школата да заработи като хората и малките да се пускат между чужденците да трупат опит и да попиват от тях. Понякога си мисля, че трябва да се отделят сериозни пари за специалисти от Испания или Германия, които да работят по тяхна методика с децата от първия им ден на игрището.

Школата работи страхотно, но...от две години насам. Нестор Юруков буквално смени цялата визия и подход на академията, и то в условия на финансов недоимък на клуба. Резултатите вече са налице, а плодовете на целия труд-след 5-6 години. Много време съм следил нещата там, но с бебетата 2009 , които са 15 дечица да работят 4( четири :!: ) човека, това не съм виждал...проследете 2002 какво ще направят другата седмица на турнира в Германия.
Когато ореш и сееш с труд и правилно, винаги идва време да събереш плодовете. Оттук нататък всяка година ще влизат по 2-3, че и повече деца при мъжете. Това е истината, другото е вятър!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 авг 2016 22:48

Tommi написа:Не знам какво очаквате от новия акционер. Така или иначе Виваком и сега даваше пари. Едва-ли ще се промени кой знае какво.

Всъщност...няма нов акционер. Както добре разбираш, схемата с пост-рестантите е ограничена, временна и през нея няма как да минат много пари. Търси се решение законно, чисто и неатакуемо от външни и вътрешни врагове. Не се съмнявам, че такова е намерено! ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2016 12:18

sin4ec написа:
Tommi написа:Не знам какво очаквате от новия акционер. Така или иначе Виваком и сега даваше пари. Едва-ли ще се промени кой знае какво.

Всъщност...няма нов акционер. Както добре разбираш, схемата с пост-рестантите е ограничена, временна и през нея няма как да минат много пари. Търси се решение законно, чисто и неатакуемо от външни и вътрешни врагове. Не се съмнявам, че такова е намерено! ;)

Може би идеята е да се изпълнят условията на финансовия феърплей, свързани с покриването на загубите в последните 3 години.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 авг 2016 12:32

Tommi написа:
sin4ec написа:

Може би идеята е да се изпълнят условията на финансовия феърплей, свързани с покриването на загубите в последните 3 години.

Със сигурност. Нещата са доста сложни. Разбирам, че искаме с магическата пръчка всичко да се изчисти за миг, но това е нереално. Имаме жив пример как едни си затриха клуба и сега се кланят на някакъв селски пребоядисан буламач . Та нека сме благодарни, че излизаме от блатото, изтърпяхме 7 години- ще почакаме още една да си дойде всичко на мястото. Висим с още 3-4 млн на НАП, а тука някои бленуват скъпи попълнения...няма как да стане.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 04 авг 2016 14:37

Нищо сложно няма. Има неспазен ангажимент. Тримата тенори получиха кредит от Виваком, който трябваше да върнат с парите, които щяха да получат от евротурнирите или от собствения си джоб. Провалихме се в Европа, а сега се скатават с изваждането на собствени. Финягата пък мрази да дава, както по назад ви е написал един червен журналист, никога през живота си не го е правил. Насила го набутаха за "спонсор", а той всячески протака, с надеждата да дойдат избори, да се промени управлението и да избяга. Плановете на форумните селекционери са впечатляващи, но далеч от реалността. Не чакайте някакво много слънчево бъдеще.

Върни се в “Левски”