11 мин. ·
TICKETS | We're set to sell out for Boro's Premier League return against Stoke City

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:Гаври като .... 6 трофея за един сезон ?
Thsmith написа:Middlesbrough написа:Гаври като .... 6 трофея за един сезон ?
Абе сериозно се съмнявам най редовно противника да остава с 10 човека в 20 мин или да получават по 1-2 дузпи за разнообразие
Furious_Monk написа:Виж че си правя густото с него, какво го приемаш насериозно. Гуардиола за мен е един средно добър треньор, силно подценяван от едни и силно надценяван от други.
Покрай цялата врява покрай него, реших да прескоча тоалетната и да се изходя тук.
Middlesbrough написа:Thsmith написа:Middlesbrough написа:Гаври като .... 6 трофея за един сезон ?
Абе сериозно се съмнявам най редовно противника да остава с 10 човека в 20 мин или да получават по 1-2 дузпи за разнообразие
Едни и същи простотии пишеш вече , банален ставаш Смит![]()
Кажи кви са ти очаквания за сезона в ВЛ !
Ще е мазало май![]()
![]()
Прогнозата ти за сезона на Боро![]()
Thsmith написа:Alexx написа:Thsmith написа:daduradam написа:dunavfc написа:Това със зимната пауза не ме кефи, като идея...Една от най-големите романтика във футбола си е точно, този период от година ! Няма такъв кеф да седнеш на 1-ви януари, навън да си вали, а ти да си гледаш някое мачлеАко има пауза, тя трябва да бъде от 10 до 30 януари, никакви преигравания и реванши на купите и т.н.
Пауза веднага след НГ е по-удачна, примерно 4 до 25Все пак има мачове ШЛ в средата на януари и отборите трябва да са в някаква форма.Другият вариант е от началото на декември до коледа и да се връщат за коледното парти
Абе ква ШЛ, кой му дреме за нея? Още повече с повишаването на приходите от ЕПЛ. Важното е да играят атрактивно в първенството и да привличат зрителя, всичко друго е бонус.
Никакви паузи не трябва да има, това е най атрактивния период и трябва да бъде запазен!
OT kъде си сигурен,че на хората не им пука?
Защото съм бил в Англия и имам приятели англичани. Визирам естествено местните фенове. Аз досега не съм срещнал англичанин с когото да говорим за футбол и да предпочете ШЛ пред местното първенство. Само като видиш празните места на някой мачове от евротурнирите и претъпканите във вътрешния шампионат и ти става ясно дори да не си имал контакт.
?
Pichichi написа:Новият голмайстор на ВЛ ще играе в СуонсиЦар Лъв!
![]()
![]()
![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Pichichi написа:Новият голмайстор на ВЛ ще играе в СуонсиЦар Лъв!
20+ гола!![]()
![]()
За други не знам, но усещам че на Боро ще вкара, ей така за да му е гадно на Мирко![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта