Цървена Звезда – Лудогорец - 2:2 (2:4 aet)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

И в следващия кръг отива.....

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Re: Цървена Звезда – Лудогорец | 2.8.2016 | 21:30ч.

Мнениеот bobo03 » 03 авг 2016 13:30

Браво на Лудогорец! Успехът си е успех, макар че много хора се опитват всячески да го омаловажат. Да не казвам, че на някои ще им се пукнат жлъчките от яд. Това че в отбора няма много българи е факт, но вината едва ли е в Лудогорец. Шахтьор "покориха" Европа основно с чужденци, но никой не ги кори за това. Важното е че зад името на Лудогорец стои България. Успех при жребия!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 авг 2016 13:39

Не, сгрешил съм. Няма засади, чисти са си голчетата. Извинявам се, сега ги огледах пак по-внимателно, то дори още като тича и топката отиде напред Вандерсон си е в чиста позиция. И при двете центрирания лошият изскочи от дълбочина. Случват се и грешки, затова трябва да се гледат и след мачовете нещата. :)

[offtopic]Такива мнения вече сигурно ще се харесат. Но трябва да си казваме и хубавото и лошото. Гумичка ще има и за друг път. :)[/offtopic]
Въпреки всичко в редовното време си е Х и трябва да се правят изводи, защото Звезда не е много добър отбор и трябва да бъде побеждаван с лекота. Най-лесно е да се пишат хвалебствия едно след друго, но Лудогорец имаше доста проблеми и в този мач. Вътре и извън терена също. Все още няма български отбор победил Звезда в 90 минути в Сърбия, после се измориха/-хме. Имаше първо отстраняване, но не и победа. :) А такива манипулации не могат да минат, защото си има непроменена и тъжна за българския клубен футбол статистика. Пак да кажа, като познах аз, че Португалия ще бие с 1:0 не дадоха печалбата в еврото, било им Х на тях. :) Малшанс сега, случва се. 50 кинта щях да си взема, ама не ги дадоха. :cry: :cry:
Последна промяна от dreben23 на 03 авг 2016 13:55, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 03 авг 2016 13:52

dreben23 написа:Не, сгрешил съм. Няма засади, чисти са си голчетата. Извинявам се, сега ги огледах пак по-внимателно, то дори още като тича и топката отиде напред Вандерсон си е в чиста позиция. И при двете центрирания лошият изскочи от дълбочина. Случват се и грешки, затова трябва да се гледат и след мачовете нещата. :)

[offtopic]Такива мнения вече сигурно ще се харесат. Но трябва да си казваме и хубавото и лошото. Гумичка ще има и за друг път. :)[/offtopic]

Колега, чини ми се, че не го чувате футболчето.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 03 авг 2016 14:46

От възможните съперници на Лудогорец в плейофа, сякаш Виктория Пилзен са най-приемливия вариант. Гледах ги малко срещу Карабах и бяха трагични. Особено накрая Карабах изпуснаха 2-3 чисти положения.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 авг 2016 15:17

Голям успех на Лудогорец!Едва ли са много отборите вкарали 4 гола на този стадион в един мач!Поздравявам феновете на отбора от Разград!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 03 авг 2016 15:19

pink_pig8 написа:
СВОБОДЕН написа:Честито на Лудогорец. Бяха по добри. Но не мога да им се радвам. Това е успех на частния бизнес проект на Кирил Домусчиев, но не ни на българския футбол. Няма как при състав с двама българи за цвят. Лудогорец след Партизан отстрани и Звезда. Но сърбите наскоро станаха световни шампиони за младежи, имат един куп звезди в повечето сериозни западни отбори. И скоро и тях като хърватите ще ги видим на финалите на големите първенства. А в България по неволя ще трябва да се задоволим с десетте малки негърчета на Домусчиев. Ама те и извънземен футбол да играят, няма как да ме изкефят.

В отбора на Звезда играха 4 сърби...в Лудогорец 3-ма българи...такова е нивото на българските играчи в момента,че не са за такива мачове за съжаление...Примерно не виждам български играч който да направи като гола на Кафу а много би ми се искало наистина...Дано от долу излязат качествени младежи и да изнасят такива мачове след време...Специален поздрав за сърбите типичен пример за аху иху после тихо....такъв кеф ми доставиха отчаяните им физиономии че просто не е истина!!!

Значи всичко опира до това. Имаш пари, купуваш класни за България и региона чужденци които друг не може да си позволи. Влиизаш в групите на ШЛ или най-малко тези на ЛЕ, вземаш едни добри пари и купуваш нови, още по класни чужденци. И пак се повтаря, ако не се случи някоя непредвидена издънка като миналата година. Но ползата за футбола в България е нулева. Националния отбор пада със сезем гола, а ако има късмет може да са само с четири. Сърбите също имаха чужденци, но не от такава класа като тези в Лудогорец.Сигурен съм, че отборът им е в пъти по евтин. Но има реципрочно количество сърби на запад, а ние имаме няколко резерви във вторите отбори на вторите дивизии там.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 авг 2016 15:30

Колко испанци играят в Реал М? Колко англичани ритат в Челси? Разбира се, че има полза за футбола в България и тя се нарича коефициент!!! Та да можете вие например след резилите си да имате някакво число, както и колегите ви от ЦСКА-Литекс, които освен да се излагат със Зимбру, Мура и Йелгава за друго не стават.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 авг 2016 15:33

СВОБОДЕН написа:
pink_pig8 написа:
СВОБОДЕН написа:Честито на Лудогорец. Бяха по добри. Но не мога да им се радвам. Това е успех на частния бизнес проект на Кирил Домусчиев, но не ни на българския футбол. Няма как при състав с двама българи за цвят. Лудогорец след Партизан отстрани и Звезда. Но сърбите наскоро станаха световни шампиони за младежи, имат един куп звезди в повечето сериозни западни отбори. И скоро и тях като хърватите ще ги видим на финалите на големите първенства. А в България по неволя ще трябва да се задоволим с десетте малки негърчета на Домусчиев. Ама те и извънземен футбол да играят, няма как да ме изкефят.

В отбора на Звезда играха 4 сърби...в Лудогорец 3-ма българи...такова е нивото на българските играчи в момента,че не са за такива мачове за съжаление...Примерно не виждам български играч който да направи като гола на Кафу а много би ми се искало наистина...Дано от долу излязат качествени младежи и да изнасят такива мачове след време...Специален поздрав за сърбите типичен пример за аху иху после тихо....такъв кеф ми доставиха отчаяните им физиономии че просто не е истина!!!

Значи всичко опира до това. Имаш пари, купуваш класни за България и региона чужденци които друг не може да си позволи. Влиизаш в групите на ШЛ или най-малко тези на ЛЕ, вземаш едни добри пари и купуваш нови, още по класни чужденци. И пак се повтаря, ако не се случи някоя непредвидена издънка като миналата година. Но ползата за футбола в България е нулева. Националния отбор пада със сезем гола, а ако има късмет може да са само с четири. Сърбите също имаха чужденци, но не от такава класа като тези в Лудогорец.Сигурен съм, че отборът им е в пъти по евтин. Но има реципрочно количество сърби на запад, а ние имаме няколко резерви във вторите отбори на вторите дивизии там.

От една страна, ако играят само българи няма как да има големи успехи. От друга - отбор съставен само от чужденци отнема от идентичността на клубния ни футбол. Според мен истината е някъде по средата. Трябва да се инвестира в школите, треньорите и новите методики, но това няма да го направят собственици, които са в клубовете само поради политически причини, или за някоя и друга държавна поръчка. Има една поговорка - шило в торба не стои! Ако има добър български футболист, никой няма да го спре да играе, но ако е слаб, колкото и да го налагат пак футболист от него няма да стане.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 03 авг 2016 16:04

Лудогорец инвестират и в база, и в школа. Зесега не са изкарали нито едно момче, което да стане титутяр, но често количествените натрупвания водят и до качествени. Сигурен съм, че след време ще изкарат израчи от школата, но преди всичко Лудогорец е бизнес проект. От наградни фондове досега са изкарали над 25 милиона евро.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 03 авг 2016 16:12

Red Warrior написа:
ShooterMan написа:Колко испанци играят в Реал М? Колко англичани ритат в Челси? Разбира се, че има полза за футбола в България и тя се нарича коефициент!!! Та да можете вие например след резилите си да имате някакво число, както и колегите ви от ЦСКА-Литекс, които освен да се излагат със Зимбру, Мура и Йелгава за друго не стават.

Мълчи бе комплексирано дуранкулашко циганче! Мура беше по времето на боклуците когато излязохме с група от 16 футболисти и отпаднахме с два равни мача. Със Зимбру същата история, но по времето на Лупи. Тези ни докара до това положение. Гледай си твоите тимаджии и специалиста Гонзо!

Стига се оправдава бе червенко. Това че сте издънка в Европа - не е проблем на другите.По време на същите управляващи и тренер - се хвалите че сте победили на Анфилд - или това го забравяш защото не ти е удобно.
Успех на лудите.

ПС на вас все света ви е крив

Върни се в “Лудогорец”