ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот eMs1 » 03 авг 2016 15:09

Барба, също , ако би бил така любезен, да намериш списък на ЦЕЛИЯТ (понеже каза, че моят е непълен) състав на Цска-София, защото твърдиш, че там има повече играчи от ПФК ЦСКА АД, от колкото на ПФК ЛИТЕКС, защото и аз съм любопитен дали е така. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 авг 2016 15:09

Yan_Bibiyan написа:
1982 написа:
Yan_Bibiyan написа:Точно пък вие да ми говорите за аргументиране... Още от сутринта чакам аргументиране от ваша страна защо има разлика между ново АД и вече използвано. Т.е. защото второто да не може да стане наследник на друго, а чистак новото може.

Ма, може бе, никой не е казал, че не може, научи се да четеш, Бибиянчо. Има си процедури, които да свържат юридически Литекс с ЦСКА. Ама те носят и пасивите ...... щото само с активи не става, правоприемствеността ти носи всичко - и активи, и пасиви, няма как да наследяваш само каквото на теб ти изнася. ;)

Не си честен! Твоят никнейм няма как да се обърне в умалителна форма. :lol:

Та можеш ли да ме запознаеш с документалната уредба на тези процедури? Не, че те наричам лъжец, но предпочитам да го видя от източник, на който вярвам, а това определено не е който и да било потребител тук. За това си има закони и нормативна база. :)

Защо аз да те запознавам с нещо, което е общодостъпно, знаеш кои закони да четеш, отваряш и търсиш, всичко е публично и го има. Там са описани много процедури, кои носят правоприемственост, кои не, какво очакваш от мен, да седна да преразказвам законите ли ??! Не си бебе, предполагам, можеш и сам да се информираш, тамън няма да го има субективния фактор, какъвто се явявам аз.
Последна промяна от 1982 на 03 авг 2016 15:10, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Домусчиев ще е финансовия благодетел на ЦСКА

Мнениеот Долно уйно » 03 авг 2016 15:09

Бла-бла-бла
Не мога да коментирам изказванията на този или онзи. Когато аз или брат ми правим нещо, то го обявяваме публично в обществото. Такова е било винаги поведението ни - напълно прозрачно. Медиите сте първите, които ще разберете, ако предприема каквото и да било", подчерта Домусчиев
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 авг 2016 15:09

http://www.novsport.com/news2044271_1007.html
Никой не яде Локо,че са взели Базата,историята,емблемата или да изписва името с дата.Така и трябва.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 авг 2016 15:12

eMs1 написа:
baraba написа:
Нещо си се объркАл , аз ВИНАГИ съм твърдял , че лично мен НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ , ТР и ТЗ , щом става дума за спортен отбор ;) Докато на някои само това им е в устата , да се мъчат да ме убедят , че ТД (баничарница или плод и зеленчук) е равнозначно на футболен отбор (в случая и социален феномен) ;) Винаги съм твърдял , че : Юридическите хватки ме интересуват до толкова , колкото да ме удовлетвори крайният резултат , в случая ЦСКА да е жив и да играе добър футбол на вискоко ниво :idea: Собственици , играчи , фенове се променят , едни си заминават , други идват , но ЦСКА ОСТАВА !!!

Само за последните няколко страници:

baraba написа:Няма преименуване на отбори , има търговски сделки между Търговски Дружества ( демек Фирми) и това дали ще си направиш НОВ клуб и ще го наречеш ЦСКА или ще си купиш друго ТД и ще го наречеш ЦСКА разлика НЯМА в юридически аспоект ;)

baraba написа:
Не няма , защото не си довършил процедурата : Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД , колкото до 15 броя играчи на Литекс , малко повече има от ПФК ЦСКА АД и е жалко да се опираш на такава несъстоятелна логика , директора на ДЮШ лично аз съм щастлив , че ще е този доказан специалист , ще ме прощава Спас , ама нещо не му се получаваха нещата . Спортен директор ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е , да в момента Ст. Стоилов е поел функцията и по-добре , защото и той се е доказал за разлика от много други ;) За мен горе изброените ти уж аргументи ми приличат на хленч на малко дете , ама аз не искааааааам , дете , което не го интересува по-правилно или по-добро от по-неправилно и по-зле ;)

baraba написа:Бисер , след бисер , продължаваш : Приемственост се ДОКАЗВА чрез юридически процедури , ИЗВЪРШВАТ се юридически процедури , а не ПРИЕМСТВЕНОСТ :idea: Както казах или я има или я няма , това е ! Както и историята на един футболен клуб НЕ Е ОБВЪРЗАНА с юридическия му носител , в нашия случай ТД ;)

Не те интересуват много, но не спираш да говориш за тях и то основно глупости :lol:

Дали :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 03 авг 2016 15:13

Да видим дали 1982 ще получи поне една купа:

2. В зависимост от това колко права се прехвърлят, правоприемството се дели на:
а) общо правоприемство – напр., когато едно лице наследява друго или когато едно юридическо лице се влива в друго;
б) частно правоприемство – при него се прехвърля само единично право/задължение.

Как мислите - ще го огрее ли за една купа? :)
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
suni

Re: Домусчиев ще е финансовия благодетел на ЦСКА

Мнениеот suni » 03 авг 2016 15:15

Е,.. кой, ако не Той ?.. ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 авг 2016 15:16

GOLEADOR написа:http://www.novsport.com/news2044271_1007.html
Никой не яде Локо,че са взели Базата,историята,емблемата или да изписва името с дата.Така и трябва.

Щото хората си трънаха по честния път - основаха си нов клуб и почнаха от А окръжна, щом не могат да си платят дълговете. Така се прави по цял свят ..... белия свят.

И ние, ако бяхме го направили, никой нищо нямаше да ни каже, правим си ново ЦСКА, почваме от А окръжна и целият този панаир нямаше да го има ...... но не, ние прекръстихме 2 клуба, преместихме ги в София, директно у А група и айде на поход към тенекията ..... еми, нормално е всички да се дразнят от подобна наглост, висша форма на наглост.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 03 авг 2016 15:17

Yan_Bibiyan написа:Да видим дали 1982 ще получи поне една купа:

2. В зависимост от това колко права се прехвърлят, правоприемството се дели на:
а) общо правоприемство – напр., когато едно лице наследява друго или когато едно юридическо лице се влива в друго;
б) частно правоприемство – при него се прехвърля само единично право/задължение.

Как мислите - ще го огрее ли за една купа? :)

Е къде са документите с които ЦСКА-София наследява ПФК ЦСКА АД? За вливане пък изобщо не можем да говорим.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 03 авг 2016 15:18

PFC CSKA-Sofia
Club record in UEFA competitions
No record in UEFA competition

:lol: :lol: :lol:

http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html

Върни се в “Архив”