ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот djd » 03 авг 2016 14:51

CSKA69 написа:Любопитно ми е, дали оспорващите идеята за правоприемност между Ганчевото ЦСКА и старото АД си дават сметка, че има няколко различни начина това да бъде постигнато. Например знаете ли кой в момента е най- големия кредитор на старото ПФК?! ;)

Държавата.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 авг 2016 14:52

Calrizian написа:А има ли понятие като частична приемственост.. Да речем Ганчев покрива някои пасиви, тогава макар и частично ще има връзка. УЕФА как ще реагира ? Така или иначе никой не ни брои за живи в тези международни организации. Бий за да те уважават. :!: Само бой над чужди отбори би имал стойност и чужди агитки и организации ще имат респект и уважение.

Такава понятие няма . Преди да се започне всичко , бяха направени запитвания до централата . От там няма да има проблеми , стига всичко да бъде направено по нейните изисквания . Има си технологични срокове за това .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 03 авг 2016 14:56

1982 написа:
Yan_Bibiyan написа:Точно пък вие да ми говорите за аргументиране... Още от сутринта чакам аргументиране от ваша страна защо има разлика между ново АД и вече използвано. Т.е. защото второто да не може да стане наследник на друго, а чистак новото може.

Ма, може бе, никой не е казал, че не може, научи се да четеш, Бибиянчо. Има си процедури, които да свържат юридически Литекс с ЦСКА. Ама те носят и пасивите ...... щото само с активи не става, правоприемствеността ти носи всичко - и активи, и пасиви, няма как да наследяваш само каквото на теб ти изнася. ;)

Не си честен! Твоят никнейм няма как да се обърне в умалителна форма. :lol:

Та можеш ли да ме запознаеш с документалната уредба на тези процедури? Не, че те наричам лъжец, но предпочитам да го видя от източник, на който вярвам, а това определено не е който и да било потребител тук. За това си има закони и нормативна база. :)

П.С. Томи, ти можеш да спориш и дали има вода в Космоса. В живота се спазва реда - още от сутринта призовах всички от вашия отбор (в това число и теб) да докажете тези си думи. Но някакси е по-удобно да се въртите и да се правите на професори, които изпитват студенти. Ако само вие ще искате аргументация, аз пасувам! В този живот трябва и да даваш, а не само да вземаш. А тук чета разни твърдения за търговски марки (но без приложени документи към тях), за приемственост чрез пасиви (ама пак общи лафове), а сега се оказва, че вие можете да си приказвате на воля, а аз да се обяснявам като съпруга след брачната нощ, когато я питат "Ама ти нали уж беше девствена?" Няма да стане тази работа - първо вие и тогава аз! Е, чакам ви и ще чакам толкова, колкото е нужно самочувствието ви да се пречупи и да вземете да извадите нещо, различно от редовните ви линкове, които не потвърждават тези ваши твърдения. :mrgreen:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2016 14:57

Calrizian написа:А има ли понятие като частична приемственост.. Да речем Ганчев покрива някои пасиви, тогава макар и частично ще има връзка. УЕФА как ще реагира ? Така или иначе никой не ни брои за живи в тези международни организации. Бий за да те уважават. :!: Само бой над чужди отбори би имал стойност и чужди агитки и организации ще имат респект и уважение.

Има частно правоприемство, но то е по отношение на единично право. Примерно при покупка на нещо, да кажем на един имот, правото на собственост се прехвърля върху купувача.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 03 авг 2016 14:58

1982 написа:
Beladona написа:
Calrizian написа:А има ли понятие като частична приемственост.. Да речем Ганчев покрива някои пасиви, тогава макар и частично ще има връзка. УЕФА как ще реагира ? Така или иначе никой не ни брои за живи в тези международни организации. Бий за да те уважават. :!: Само бой над чужди отбори би имало стойност и чужди агитки и организации ще имат респект и уважение.

Колко % да покрие Жужи , щото някой друг може да купи и той некви активи на фалиралия ЦСКА и тогава какво правим ???

Аз ще купя принтерите на ЦСКА, това на каква част от историята ще ме направи наследник ?? Поне една купа на Съветската армия ще получа ли ?? :lol: :lol: :lol: Или, ако не, някоя победа над Левски да наследя ???! :roll:

Не говоря за история, а юридическа връзка между двата клуба.. Разбира се, един принтер няма да свърши работа :)
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Домусчиев ще е финансовия благодетел на ЦСКА

Мнениеот obi4am_pirin » 03 авг 2016 15:00

Добра новина долетя до феновете на новото дружество ЦСКА 1948. Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев, който жъне успех след успех в Европа с "орлите", ще е новият спонсор на ЦСКА 1948. От сдружението обявиха, че в сряда ще представят новия спонсор, но на този етап пазят в тайна неговото име. Нашата медия разбра, че става въпрос за Домусчиев, но информацията все още не е официално потвърдена. Бизнесменът няма да взима участие в управлението на клуба, а само ще помага финансово, тъй като не е тайна, че Домусчиев от малък симпатизира на ЦСКА. Новото дружество започва участие в "А" Окръжна група.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 авг 2016 15:02

CSKA69 написа:Любопитно ми е, дали оспорващите идеята за правоприемност между Ганчевото ЦСКА и старото АД си дават сметка, че има няколко различни начина това да бъде постигнато. Например знаете ли кой в момента е най- големия кредитор на старото ПФК?! ;)

Най-големият Кредитор е Държавата , после е Фин метълс с 11 млн , после е Томов с 4,5 млн .... И ?

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 03 авг 2016 15:03

baraba написа:
Нещо си се объркАл , аз ВИНАГИ съм твърдял , че лично мен НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ , ТР и ТЗ , щом става дума за спортен отбор ;) Докато на някои само това им е в устата , да се мъчат да ме убедят , че ТД (баничарница или плод и зеленчук) е равнозначно на футболен отбор (в случая и социален феномен) ;) Винаги съм твърдял , че : Юридическите хватки ме интересуват до толкова , колкото да ме удовлетвори крайният резултат , в случая ЦСКА да е жив и да играе добър футбол на вискоко ниво :idea: Собственици , играчи , фенове се променят , едни си заминават , други идват , но ЦСКА ОСТАВА !!!

Само за последните няколко страници:

baraba написа:Няма преименуване на отбори , има търговски сделки между Търговски Дружества ( демек Фирми) и това дали ще си направиш НОВ клуб и ще го наречеш ЦСКА или ще си купиш друго ТД и ще го наречеш ЦСКА разлика НЯМА в юридически аспоект ;)

baraba написа:
Не няма , защото не си довършил процедурата : Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД , колкото до 15 броя играчи на Литекс , малко повече има от ПФК ЦСКА АД и е жалко да се опираш на такава несъстоятелна логика , директора на ДЮШ лично аз съм щастлив , че ще е този доказан специалист , ще ме прощава Спас , ама нещо не му се получаваха нещата ;) Спортен директор ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е , да в момента Ст. Стоилов е поел функцията и по-добре , защото и той се е доказал за разлика от много други ;) За мен горе изброените ти уж аргументи ми приличат на хленч на малко дете , ама аз не искааааааам , дете , което не го интересува по-правилно или по-добро от по-неправилно и по-зле ;)

baraba написа:Бисер , след бисер , продължаваш : Приемственост се ДОКАЗВА чрез юридически процедури , ИЗВЪРШВАТ се юридически процедури , а не ПРИЕМСТВЕНОСТ :idea: Както казах или я има или я няма , това е ! Както и историята на един футболен клуб НЕ Е ОБВЪРЗАНА с юридическия му носител , в нашия случай ТД ;)

Не те интересуват много, но не спираш да говориш за тях и то основно глупости :lol:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 03 авг 2016 15:04

Beladona написа:

Най-големият Кредитор е Държавата , после е Фин метълс с 11 млн , после е Томов с 4,5 млн .... И ?

Чакай БЕ ,не станаха ли много милионите така ,нали уж бяха 24,5 милиона ,а ? Ти сам взе да се оплиташ в лъжите си !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2016 15:07

Yan_Bibiyan написа:
П.С. Томи, ти можеш да спориш и дали има вода в Космоса. В живота се спазва реда - още от сутринта призовах всички от вашия отбор (в това число и теб) да докажете тези си думи. Но някакси е по-удобно да се въртите и да се правите на професори, които изпитват студенти. Ако само вие ще искате аргументация, аз пасувам! В този живот трябва и да даваш, а не само да вземаш. А тук чета разни твърдения за търговски марки (но без приложени документи към тях), за приемственост чрез пасиви (ама пак общи лафове), а сега се оказва, че вие можете да си приказвате на воля, а аз да се обяснявам като съпруга след брачната нощ, когато я питат "Ама ти нали уж беше девствена?" Няма да стане тази работа - първо вие и тогава аз! Е, чакам ви и ще чакам толкова, колкото е нужно самочувствието ви да се пречупи и да вземете да извадите нещо, различно от редовните ви линкове, които не потвърждават тези ваши твърдения. :mrgreen:

Всичко наред ли е с теб? :roll: Какъв документ искаш да ти приложа за моето твърдение за търговските марки? :mrgreen: Има учебници по право, има закони, има интернет материали, отваряш и четеш. Където съм сбъркал ме оборваш с аргументи (не с мрънкания от рода "вие левскарите не спазвате законите") и готово. Отваряш Закона за търговските марки и географските означения и четеш какво е търговска марка. Аз какво трябва да направя, сигурно искаш да ти напиша един учебник "Прилагане на правната наука по примера на футболен клуб ЦСКА-София".
Ти досега в кой твой пост си написал някакви аргументи? Не се ли усещаш, че няма какво да напишеш и разтягаш абсолютни локуми, с които не казваш нищо?
По спора за Етрополе да чакам ли твоите аргументи или няма шанс?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”