Тогава как ПФК ЦСКА АД през 1999г. придобива историята на ЦСКА ?
Щом един път е станало,значи пак може да стане.

ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Yan_Bibiyan написа:Точно пък вие да ми говорите за аргументиране... Още от сутринта чакам аргументиране от ваша страна защо има разлика между ново АД и вече използвано. Т.е. защото второто да не може да стане наследник на друго, а чистак новото може.
Ма, може бе, никой не е казал, че не може, научи се да четеш, Бибиянчо. Има си процедури, които да свържат юридически Литекс с ЦСКА. Ама те носят и пасивите ...... щото само с активи не става, правоприемствеността ти носи всичко - и активи, и пасиви, няма как да наследяваш само каквото на теб ти изнася.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Yan_Bibiyan написа:Точно пък вие да ми говорите за аргументиране... Още от сутринта чакам аргументиране от ваша страна защо има разлика между ново АД и вече използвано. Т.е. защото второто да не може да стане наследник на друго, а чистак новото може. Да имаш нещо за мен или ще ми излизаш с това за аргументирането на другия при очаквано такова от теб (когато човек издиша, започва да разправя такива неща)? Все пак вие постоянно режете примери с вашия си аргумент "не е прекръстил този на онзи". Е, доказателства, че има разлика когаааа? Да не съм на изпит, че ще ви се отчитам на вас, професорите - щом вие не се аргументирате и аз ще ви спестя удоволствието, докато не докажете основната си опорна точка без която теориите ви увисват. Ама да я докажете неоспоримо, а не с "защото аз/Колев/Попов каза/х така! А щом теориите ви увиснат, какво значение има по-нататъшния спор? "Той умрял, ма!"
С теб спорихме за друго нещо, но се правиш на разсеян.
 Няколко странички назад го има, ставаше въпрос за използването на Етрополе. Аз изложих моите аргументи, ама твоите ги няма.
 Няколко странички назад го има, ставаше въпрос за използването на Етрополе. Аз изложих моите аргументи, ама твоите ги няма.   
 По новия ти въпрос, правоприемствеността не зависи толкова от вида дружество (ново или старо), а от начина, по който е извършена.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра! 
						- 

petko.h.markov
- Контакти:
venom написа:Tommi написа:venom написа: Търговската марка носи със себе си историята.
Търговската марка не носи нищо със себе си. Това е просто един знак, който отличава продуктите и услугите на един търговец от останалите.
Естествено, че носи, търговското дружество не носи нищо със себе си. Търговската марка е отличителния знак на самия продукт, така знаеш, че става въпрос именно за него, а не за някое менте или имитация. Търговската марка "Каменица" в момента е собственост на белгийски консорциум, те имат право да произвеждат и запечатват "Каменица" във всеки един свой завод по света. Това същата бира отпреди 100 години, която е печелила международни медал ли е - не. На етикета на бирата има ли медали от международни състезания, в рекламите й твърди ли се, че е на 100 и нещо години - да. Защото търговската марка си е същата и тя носи със себе си цялата история на продукта.
Стига сте се излагали с тези умствени напъни.То не бяха примери с автомобили,фирми за производство на автомобили,
дрехи,парфюми,софтуерни продукти и още какво ти дойде на ум.Даже един мастит бизнесмен даде пример с работни
облекла.Няма смисъл вече.Вие не признавате нито БФС,УЕФА,ФИФА,даже и папата да ви го каже.
Така ще бъде докато не започнат да ви налагат със санкции.Като циганите-и те само от бой разбират.
Old_death написа:Tommi написа:Old_death написа:Tommi написа:baraba написа: Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД
При така описаната схема няма ново дружество.
Най - накрая открихте топлата вода . Това се разбра още през ноември , но вие изтрихте по три клавиатури в писане на глупости . Много пъти ви се казваше да не избързвате със заключенията .
Аз не съм спирал да твърдя, че юридически това са преименувани Етрополе и Литекс, а не нови дружества.
А аз продължавам да твърдя , че мнението на един левскар не ме интересува .
За какво ме цитираш тогава и ми приказваш небивалици?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра! 
baraba написа:2016/2017 - Завръщане в професионалния футбол
На 2 юни 2016 г. ПФК Литекс Ловеч 1921 променя юридическата си структура от "Професионален Футболен Клуб "Литекс - Ловеч"" АД на "Професионален Футболен Клуб ЦСКА – София" ЕАД. Седалището на клуба се променя от Ловеч в София. На същия ден юридическото лице на ПФК Чавдар (Етрополе) - "ПФК Чавдар" АД се преструкторира на "ПФК ЦСКА - 1948" АД, като то е вписано като едноличен собственик на "ПФК ЦСКА – София" ЕАД. Собственици на "ПФК ЦСКА - 1948" АД са Христо Стоичков, Юлиян Инджов и Гриша Ганчев. На 7 юни Българският футболен съюз обявява, че ПФК Литекс Ловеч 1921 е подал документи за участие в новосформираната Първа професионална футболна лига под името ПФК "ЦСКА - София". Бъдещето на досегашното дружество, представлявало отбора - "ПФК ЦСКА" АД е неясно.
На 29 юни Лицензионната комисия на Българския футболен съюз издава лиценз на новото дружество „ПФК ЦСКА - София“ ЕАД за сезон 2016/2017 в Първа професионална футболна лига.
Така представено по човешки , на мен ми е достатъчно , който иска да гледа мачове по ТР - тв в лигата на ТЗ , да отива , аз съм фен и гледам мачовете на стадионаЗа сайта на ЦСКА си прав , там съвсем скоро също ще има съвсем нов осъвремен сайт , така че изчаквам докато цялата процедура приключи
Ти беше този, който обясняваше "юридически" какво е станало, сега "представено по човешки" трябвало....
Ако кажеш, че не разбираш какво точно става, а просто си ходиш на стадиона, защото така си решил, няма никой да седне да ти говори за ТЗ и т.н.

Tommi написа:Old_death написа:Tommi написа:Old_death написа:Tommi написа:baraba написа: Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД
При така описаната схема няма ново дружество.
Най - накрая открихте топлата вода . Това се разбра още през ноември , но вие изтрихте по три клавиатури в писане на глупости . Много пъти ви се казваше да не избързвате със заключенията .
Аз не съм спирал да твърдя, че юридически това са преименувани Етрополе и Литекс, а не нови дружества.
А аз продължавам да твърдя , че мнението на един левскар не ме интересува .
За какво ме цитираш тогава и ми приказваш небивалици?
Защото е припознавач , а те са доста объркани същества ....
Tommi написа:... правоприемствеността не зависи толкова от вида дружество (ново или старо), а от начина, по който е извършена.
Божеее , боже , поредните подуенски бисери : Правоприемност или ИМА или НЯМА , тя не се ИЗВЪРШВА драги ми смехурко

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Home / ЦСКА / Диого Виана: Левски е добър отбор, но ЦСКА ще се бори само с Лудогорец за титлата! Млади сме, но сме много силни
Диого Виана: Левски е добър отбор, но ЦСКА ще се бори само с Лудогорец за титлата! Млади сме, но сме много силни
Автор: Стефан Петров
Крилото на ЦСКА Диого Виана заслужено беше избран за играч №1 на първия кръг в Първа лига след двата си гола във вратата на Славия. Португалецът получи цели 16 гласа в анкетата на Пресклуб България и днес получи
„Искам да благодаря на треньорите, които гласуваха за мен, това е голяма чест. Без съотборниците и треньорите ми тази награда нямаше как да е моя, защото през цялата седмица преди мача със Славия работихме заедно. Тази награда е също и за тях“, заяви Виана. Той изказа и впечатлението си от феноменалната публика на ЦСКА, която не спря да подкрепя отбора през всичките 90 минути срещу Славия.
„Атмосферата беше изумителна, помогна ни да играем по-добре. С тези фенове зад гърба ни, на терена шансът и желанието ни да победим се увеличават. Надявам се атмосферата на „Армията“ да продължи да е все такава, за да продължим да побеждаваме. В ЦСКА наистина феновете са 12-ият играч“, продължи португалецът. Според Виана, младостта в състава на армейците по никакъв начин няма да повлия на тима да преследва високи цели в шампионата“
„Не мисля, че понеже отборът ни е млад не можем да се справим с напрежението. Много сме млади, но имаме и много качества. Играчи като Малинов и Десподов са с невероятни качества, имат мачове за националния отбор. Това, че сме един от най-младите отбори в България не означава, че не можем да станем шампиони, имаме качествата за това. Според мен талантът е по-важен от опита“, каза още Виана
Това е истината !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Между другото, след 7 дена е насроченият за 10-и август от 20:00 часа финал за суперкупата на България, между шампиона Лудогорец и носителя на купата ЦСКА ..... очаквам да ви видя отбора там, след като твърдите, че сте ЦСКА, а не Литекс  

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.