ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Кажете си просто че гуруто ви си докара отбора и го припознахте, колко па да е сложно.

- Yan_Bibiyan
- Контакти:
Много сте забавни! Когато сайтът на УЕФА ви противоречеше, тук се цитираше ФИФА. Сега този на УЕФА вече е "верен" за "оздравителите" и забихте на него. Обещавам щом нещата се уредят и на сайта им, аз да ви върна жеста с линкове към него. Ежедневни, за да бъде пропорционално на вашата кампания в момента (известна сред народа като "Цитирай услужливо - хвани шаранче живо"). Та продължавайте, докато всичко приключи (а то ще приключи добре за ЦСКА, Ицо Янев, играчите и Ганчев)! Тогава ще има: Ама нали мислеха това за нас? Как стана така, че те осъзнаха нещата, а вие не?
Я кажи, експерте, Ботев с много левскари в себе си Ботев Пловдив ли е или става Левски София? По твоята логика трябва да се отбия при едни канарчета и да ги сдухам, че Металик Сопот не им е проблема, а вече са неавтентични заради периодите със засилено присъствие на левскари в отбора им. Споко, ще изтъкна заслугите ти за това епохално откритие, за да минат за разяснения!
Томи, пропускаш факта, че Етрополското АД се преименува и премести в София преди да осъществи каквато и да било сделка с Литекс! Та вече не е важно дали Етрополе е в същата област или не. Има и други детайли, но не са твой проблем. Ама как да очаквам левскар да знае законите - вие си решавате нещо и веднага законите се погазват, за да стане на вашата! Не сте свикнали да четете с разбиране и да вниквате в ситуацията. Прсотено ви е - само си гледайте отбора и не учете другите на закони, че там сте като Дяволът с Библията.

Я кажи, експерте, Ботев с много левскари в себе си Ботев Пловдив ли е или става Левски София? По твоята логика трябва да се отбия при едни канарчета и да ги сдухам, че Металик Сопот не им е проблема, а вече са неавтентични заради периодите със засилено присъствие на левскари в отбора им. Споко, ще изтъкна заслугите ти за това епохално откритие, за да минат за разяснения!

Томи, пропускаш факта, че Етрополското АД се преименува и премести в София преди да осъществи каквато и да било сделка с Литекс! Та вече не е важно дали Етрополе е в същата област или не. Има и други детайли, но не са твой проблем. Ама как да очаквам левскар да знае законите - вие си решавате нещо и веднага законите се погазват, за да стане на вашата! Не сте свикнали да четете с разбиране и да вниквате в ситуацията. Прсотено ви е - само си гледайте отбора и не учете другите на закони, че там сте като Дяволът с Библията.

Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава. 
						Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
soilwork написа:[center]Пак ти казвам: драматизираш излишно ,хващаш се за отделни цитати като удавник за сламка....гледай малко по-глобално приятел ! Стига с този негативизъм! Айде лека !1982 написа:И този гнусен ГЕРБ-аджия ли се изкара армеец от малък ??! Майко мила, какви лъжи се съчиняват ....
Иначе и той ви го е казал:Няма вариант ФИФА и УЕФА да не припознаят клуба. Така или иначе клуба фигурира с ЕКТ или как се казваше там на Литекс. Литекс е чист клуб, Чавдар (Етрополе) е чист клуб. Това дали е изкупено, обединено или т.н. за УЕФА няма никакво значение. Това са чисти клубове, които нямат пречка да играят в УЕФА. Затова нямаме никакви притеснения, че ако добием право ще участваме в европейските турнири.[/center]
Колко и "глобално" да гледам, Емо Фаса директно си ви казва, че сте си Литекс.

Човекът си вика, УЕФА няма защо да ни спира от евроучастие, защото Литекс и Чавдар са чисти клубове ..... е, чЕкай, де, нали сте ЦСКА уж, не мога да разбера, кога сте ЦСКА, кога сте Литекс ..... кога как ви изнася.
 Човекът си вика, УЕФА няма защо да ни спира от евроучастие, защото Литекс и Чавдар са чисти клубове ..... е, чЕкай, де, нали сте ЦСКА уж, не мога да разбера, кога сте ЦСКА, кога сте Литекс ..... кога как ви изнася.   

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
eMs1 написа:Микренската юридическа школа във вихъра си
Бисер след бисер!Yan_Bibiyan написа:Tommi написа:Ако имаш предвид Етрополе, няма никакви законови изисквания за неговото участие в схемата.
А правилото на БФС, касаещо отбори, чиито седалища са в различни региони? Или ще кажеш, че АД-то на Литекс и това на ЦСКА не са в такива - нерде Ловеч, нерде София? Седни си - слаб 2! Щом не знаете нищо, защо вдигате ръка, а?
Кои правла, тези дето ги отмениха? baraba написа:
baraba написа:
Не няма , защото не си довършил процедурата : Следва ИЗКУПУВАНЕ на ТД с новото име ПФК ЦСКА - София ЕАД от ПФК ЦСКА 1948 АД и НОВОТО ТД приема името ПФК ЦСКА - София ЕАД , колкото до 15 броя играчи на Литекс , малко повече има от ПФК ЦСКА АД и е жалко да се опираш на такава несъстоятелна логика , директора на ДЮШ лично аз съм щастлив , че ще е този доказан специалист , ще ме прощава Спас , ама нещо не му се получаваха нещатаСпортен директор ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ Е , да в момента Ст. Стоилов е поел функцията и по-добре , защото и той се е доказал за разлика от много други
За мен горе изброените ти уж аргументи ми приличат на хленч на малко дете , ама аз не искааааааам , дете , което не го интересува по-правилно или по-добро от по-неправилно и по-зле
Понеже непрекъснато говорите за НОВО дружество и "преобразуване", "вливане", "сливане" и т.н., поне си направи труда, отвори ТЗ виж чл.262 и следващите и ми кажи тук какво общо има. Може и да си отговориш на въпроса "Кога се получава НОВО дружество" и защо при Цска-София това не е така.
А разликата между ЕАД и АД разбра ли я? Защото, ако не се лъжа не правеше такава
Всъщност като 2-3 човека пишат от 7-8 акаунта стават обърквания, та може и да не си бил точно ти, но не ми се рови месец назад в мненията.
Също така ПФК ЦСКА АД има повече играчи от ПФК ЛИТЕКС ?
12 Георги Китанов
3 Антон Недялков
4 Божидар Чорбаджийски
5 Рафаел Перес
2 Стойчо Атанасов
15 Кристиан Малинов
8 Борис Галчев
10 Арсенио Нунеш
7 Диого Виана
19 Кирил Десподов
9 Преслав Йорданов
1 Анатоли Господинов
24 Лазар Марин
28 Пламен Гълъбов
14 Самир Аясс
22 Никола Колев
6 Красимир Станоев
26 Густаво Кулма
Явно 5 е повече от 11.
Май ще трябва да се учим да смятаме отново?
Или Ицо Янев и Владо Манчев се броят за 10 ? Но все пак говориш за играчи, не за треньорски щаб
Като ще даваш пример с играчите , дай ВСИЧКИ играчи на ПФК ЦСКА - София ЕАД и да видим , колко са на Литекс и колко са си на ЦСКА , не ми скачай с участвалите в един мач , защото на следващия може и да не са те
 А Хр.Янев още предната година показа , че умее доста добре да използва ротацията при определяне на състава
 А Хр.Янев още предната година показа , че умее доста добре да използва ротацията при определяне на състава 

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
- Yan_Bibiyan
- Контакти:
ceBep написа:Кажете си просто че гуруто ви си докара отбора и го припознахте, колко па да е сложно.
Кефиш ме достатъчно, за да ти пресуша алкохола, да ти почистя хладилника от храна с изтичаща годност и да те отменя в съпружеския дълг с жена ти или с гаджето ти, но не достатъчно, за да лъжа заради теб. А ти искаш това - да излъжа. Съдилищата са бавни, а някои лица умишлено ни мотаят и оттам се създава някаква илюзия за припознаване у хора, които не следят внимателно случващото се. В живота нещата стават по-бързо, а не на изключително забавен кадър както е тук по независещи от феновете и собственика причини. Ако ти не виждаш пълната картина, аз я виждам, та си е лъжа да говоря за чужди отбори и припознаване, когато такива няма и не е имало другаде освен в умовете на левскари и подобни на тях цесекари. Поискай си друго - това няма как да стане!

Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава. 
						Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
ceBep написа:djd написа:Пичуи, нема сми. Стига сме се обвинявали.
И Павел Маринов го каза, за това поне съм съгласен с него. И БФСто на културата го каза няколко пъти.
Нещата все още са в ръцете на съда.
Когато съдът реши да продава активите на ПФК ЦСКА, за да се покрият някои задължения и когато някой купи тези активи ама след решение на съда, тогава официално и тържествено ще бъде обявен за наследник на ПФК-то.
Както е станало с Рейнджърс примерно. Просто, за да кажат, че е законно и да си вържат гащите, им трябва решение на съда.
Да ама Рейнджърс не го прави по начина, по който го направихте вие с преименуване на два други отбори. Това е тънката разлика между останалите и Тирето. И вие я знаете и пак се правите.
Не е само това, че Рейнджърс не са прекръстили 2 други клуба и да са ги припознали, има и други разлики, там има прехвърляния и на други неща, на пасиви.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Yan_Bibiyan написа:...............
.........................
Томи, пропускаш факта, че Етрополското АД се преименува и премести в София преди да осъществи каквато и да било сделка с Литекс! Та вече не е важно дали Етрополе е в същата област или не. .......
Тоест за ПФК Чавдар (Етрополе) не важат същите правила, за които говореше в предишният ти пост??
Yan_Bibiyan написа:А правилото на БФС, касаещо отбори, чиито седалища са в различни региони?
baraba написа:
Като ще даваш пример с играчите , дай ВСИЧКИ играчи на ПФК ЦСКА - София ЕАД и да видим , колко са на Литекс и колко са си на ЦСКА , не ми скачай с участвалите в един мач , защото на следващия може и да не са теА Хр.Янев още предната година показа , че умее доста добре да използва ротацията при определяне на състава
Ами потърсих някакъв сайт на Цска-София, да намеря всички играчи, защото на cska.bg, има отразен мача със Славия, предстоящия с Верея, но на "Отбор" си седи отборът на ПФК ЦСКА АД...
Дай го ти целият състав, да броим.
Докато търсиш, може и ТЗ да отвориш, че тази част от поста ми, гледам не си я коментирал

Yan_Bibiyan написа:
Давай по-конкретно и ясно, защото така не е разбираемо. Аз казвам, че няма изискване от страна на БФС или някой закон Етрополе да участва в схемата и съм изброил защо. Най-важното е, че Етрополе се явява собственик на клуба, който иска да участва в първенството, а за собственика няма никакви ограничения от кой регион ще е. Сега ти обоснови с едно изречение твоето твърдение по-горе.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра! 
Tommi написа:venom написа: Търговската марка носи със себе си историята.
Търговската марка не носи нищо със себе си. Това е просто един знак, който отличава продуктите и услугите на един търговец от останалите.
Това им остана последната опорна точка, за да твърдят, че Литекс е/ще стане ЦСКА. Нея най-яростно ще я бранят, щото друга няма.

eMs1 написа:Yan_Bibiyan написа:...............
.........................
Томи, пропускаш факта, че Етрополското АД се преименува и премести в София преди да осъществи каквато и да било сделка с Литекс! Та вече не е важно дали Етрополе е в същата област или не. .......
Тоест за ПФК Чавдар (Етрополе) не важат същите правила, за които говореше в предишният ти пост??Yan_Bibiyan написа:А правилото на БФС, касаещо отбори, чиито седалища са в различни региони?
Човекът се оплете леко.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!