Цървена Звезда – Лудогорец - 2:2 (2:4 aet)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

И в следващия кръг отива.....

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Цървена Звезда – Лудогорец | 2.8.2016 | 21:30ч.

Мнениеот luxorus » 03 авг 2016 09:10

Супер Лудогорец!Браво!Чакаме жребия!
ПП.Не обръщайте внимание на нещастните злобари!Тяхното време да се радват никога няма да дойде!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 03 авг 2016 09:50

Казаното се забравя, а написаното остава.
Преди мача не липсваха "истински патриоти",които предричаха пълна катастрофа с резултати от рода на 4-0.Вярно е че повечето от тях бяха дело на синьо-червената клика........Явно това са "хора" станали жертва на спрялата им еволюция.На тях трябва да гледаме, като на кибиците в таблата - право на две обаждания и три местения :lol: Просто ги игнорираме.
Без да съм фен на отбора на Лудогорец, но като българин им пожелавам след Роналдо да "докарат" и Меси на националният ни стадион.......

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 03 авг 2016 09:55

Честито на Лудогорец и феновете им! За пореден път последните няколко години единствената радост на НОРМАЛНИЯ български фен в Европа си остана играта на зелените. И да злобеем, и да се оправдаваме - класата си е класа и вчера вечерта разградчаните го доказаха. Като фен на Левски мога само да ги поздравя и да им стискам палци да се преборят за ШЛ. Няма да е лесно, но според мен шансове имат. Дано имат и малко късмет на жребия. И истината е, че трябва да има повече концентрация в защитата. Според мен този Паломино има огромен шанс да се превърне в най-класния защитник, играл в България. Просто вчера го пуснаха да дебютира в кофти момент и направи дузпата, но основната вина не беше негова.
За злобарите (основно ловчанлии, но и левскари) мога да кажа само, че в такива моменти отстрани изглеждат малки и жалки. И без много българи в отбора, той си остава БЪЛГАРСКИ. Огледайте се - все по-малко отбори са изградени само от футболисти от собствената си държава.
А и микренските фенове не могат ли да осъзнаят, че тази победа е толкова важна за тях, колкото и за самите Лудогорец. Сега зелените ще имат доста мачове в Европа и поставената цел от ГГ Етро поле да станат шампиони веднага още този сезон е по-възможна - Лудогорец ще се концентрират в евротурнирите и ще играят по-слабо в първенството. А точно Лудогорец са ЕДИНСТВЕНИЯ конкурент на оранжевите този сезон - само Домуса няма да е съгласен с пъклените планове на Литекс-моторс ООД(припознатияТ)!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 03 авг 2016 10:11

Нямам претенции кой ще е следващият отбор, само да не от Балканите. Дано да е някой от Франция,Белгия,Холандия. С тях се получават много добри мачове. И да паднем ,и да бием пак ще се напием.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 03 авг 2016 10:17

actrus написа:Нямам претенции кой ще е следващият отбор, само да не от Балканите. Дано да е някой от Франция,Белгия,Холандия. С тях се получават много добри мачове. И да паднем ,и да бием пак ще се напием.

:mrgreen:

Те са в нешампионския поток, няма как да е срещу такъв отбор :)
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 03 авг 2016 10:19

Vura написа:
siniq_fen написа:Лудогорец дали.ще са поставени и може ли някой да пусне линк как ще бъдат разпределени отборите, въпреки че има още мачове да се изиграят?

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seeded teams coef. Unseeded teams coef.
------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ----------------
Olympiakos Piraeus *3 Gre 70.940 Legia Warsaw ** Pol 28.000
Viktoria Plzen *3 Cze 44.585 Dinamo Zagreb ** Cro 25.775
FC Salzburg ** Aut 42.520 Ludogorets Razgrad ** Bul 25.625
Celtic ** Sco 40.460 FC København ** Den 24.720
APOEL Nicosia ** Cyp 35.935 Dundalk ** Irl 2.590

Мерси :)

Надявам се да се паднете със Селтик, убеден съм, че ще им вземете скалпа... Не ми се иска да сте срещу Апоел, за да може и Живко Миланов да играе в ШЛ
Само Левски!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 03 авг 2016 10:20

Добре ли спинкаха другарите сърбомани?
Това да си за отбор чиито фенове скандират "jebe bugare" (ние в нашата планета не можем да го асимилираме), а от друга страна фенове от Босилеград да издигат гордо БЪЛГАРСКИЯТ трибагреник, говори достатъчно за вашият манталитет, култура, и колко милеете за БЪЛГАРИЯ!

Снощи изригнах на макс! Ако да беше (например) Марек или Черноломец, пак щях да се чувствам ГОРД че натрихме носовете на самовлюбените сърби и сърбомани насред техният "умрял" врящ котел!

Благодаря за подкрепата на ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ и родолюбци!

Добър мач и закономерна победа (въпреки съдията)!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 03 авг 2016 10:22

JACKO написа:Добре ли спинкаха другарите сърбомани?
Това да си за отбор чиито фенове скандират "jebe bugare" (ние в нашата планета не можем да го асимилираме), а от друга страна фенове от Босилеград да издигат гордо БЪЛГАРСКИЯТ трибагреник, говори достатъчно за вашият манталитет, култура, и колко милеете за БЪЛГАРИЯ!

Снощи изригнах на макс! Ако да беше (например) Марек или Черноломец, пак щях да се чувствам ГОРД че натрихме носовете на самовлюбените сърби и сърбомани насред техният "умрял" врящ котел!

Благодаря за подкрепата на ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ и родолюбци!

Добър мач и закономерна победа (въпреки съдията)!

Какво му беше на съдията? Искам да питам кой съдия, ако цели да помогне на Звезда, ще вдигне такъв червен картон на полувремето? Затваря си очите и толкова... ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 авг 2016 10:44

Честито на феновете на Лудогорец.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 авг 2016 11:15

Българският футбол не може да върви нагоре ако не си казваме истината. А тя е, че не може да бие никой Звезда. :lol: :cry: Това е. Ама както и да е, аз ви оставям на спокойствие, щом не може да се пише. Ей, навсякъее са се сврели хулигани и си превишават правата, кога ли ще ми писне и на мен се чудя. :mrgreen:

[offtopic]Ще кажа само на г-на с гумичката, че не ми пука от неговото его, аз си имам мнение по всякакви въпроси и си го казвам в добър тон. А глупости като другите и дитирамби няма да пиша никога, защото аз футболчето си го разбирам. Вземете се малко в ръце и почнете да се усещате кой неадекватен и кой е. :mrgreen: :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Лудогорец”