Пич, с тея зле скалъпени фермани мислите ли, че въобще някого убеждавате в нещо ???
Фактите са ясни ...... най-малкото, другата сряда, от 20:00 часа, няма да играете мач за суперкупата, просто защото не сте ЦСКА. Па още 6 такива романа напишете .....
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
[center]Не убеждавам никой.....времето за това изтече!!! Споделям с моите момчета и братя във форума!!1982 написа:Пич, с тея зле скалъпени фермани мислите ли, че въобще някого убеждавате в нещо ???
[center]Един от акционерите в ЦСКА Емил Димитров категорично отсече, че това е бил единственият път за съществуването на клуба.
„Аз го казах и в началото. Ако не бяхме тръгнали по този път, както видяхте дружеството отива във фалит, неизбежно и ЦСКА към днешна дата нямаше да го има. Така, че това бе единствения път и благодаря на всички, който съдействаха това да се случи“, заяви Емил Димитров.[/center] [center]
[/center] „Ново ЦСКА няма да коментираме. Ще ви кажа нещо за историята на ЦСКА. Аз бях на 10 години, когато тати ме доведе на този стадион на великия мач с великия Аякс. Видях как непобедените холандци излизаха и плачеха. Аз съм завел моят син откакто е проходил на стадиона, брат ми също е завел своя откакто е проходил. Те своите деца също ще ги водят тука. Ето го стадиона, купите са тука. Който не му харесва да нарича отбора както иска“, каза още бившият депутат на ГЕРБ. [center]
[/center] „Няма вариант ФИФА и УЕФА да не припознаят клуба. Така или иначе клуба фигурира с ЕКТ или как се казваше там на Литекс. Литекс е чист клуб, Чавдар (Етрополе) е чист клуб. Това дали е изкупено, обединено или т.н. за УЕФА няма никакво значение. Това са чисти клубове, които нямат пречка да играят в УЕФА. Затова нямаме никакви притеснения, че ако добием право ще участваме в европейските турнири. Обратното беше притеснително. [center]Дори да имаше оздравителен план вървят още сигурно 50 дела във ФИФА и след всеки, който е играл половин мач на Армията, има 200 хиляди евро дълг и щеше да има такъв проблем с участието. Моята роля беше до тук – до стъпването на ЦСКА на родна Армия. Оттук нататък въпроси към Гриша Ганчев“, завърши човекът на Стоичков
[/center]
„Аз го казах и в началото. Ако не бяхме тръгнали по този път, както видяхте дружеството отива във фалит, неизбежно и ЦСКА към днешна дата нямаше да го има. Така, че това бе единствения път и благодаря на всички, който съдействаха това да се случи“, заяви Емил Димитров.[/center] [center]
[/center] „Ново ЦСКА няма да коментираме. Ще ви кажа нещо за историята на ЦСКА. Аз бях на 10 години, когато тати ме доведе на този стадион на великия мач с великия Аякс. Видях как непобедените холандци излизаха и плачеха. Аз съм завел моят син откакто е проходил на стадиона, брат ми също е завел своя откакто е проходил. Те своите деца също ще ги водят тука. Ето го стадиона, купите са тука. Който не му харесва да нарича отбора както иска“, каза още бившият депутат на ГЕРБ. [center]
[/center] „Няма вариант ФИФА и УЕФА да не припознаят клуба. Така или иначе клуба фигурира с ЕКТ или как се казваше там на Литекс. Литекс е чист клуб, Чавдар (Етрополе) е чист клуб. Това дали е изкупено, обединено или т.н. за УЕФА няма никакво значение. Това са чисти клубове, които нямат пречка да играят в УЕФА. Затова нямаме никакви притеснения, че ако добием право ще участваме в европейските турнири. Обратното беше притеснително. [center]Дори да имаше оздравителен план вървят още сигурно 50 дела във ФИФА и след всеки, който е играл половин мач на Армията, има 200 хиляди евро дълг и щеше да има такъв проблем с участието. Моята роля беше до тук – до стъпването на ЦСКА на родна Армия. Оттук нататък въпроси към Гриша Ганчев“, завърши човекът на Стоичков Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
И този гнусен ГЕРБ-аджия ли се изкара армеец от малък ??! Майко мила, какви лъжи се съчиняват ....
Иначе и той ви го е казал:
Иначе и той ви го е казал:
Няма вариант ФИФА и УЕФА да не припознаят клуба. Така или иначе клуба фигурира с ЕКТ или как се казваше там на Литекс. Литекс е чист клуб, Чавдар (Етрополе) е чист клуб. Това дали е изкупено, обединено или т.н. за УЕФА няма никакво значение. Това са чисти клубове, които нямат пречка да играят в УЕФА. Затова нямаме никакви притеснения, че ако добием право ще участваме в европейските турнири.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
[center]Пак ти казвам: драматизираш излишно ,хващаш се за отделни цитати като удавник за сламка....гледай малко по-глобално приятел ! Стига с този негативизъм! Айде лека !1982 написа:И този гнусен ГЕРБ-аджия ли се изкара армеец от малък ??! Майко мила, какви лъжи се съчиняват ....
Иначе и той ви го е казал:Няма вариант ФИФА и УЕФА да не припознаят клуба. Така или иначе клуба фигурира с ЕКТ или как се казваше там на Литекс. Литекс е чист клуб, Чавдар (Етрополе) е чист клуб. Това дали е изкупено, обединено или т.н. за УЕФА няма никакво значение. Това са чисти клубове, които нямат пречка да играят в УЕФА. Затова нямаме никакви притеснения, че ако добием право ще участваме в европейските турнири.
soilwork написа:[center]Поздравления Беладона за класирането на любимият ти отбор в следващият кръг !!! Поздрави и на останалите фенове на Лудогорец във форума![/center]Beladona написа:Видяхте ли сега като пиша една година , че Домуса унижи Жужето за 6 години , колко съм прав !!!!
Поздравчета на фенчетата на Великия модел Литекс !!!!
Нито съм фен на Лудогорец , нито някога ще стана ....още по малко това важи и за Домуса !!!! Просто сравнявам Домуса с вашия любимец Микренското Жуже !!!! Видяхте ли разликата , а фенчета на Жужето ....Великият модел Литекс ...Академията , не знам какви тъпотии още , трансферите ....Решето Стоилов , айде вземете малко сега това дърво !!!!
Кога Литекса ще игра пред 50 000 в Белград срещу Цървена Звезда и ще вкара 4 гола ??????
НИКОГА !!!!!!!
ПС След още наколко години ще си говорим с Вас за Академия Лудогорец и Академия Жужето ,Микренското ......ИСКАТЕ ЛИ А ??????
ПС Бий Жужето по главата , бий,бий !!!! Безценно !!! Този Ликвидатор на ЦСКА !!!
ПС 3 Чета , че Домуса ще даде некой лев на Генералите и на феновете за 1948 .....явно тоя човек иска ТОТАЛНО да унижи Жужи !!!!! СЕНЗАЦИОННО !!! И аз ше им дам некой лев !!!!
- Cheradonna
vaskonti написа:1982 написа:Cheradonna написа:1982 написа:Жбяснявал съм поне 10 пъти, да си чел, няма да се поединадесетвам.
тогава не изисквай нищо от отбора,ти си отписал ЦСКА отдавна,за да получиш трябва да дадеш са казали умните хора.Но вие искате само да смучете е авантата свърши,чао,лека нощ довиждане,!
Че аз съм дал, над 20 години от живота си съм дал на ЦСКА, от малък още съм бил на стадиона.
Той пита що не си дал нещо на ЦСКА-София.
Не лъжи!Нали във В група играеше според вас аФтентичното дружество?За тогава какво ви е оправданието господа?
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!
Beladona написа:soilwork написа:[center]Поздравления Беладона за класирането на любимият ти отбор в следващият кръг !!! Поздрави и на останалите фенове на Лудогорец във форума![/center]Beladona написа:Видяхте ли сега като пиша една година , че Домуса унижи Жужето за 6 години , колко съм прав !!!!
Поздравчета на фенчетата на Великия модел Литекс !!!!
Нито съм фен на Лудогорец , нито някога ще стана ....още по малко това важи и за Домуса !!!! Просто сравнявам Домуса с вашия любимец Микренското Жуже !!!! Видяхте ли разликата , а фенчета на Жужето ....Великият модел Литекс ...Академията , не знам какви тъпотии още , трансферите ....Решето Стоилов , айде вземете малко сега това дърво !!!!
Кога Литекса ще игра пред 50 000 в Белград срещу Цървена Звезда и ще вкара 4 гола ??????
НИКОГА !!!!!!!
ПС След още наколко години ще си говорим с Вас за Академия Лудогорец и Академия Жужето ,Микренското ......ИСКАТЕ ЛИ А ??????
ПС Бий Жужето по главата , бий,бий !!!! Безценно !!! Този Ликвидатор на ЦСКА !!!
ПС 3 Чета , че Домуса ще даде некой лев на Генералите и на феновете за 1948 .....явно тоя човек иска ТОТАЛНО да унижи Жужи !!!!! СЕНЗАЦИОННО !!! И аз ше им дам некой лев !!!!
Голям давач си . Не намери 20 лева за залата , а се правиш на мъж .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Има хора без чест и те никога няма да признаят успехите на модела "Литекс".ГГ е мутра,но школата му работи перфектно.Другия модел който налага Лудогорец е със скъпи чужденци.Факт е,че този модел е още по-успешен,но всеки сам решава кой модел да подкрепи.Новия Боркиш иска печки и маймуни да играят в отборите ни и националния тим,българите пък искаме точно обратното и да се дава път на наши момчета.За това и подкрепяме модела на ГГ,а новия Боркиш е за този на КД.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Представям си хора като Беладона (или Новия Боркиш както сам се определя човечеца) наложат модела Лудогорец във всички групи на (аматьори и професионалисти) българския футбол.Така във всеки отбор ще има максимум трима българи и всичко друго ще е чужденци.Толкова за модела Лудогорец и защо българите се надяваме модела на ГГ да се развива в страната ни!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]