Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Red Warrior написа:Честито на Лудогорец! Заслужена победа. Жалко само, че явно за да имат успехи нашите отбори трябва почти да не играят българи, което не ми се нрави. Може би чужденците трябва да са не повече от 4-5 ама...
thisisthelife написа:Ако не се лъжа, доста отбори трябва утре да отпаднат, за да са Лудогорец поставени - Олимпиакос, Селтик и Залцбург. И въпреки това, има преодолими отбори - Пилзен и в двата си мача срещу Карабах бяха трагични, особено днес. Динамо Загреб също не са кой знае каква класа.
ShooterMan написа:Една от причините всички да искаме Лудогорец да си продължава рейдовете в Европа е именно тази - ДЪЛБОКОТО комплексиране на българските комунистически пиявици Левски и ЦСКА-Литекс! Аз с удоволствие чета форума на микренските, изписват по 10 страници селски клетви преди всеки мач в Европа (на Лудите), викат за противниците им и после....посиране. Няма такива идиоти, но и тебе да ти кажат, че обединения Чавдар-Литекс трябва да го подкрепяш...и ти ще станеш идиот
. Нека хейтят....когато комунистите подскачат, значи България е на правия път. Те са евроидиотите и ги осмиваме и подиграваме, някой друг им взема последната ИЗМИСЛЕНА ореолна слава на евробойци...измислена от наркомани като Гошо Атанасов и сие дебили чието място е във вестник Хюриет в Истанбул
siniq_fen написа:Лудогорец дали.ще са поставени и може ли някой да пусне линк как ще бъдат разпределени отборите, въпреки че има още мачове да се изиграят?
Обичам Левски написа:thisisthelife написа:Голям кеф да гледаш сърбите н*****и насред "великият" стадион. Не знам каква публика сънуват, то на мач между Скрита сила Мъдрево и Тъпчилещово ще има по-добра атмосфера сигурно. Големи закани, големи подигравки, но от високо се пада най-грандиозно. И се видя "великата публика" как преждевременно напуска стадиона. Смях. Честито на Лудогорец! Заслужиха си продължаването. Но...... всички тези милиони и не можете да намерите един свестен ЦЗ. Тоя Пластун не знам с какво е по-добър от Терзиев. В такъв важен мач си изкарваш два жълти картона за 1 минута - на това му се вика безобразие и пари на вятъра. Да връщат Керчев и това е.
Паломино е още по-зле от всичките изброени
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта